-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
έχετε κόλληση όλοι στα αρνητικά τις χούντας.υπήρχαν και θετικάΌντως.Έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να κάνουν ''διακοπές'' στα νησιά,Γυάρο.Μακρόνησο,Άη Στράτη και αλλού.Πότε θα είχαν την ευκαιρία αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν διακοπές σε νησί και μάλιστα δωρεάν;
Άσε που έδωσε και ζωή σε αυτά τα νησιά,ειδικά στη Γυάρο και τη Μακρόνησο,τους έφτιαξε και ξενοδοχεία για να μένουν.
Το κακό είναι ότι το προσωπικό που διόρισε στα εν λόγω νησιά για να περιποιείται τους ανθρώπους που έκαναν ''διακοπές'' ήταν παλιοχαρακτήρες και λειτουργούσαν ως δημόσιοι υπάλληλοι (από τότε είχε αρχίσει να χαλάει το δημόσιο) και τους φέρονταν ''λίγο'' άσχημα.Τι τα θες,ο Έλληνας όπως μάθει.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoAvanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa, Bandiera rossa
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa trionfera.
Bandiera rossa la trionfera
Evviva il comunismo e la liberta.
Degli sfruttati l'immensa schiera
La pura innalzi, rossa bandiera.
O proletari, alla riscossa
Il frutto del lavoro a chi lavora andra.
Dai campi al mare, alla miniera,
All'officina, chi soffre e spera,
Sia pronto, e; l'ora della riscossa.
Soltanto il comunismo e; vera liberta.
Non piu; nemici, non piu; frontiere:
Sono i confini rosse bandiere.
O comunisti, alla riscossa,
Evviva Lenin, la pace e la liberta. -
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
ενώ αν τα έφτιαχνε η παπαρήγα θα τα έβαζε από την τσέπη της.
Τη δουλειά έχει η παπαρήγα με ότι συζητάμε; (Ή νόμισες ότι μιλάς με κανένα κάφρο οπαδό κόμματος-παράταξης που θεοποιεί τον εκάστοτε αρχηγό της παράταξής του; )
...Φυσικά και ούτε αυτή(η παπαρήγα η καλή) θα τα πλήρωνε.τουλάχιστον τα λεφτά του λαου τα κάνανε δρόμους όχι βίλες
Καλά, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
Ποιός είπε ότι οι σημερινοί εθνοπατέρες είναι απολύτως δίκαιοι;
-
Αριστεροί - δεξιοί. Από την Σκύλα στην Χάρυβδη. Από την Μακρόνησο στο Goli Otok.
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλωΠιστευεις οτι τοσα ατομα που ειμαστε εδω μεσα δεν υπαρχουν τουλαχιστον 50-100 ατομα που οι ιδιοι ή συγγενεις τους να υπεφεραν απο την χουντα, και δεν μιλαω γενικα για καποια δεινα, αλλα για ξυλο, φυλακιση κλπ.
quote='koutsan']>Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλω
Σύλληψη,φυλάκιση,απόταξη κατόπιν περιορισμό κατ'οίκον και αφαίρεση διαβατηρίου σου κάνουν?
Αλλά ήταν μόνο ο πατέρας μου, οπότε στα @@ μου, κράτα τη φάτσα του Γιώργαρου όσο γουστάρεις...Προτείνω μάλιστα να την εναλλάσεις βάζοντας Μάλλιο, Θεοφιλογιαννάκο,Ντερτιλή, Μπάμπαλη και λοιπούς συμπαθείς τύπους...
Ψήφο και από εμένα να μείνει το avatar ως έχει...Ουδεμία παρέμβαση στην ελευθερία έκφρασης κανενός [/quote]Ειπαμε για ξυλο αυτα που λες δεν πιανουν....ε ρε παπαδοπουλος που σου χρειαζεται και εσενα!
έχετε κόλληση όλοι στα αρνητικά τις χούντας.υπήρχαν και θετικά
Ειναι τοσα πολλα που αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται καποιο.
koutsan
+1
Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός απο την ελευθερία της έκφρασης αυτού που επιδιώκει να στερήσει μέσω αυτής της ελευθερίας την ελευθερία της έκφρασης.
(Αν θυμάμαι καλά τον μπαμπά σου τον κουτούπωσες όταν πήγε να περιορίσει την ελευθερία έκφρασής σου)(Να μην ξεχνάτε τον Ιωαννίδη. Ηταν απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ελλάδας και σωτήρας της Κύπρου)
Και του Αρη...λιγα εκανε με την ομαδα του Αρη?
