-
γιατι να κανεις τη χαρη στην αντιπροσωπεια να ξεφορτωθουν ενα τετοιο?
με αυτα τα λεφτα παιρνεις καλο μτχ αρκει να τη ψαξεις λιγο..
-
δωσε 2κ ακομα και παρε το ceed...
-
Δώσε 1Κ παραπάνω και πάρε την C4...
-
Το 25 μου άρεσε κι εμένα παλιότερα. Όμως........μπα.
-
Φίλε μου τι να σου πω..διακρίνω από τα γραφόμενά σου ότι σου αρέσει το roveraki και μάλλον θα το πάρεις..αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχουν πιο αναξιόπιστα αυτοκίνητα. Συνάδελφός μου είχε το 45άρι (1400cc) και του είχε ραγίσει καπάκι στα 80000 km (1500
-
[quote='kostas skordos']Φίλε μου τι να σου πω..διακρίνω από τα γραφόμενά σου ότι σου αρέσει το roveraki και μάλλον θα το πάρεις..αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχουν πιο αναξιόπιστα αυτοκίνητα. Συνάδελφός μου είχε το 45άρι (1400cc) και του είχε ραγίσει καπάκι στα 80000 km (1500
-
Δεν έχω λόγο να μη δεχτώ αυτά που λες για ALFA και OPEL.. Αν όμως αυτά βγάζουν τέτοιες ζημιές, φαντάσου τι γίνεται με τα ROVER... Κακά τα ψέματα, μόνο με γιαπωνέζικο μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ειδικά αν μιλάμε για μεταχειρισμένο. Εγώ έχω Corolla με 250.000 km και δεν έχει μπει κλειδί στη μηχανή ακόμη... Τι να συζητάμε μετά για αυτοκίνητα που βγάζουν καπάκια κ.λ.π πριν τις 100.000 km? Είναι σαν να πετάς τα χρήματά σου στα σκουπίδια...
-
Ρόβερ?
Τσού...
-
Ούτε καν μεταχειρισμένο
-
Ούτε καν καινούργιο η μεταχειρισμένο VW...
-
Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή.
-
Αν ψάχνεις για αξιοπιστία στη Rover καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Μόνον στις αρχές του '90 που έβαζε μοτέρ της honda είχε αξιόπιστα μοτέρ. Μετά έβαζε δικά της αν θυμάμαι καλά, που ήταν μεν δυνατά, αλλά όχι αξιόπιστα (τουλάχιστον από όσα είδα από κοντά και όχι από όσα διαβάζω). Έχει 3 με 4 χρόνια που την αγόρασε μια Κινέζικη εταιρία και από τότε....Αλλά και η Rover όταν την είχε οι πωλήσεις ήτανε πολύ χαμηλά αν και είχαν τα μοντέλα πολύ καλό εξοπλισμό για την τιμή τους.
-
doppio lungo
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Αν ψάχνεις για αξιοπιστία στη Rover καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Μόνον στις αρχές του '90 που έβαζε μοτέρ της honda είχε αξιόπιστα μοτέρ. Μετά έβαζε δικά της αν θυμάμαι καλά, που ήταν μεν δυνατά, αλλά όχι αξιόπιστα (τουλάχιστον από όσα είδα από κοντά και όχι από όσα διαβάζω). Έχει 3 με 4 χρόνια που την αγόρασε μια Κινέζικη εταιρία και από τότε....Αλλά και η Rover όταν την είχε οι πωλήσεις ήτανε πολύ χαμηλά αν και είχαν τα μοντέλα πολύ καλό εξοπλισμό για την τιμή τους.Μοτέρ Honda χρησιμοποίησε για λίγο στο 216 και το 416. Τα 1.4 ήταν πάντα δικά της , ενώ έπειτα εξέλιξε και 1.6 κινητήρα και κατόπιν τον γνωστό 1.8, που έφτασε μέχρι την Lotus Elise... Δεν ήταν κακά μοτερ πάντως και η όποια αναξιοπιστία των Rover ήταν συνήθως αλλού... Είχαν πρόβλημα με την φλάτζα ορισμένα, αλλά τα μετέπειτα είχαν λύσει το πρόβλημα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει κάποιος να πάει ν' αγοράσει καινούριο Rover ΣΗΜΕΡΑ...
