-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Φυσικά αν φτάνουν τα λεφτά α3 1.8TFSI
Στα λεφτά που παίζει η 116 27-28Κ ,παίζει και το 1.8Τ
πολυ σωστος αλλωστε η 116 ειναι εκτρωμα και μονο κατ'εφημισμο πισωκινητη και θα μου πει καποιος γιατι oι σκατενιες bmw 116,316 ειναι τοσο πανακριβες ενω η 335 για αυτα που σου προσφερει εχει μια λογικη τιμη???ακομα και η Μ3 ειναι φθηνη για αυτο που ειναι η 116 ομως ΟΧΙ!!!!δε μπορω να καταλαβω αυτη τη λογικη
H πισω κινηση κοστιζει...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Φυσικά αν φτάνουν τα λεφτά α3 1.8TFSI
Στα λεφτά που παίζει η 116 27-28Κ ,παίζει και το 1.8Τ
πολυ σωστος αλλωστε η 116 ειναι εκτρωμα και μονο κατ'εφημισμο πισωκινητη και θα μου πει καποιος γιατι oι σκατενιες bmw 116,316 ειναι τοσο πανακριβες ενω η 335 για αυτα που σου προσφερει εχει μια λογικη τιμη???ακομα και η Μ3 ειναι φθηνη για αυτο που ειναι η 116 ομως ΟΧΙ!!!!δε μπορω να καταλαβω αυτη τη λογικη
H πισω κινηση κοστιζει...
Και η τετρακίνηση, ακόμη περισσότερα
-
Ειναι τετρακινητο το Audi A3 1.4 TFsi Ambition 3d 125hp?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σαφώς και όχι, μπορεί όμως να είναι μια Α3 2.0TQFSI
-
Ο χρήστης RTouris έγραψε:
Σαφώς και όχι, μπορεί όμως να είναι μια Α3 2.0TQFSI
Το 14αρι, όχι δεν είναι quattro
Aυτό εννοούσα
-
Ρε παιδιά όλοι το Α3 ψηφίζουμε (ακόμα και εκείνοι που λέμε κανένα από τα δυο αν πιεστούμε το Α3 ψηφίζουμε), τότε πως προκύπτει το αμφίρροπο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας;
Βία και Νοθεία!!!
Να ξανά οι μέρες του 1961, θα κηρύξω τον ανένδοτο!
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Ρε παιδιά όλοι το Α3 ψηφίζουμε (ακόμα και εκείνοι που λέμε κανένα από τα δυο αν πιεστούμε το Α3 ψηφίζουμε), τότε πως προκύπτει το αμφίρροπο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας;Βία και Νοθεία!!!
Χα χα χα καλό....
Συζήτηση να γίνεται να περνά η ώρα ρε συ...Πάντως ενημερωτικά και πριν 2 χρονια περίπου γινονταν ανάλογες ψηφοφορίες μεταξύ A3 2.0FSI - 120i ,τα αποτελέσματα τα μαντεύετε φυσικά,.ετσι...
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=18045&highlight=
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
προσωπικά όταν αλλάζω αυτοκίνητο προσπαθώ να πάρω κάτι αισθητά καλύτερο σε επιδόσεις και handling.
+1000
Αν το τωρινό σου αυτοκίνητο δέν έχει κάποιο πρόβλημα τότε δέν αξίζει να το αλλάξεις με άλλο που θα είναι 'μία απ' τα ίδια'.
Όχι δεν ισχύει πάντα αυτό γιατί αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ανάγκες ενός ανθρώπου στην πορεία της ζωής του (και τα χειρότερα μέσα στο παιχνίδι είναι), όπως και το ότι (λανθασμένα κατά τη γνώμη μου όλοι το βάζουν σαν κυριότερο κριτήριο) δεν κρίνουμε τα αμάξια μόνο με βάση τις επιδόσεις τους, αλλά με βάση τις συνολικές τους επιδόσεις σε όσο το δυνατό περισσότερα επίπεδα (τα οποία δεν βλέπω να αναφέρονται συχνά κι όμως είναι βασικά, όπως π.χ. μεταπωλητική αξία, διαχρονικότητα, οδική συμπεριφορά, τεχνικές προδιαγραφές όχι μόνο ''είναι πισωκίνητο ή τετρακίνητο-υπάρχουν κι άλλα, αίσθηση και ζωντάνια στο δρόμο, κατανομή βάρους είναι μερικά που μου έρχονται αυτή τη στιγμή).