Κάτω απο έναν τέτοιον κανόνα μπορώ να παίξω. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μπορεί κάποιος να βάλει Παπαδόπουλο κι εγώ να μην μπορώ να βάλω τα @@ μου όπως προανέφερα. Μάχομαι υπερ της ισότητας των @@
Εννοείται Τάσο μου...Εγώ, μόλις έγραψες για τα @@ σου, αμέσως πήγα να γράψω : 'φυσικά και να τα βάλεις avatar, κανένα πρόβλημα από μένα', αλλά χτύπησε τηλέφωνο και μετά το ξέχασα ...Το εννοώ...Και σβάστικες, και σφυροδρέπανα και καμμένες σημαίες (η αδυναμία μου , το ομολογώ ) και ό,τι τραβάει η ψυχή σας
Και βυζια ρε παιδια να βαλει καποιος, της πρωην του καποιας ασχετης...κατι...μην βαλετε μονο @@
-
http://www.youtube.com/watch?v=B28Pqv14 ... re=related
-
Έτσι.
-
Η μητέρα μου για να προσληφθεί ως εκπαιδευτικός έπρεπε να υπογράψει πιστοποιητικό φρονημάτων. Επίσης, πολλοί συμφοιτητές της φυλακίστηκαν και εστάλησαν στα ξερονήσια για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.
Στο δε χωριό της, ο χωροφύλακας, με το πρόσχημα των... 'αριστερών πεποιθήσεων', εξεβίαζε πολύ κόσμο.
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube Video'Δεν δυσκολεύομαι να την πω και επανάσταση...'
EDIT: Δείτε το μέχρι τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γιορτές και εορταστικό ωράριο.
http://dpurpler2.blogspot.com/
Τώρα που θα πάρετε τον 13ο μισθό και θα ξεχυθείτε στα μαγαζιά να τον ξοδέψετε στα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θυμηθείτε τα ακόλουθα:
Κάποιοι συνάνθρωποί σας θα εργάζονται από το πρωί ως το βράδυ, ακόμα και τα σαββατοκύριακα για να σας εξυπηρετούν.
Οι περισσότεροι δεν θα πάρουν ούτε ένα ρεπό.
Οι περισσότεροι δεν θα πληρωθούν τις υπερωρίες τους.
Οι περισσότεροι δεν θα προλάβουν ούτε καν να ψωνίσουν.
Θα φύγουν την παραμονή των Χριστουγέννων στις 8 – 9 το βράδυ για να γιορτάσουν «ξεκούραστα» τα Χριστούγεννα.
Θα φύγουν 6-7 το απόγευμα την παραμονή πρωτοχρονιάς για να αλλάξουν τον χρόνο και μετά κατά την 1 να σαπίσουν στον ύπνο για να ξεκουραστούν λιγάκι.
Την δεύτερη μέρα (που κανονικά είναι αργία και τα μαγαζιά κλειστά) θα τους καλέσουν οι εργοδότες τους για να κάνουν απογραφή, πάλι χωρίς υπερωρίες.
Τα ξέρω. Τα έχω υποστεί σε 3 διαφορετικές εταιρίες λιανικής με καταστήματα. Δεν ήμουν η εξαίρεση. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ. Δοξάζω την τύχη μου που δεν τα υφίσταμαι πλέον.
Όλοι την προσμέναν με χαρά, εγώ και οι τότε συνάδελφοί μου περιμέναμε αυτή την εποχή του χρόνου με τρόμο. Δεν υπερβάλλω.
Προσέξτε πως φέρεστε στους εμποροϋπαλλήλους αυτές τις μέρες. Να έχετε υπομονή. Ο καφές σας με την παρέα σας μπορεί να περιμένει. Ο άνθρωπος που σας εξυπηρετεί έχει εργαστεί ήδη 8 ώρες, και έχει άλλες 5 μπροστά του μέχρι να φτάσει σπίτι. Κι αυτό για 15-20 συνεχόμενες ημέρες!
Αφήστε του φιλοδώρημα. Μιλήστε ευγενικά, Μην τον καθυστερείτε, μην τον νευριάζετε με την λογική του ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ.
Και αν μπορείτε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ, μη εορταστικού ΩΡΑΡΙΟΥ. Για να σταματήσει κάποτε αυτή η δουλοπαροικίστικη και αναχρονιστική τακτική.
Κι αν σκέφτεστε ότι «ας πρόσεχε» και «έτσι είναι η ζωή» και «ας σπούδαζε να έχει καλύτερη δουλειά» τότε είστε ΖΩΟΝ.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και μιας και το πιάσαμε το θέμα ας θυμηθούμε ότι είχαμε στις 13 Δεκεμβρίου και επαίτιο της 'οπερέτας'http://tovima.dolnet.gr/print_article.p ... m=A35&aa=1
Μετά Χριστόν προφήτες...
-
Άραγε, αν η χούντα δεν είχε απαλλαγεί από τον ενοχλητικό (και για την ίδια) βασιλιά, σήμερα θα είχαμε αβασίλευτη δημοκρατία ή όχι;
Σίγουρα (?) θα είχαν περιοριστεί τα βασιλικά προνόμια με κάποια αναθεώρηση του Συντάγματος. Όμως πιστεύω ότι βασιλιάς αντί Προέδρου της Δημοκρατίας θα υπήρχε. Και μάλλον θα διατηρούσε το μεγαλύτερο μέρος της βασιλικής περιουσίας (Τατόι, Μον Ρεπό κ.ά.). -
Αυτό τώρα το λες για καλό, ή για κακό;
Γιατί αν το αναφέρεις σε πίστωση της 7ετούς επαναστάσεως, να μας το πεις καθαρά.