Κακή επιλογή , απλώς... -
Γενικά πάντως, ο 1.8 της Elise έβγαζε κάποια στάνταρ προβλήματα (τουλάχιστον στις Lotus).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γενικά πάντως, ο 1.8 της Elise έβγαζε κάποια στάνταρ προβλήματα (τουλάχιστον στις Lotus).Ορθόν!Και στα Freelander έβγαζε σε συγκεκριμένες παρτίδες επίσης. Δεν ήταν δομικά προβλήματα του μοτερ πάντως, περισσότερο με ηλιθιότητες στην συναρμολόγηση και στην γραμμή παραγωγής οφείλονταν... Και στον μετριότατο ποιοτικό έλεγχο της Rover βεβαίως βεβαίως...
-
Ηλίθια προβληματάκια ήταν κυρίως που οι λύσεις ήταν πολύ απλές για να μην σου ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Αν ψάχνεις για αξιοπιστία στη Rover καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Μόνον στις αρχές του '90 που έβαζε μοτέρ της honda είχε αξιόπιστα μοτέρ. Μετά έβαζε δικά της αν θυμάμαι καλά, που ήταν μεν δυνατά, αλλά όχι αξιόπιστα (τουλάχιστον από όσα είδα από κοντά και όχι από όσα διαβάζω). Έχει 3 με 4 χρόνια που την αγόρασε μια Κινέζικη εταιρία και από τότε....Αλλά και η Rover όταν την είχε οι πωλήσεις ήτανε πολύ χαμηλά αν και είχαν τα μοντέλα πολύ καλό εξοπλισμό για την τιμή τους.Η άγνοια είναι κακό πράγμα....
Τα μοτέρ που ήταν Honda ήταν τα 1.600άρια και είχαν ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ γιατί η rover είχε κάνει κάποιες μετατροπές που δεν 'έπιασαν'...! Από αυτό το μοτέρ της HONDA η ROVER είχε ακούσει τα σχολιανιά της....
Το δικό της μοτέρ ήταν το 1.400άρι η γνωστή σειρά Κ η οποία χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα σε 20 άλλες εταιρίες της Βρετανίας όπως MORGAN LOTUS CATERHAM κλπ με παραλλαγές στον κυβισμό και μόνο, και αυτός ο κινητήρας έχει αφήσει εποχή και ιστορία και για την τεχνολογία του και για την αξιοπιστία του και για την απόδοση του.... (Η αρχική προβληματική φλάντζα στο καπάκι του κινητήρα έχει λυθεί εδώ και πολλά χρόνια). Επίσης ρίξτε μια ματιά στους δρόμους και μετρήστε rover και vw του 91 και κάντε μία σύγκριση στον αριθμό που κυκλοφορούν αυτά... Εάν λοιπόν δεν γνωρίζουμε καλύτερα να μη μιλάμε....
-
δεν ξερω τι θα κανω ειναι υπο σκεψη το πραμα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αφου δεν εχω μετρητα δε παιζει να δωσω 11.000 σε μεταχειρισμενο γιατι θα παει ο κουκος αηδονι απ τους τοκους.Το ΚΙΑ ΡΙΟ σκεφτηκα αλλα μηπως ειναι λιγο πιο γεροντιστικο,η τιμη του ειναι ακομα στα 10000? ξερει κανεις? εχει και επιτοκιο φυσικα.Κατι που παρατηρησα ειναι πως HYUNDAI & KIA εχουν ναι μεν καλες τιμες αλα νομιζω πως εχουν και το υψηλοτερο επιτικιο καπου 7-8%.
-
Υπάρχουν πολλά καλοφτιαγμένα μικρά με 11Κ άντε 11.5Κ τα οποία είναι μοντέρνα και εφοδιάζονται με μοτέρ που 'πάνε' Το ρίο είναι ένα πολύ καλό αμάξι για τα λεφτά του αλλά όντως είναι λίγο ντεμοντέ...
τη γνωμη σας για rover 25..καινουργιο