Εμείς βλέπω επικεντρονόμαστε πρώτα- στις επιδόσεις
- στα προσωπικά μας γούστα στο design και στις ''μάρκες'' και
- στους χώρους (λιγότερο)
Βρε παιδιά πιστέψτε με ότι μερικά δέκατα ή και δευτερόλεπτα να είναι πιο αργό το ένα ή το άλλο αμάξι δεν λέει και πολλά γιατί όλα είναι θέμα συνήθειας και όλοι προσαρμόζουμε τελικά την οδήγησή μας ανάλογα τί οδηγούμε.
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Ρε παιδιά όλοι το Α3 ψηφίζουμε (ακόμα και εκείνοι που λέμε κανένα από τα δυο αν πιεστούμε το Α3 ψηφίζουμε), τότε πως προκύπτει το αμφίρροπο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας;Βία και Νοθεία!!!
Eίναι σαν τα exit poll!
Η κάλπη (πωλήσεις) δείχνουν το αποτέλεσμα
-
Σωστά όλα αυτά! Αλλά τόσα χρόνια ίδιο είναι το Α3! Πότε προγραμματίζουν να το αλλάξουν; Η 1 είναι αρκετά φρέσκια!
-
2009
-
Θα το αλλάξουν οοοοταν έρθει η νέα πλατφόρμα που θα φοραέι το νεο
golf ,leon,octavia κτλΣοβαρά τώρα, νομίζω 2009 αλλάζει...
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
προσωπικά όταν αλλάζω αυτοκίνητο προσπαθώ να πάρω κάτι αισθητά καλύτερο σε επιδόσεις και handling.
+1000
Αν το τωρινό σου αυτοκίνητο δέν έχει κάποιο πρόβλημα τότε δέν αξίζει να το αλλάξεις με άλλο που θα είναι 'μία απ' τα ίδια'.
Όχι δεν ισχύει πάντα αυτό γιατί αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ανάγκες ενός ανθρώπου στην πορεία της ζωής του (και τα χειρότερα μέσα στο παιχνίδι είναι), όπως και το ότι (λανθασμένα κατά τη γνώμη μου όλοι το βάζουν σαν κυριότερο κριτήριο) δεν κρίνουμε τα αμάξια μόνο με βάση τις επιδόσεις τους, αλλά με βάση τις συνολικές τους επιδόσεις σε όσο το δυνατό περισσότερα επίπεδα (τα οποία δεν βλέπω να αναφέρονται συχνά κι όμως είναι βασικά, όπως π.χ. μεταπωλητική αξία, διαχρονικότητα, οδική συμπεριφορά, τεχνικές προδιαγραφές όχι μόνο ''είναι πισωκίνητο ή τετρακίνητο-υπάρχουν κι άλλα, αίσθηση και ζωντάνια στο δρόμο, κατανομή βάρους είναι μερικά που μου έρχονται αυτή τη στιγμή).
Εμείς βλέπω επικεντρονόμαστε πρώτα- στις επιδόσεις
- στα προσωπικά μας γούστα στο design και στις ''μάρκες'' και
- στους χώρους (λιγότερο)
Βρε παιδιά πιστέψτε με ότι μερικά δέκατα ή και δευτερόλεπτα να είναι πιο αργό το ένα ή το άλλο αμάξι δεν λέει και πολλά γιατί όλα είναι θέμα συνήθειας και όλοι προσαρμόζουμε τελικά την οδήγησή μας ανάλογα τί οδηγούμε.
θα συμφωνήσω ώς προς την αλλαγή 'τύπου' οχήματος πχ από sedan σε SUV ή ΜPV, ή StationWagon, ή από hatchback σε sedan κλπ.
Αλλά μεταξύ αυτοκινητων ίδιου segment 'και ίδιας χρονικής περιόδου' που έχουν σχετικά παρόμοιους χώρους χρειάζεται κάτι να κάνει την διαφορά. Πόσο μάλλον όταν αλλάζεις αυτοκίνητο μετά από 1-2 χρόνια.
-
Μερικές φορές είναι και θέμα αλλαγής προτεραιοτήτων
Ο θείος μου πχ από χειροκίνητο Audi A4 1.8 T πήγε σε αυτόματη Mercedes E200 Kompressor. Η Mercedes είναι αισθητά αργότερη στις επιταχύνσεις, παραμένει όμως ασφαλής στα προσπεράσματα και αρκούντως γρήγορη.
Πλέον δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει η απόλυτη ταχύτητα αλλά το ήρεμο, γρήγορο ταξίδι.
Μιλάμε δε για αναβάθμιση από αυτοκίνητο 35-40 χιλ -
Τουλαχιστον οποιο απ τα 2 και να παρεις θα ξερεις οτι δεν εχεις το πιο αργο στα λεφτα του.
....υπαρχει και η Β-κλας
BMW 116 vs Audi A3 1.4