Γιατί εγώ δεν είμαι Χουντικός, αλλά είμαι Βασιλικός κ θα τσακωθούμε. -
Όσον αφορά τους χουντικούς, η ενέργειά τους ήταν υπέρ του δικού τους συμφέροντος φυσικά, όχι του λαού και της δημοκρατίας ( ).
Όσον αφορά τους πολιτικούς, από τη στιγμή που ήταν κρεμασμένοι στο βρακί του βασιλιά, δεν θα κινούσαν τις διαδικασίες για τέτοια πολιτειακή αλλαγή αλλά μόνο για περιορισμό των εξουσιών του - όπως άλλωστε έγινε σε όλες σχεδόν τις χώρες με βασιλευόμενες δημοκρατίες στη Δ. Ευρώπη.
Όσον αφορά το βασιλιά, πρέπει να παραδεχθείς ότι είχε κάλο και στενές εξαρτήσεις με το εξωτερικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της 'ελληνικής' βασιλικής οικογένειας ήταν ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αν είχαμε πχ μια δυναστεία Παλαιολόγων, Ισαύρων, όπως οι Ισπανοί, οι Βρετανοί, οι Ολλανδοί κλπ έχουν 'δικούς τους' βασιλιάδες, τα πράγματα θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για τη χώρα, ειδικά πριν τον Β' Π.Π.. Εμείς καταλήξαμε σε κάποιους Βαυαρούς, Δανούς και παραλίγο και Άγγλους, δηλ. χέσε μέσα. -
Δυναστεία Βυζαντινών γαλαζοαίματων, μετά από αιώνες Οθωμανικής κατοχής;
Και οι άλλοι μη νομίζεις, όλοι συγγενείς είναι. -
Θεωρητικά ανέφερα τις συγκεκριμένες δυναστείες. Οι Σέρβοι, μετά την απελευθέρωσή τους από την Οθωμανική αυτοκρατορία, βρήκαν δικά τους παιδιά, πχ τους Καραγεώργεβιτς. Εμείς, αντί να βρούμε τους Καραγιώργηδες, δεχθήκαμε ένα αλλοδαπό πιτσιρίκι με 4 κηδεμόνες και μετά έναν Δανό.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
skye Πρέπει να φύγει το avatar.
Και η ξεφτίλα έχει τα όρια της νομίζω.Overreacting!
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος;Υπάρχει. Δεν μιλάμε για γεγονότα ξεχασμένα.
Εχουν κλείσει σπίτια απο την βία της Χούντας.
Εξορίες, Βασανισμοί, Πολυτεχνείο, Κύπρος.
Και πολλοί νεκροί.Να γράφει ότι θέλει. Δεν του κλείνει το στόμα κανείς.
Εγω δεν ζητάω ban ζητάω να μην βλέπω κάτι που με ανακατεύει.
**Μια Ελληνική σημαία που καίγεται θα την ανεχόσουνα να την βλέπεις στις σελίδες του forum; **Τέλος πάντων θεματοφύλακας της ηθικής του forum δεν είμαι.
Οι mod με καλύψανε.Εξαρτάται εάν ήταν στα πλαίσια της 'τέχνης'...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε Ηλία.Ο Παπαδόπουλος ήταν ο δικτάτορας για 7 χρόνια.
Δεν είναι δυνατόν, στο όνομα της Δημοκρατίας, να έχουμε την φάτσα του φόρα παρτίδα.Και δεν είναι θέμα politically correct, ούτε ειρωνείας.
Είναι θέμα τάξεως.
Δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί ; Εάν είχε τον Αγιο Γεώργιο ( μεγάλη η χάρη του ) δηλαδή τι θα άλλαζε ; Τι θα άλλαζε εάν είχε το σήμα της VW ή της Opel όπως ο Μάνος ( θυμίζω ότι είχαμε κατοχή και θηριωδίες επί 4 χρόνια από τους Γερμανούς και ότι η VW έφτιαχνε αυτοκίνητα για τον Γερμανικό Στρατό ) ;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ξαναπηγα στο κανονισμο χρησεως του Φορουμ οπου αναφερει μεσα στα αλλα οτι εναποκειται στο ηθος καθε χρηστη να σεβεται τις πεποιθησεις καποιου αλλου μερους.
Afone μιας και με το avatar σου προσβαλλεις εστω και εναν εδω μεσα μαλλον πρεπει να αλλαξεις πλευρο και avatar.Αυτό είναι αμφίδρομο. Και τελειώνει εκεί που ξεκινά ο σεβασμός για τις πεποιθήσεις του πρώτου.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]