-
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Βαρεθηκα να πηγαινω το δικο μου καθε τοσο για ρυθμισηαν το καρμπ. είναι οκ ποτέ δεν θέλει ρύθμιση
είναι από τα πιο απλά που έχουν φτιαχτεί ποτέ και με το αυτί το ρυθμίζεις για πλάκα!! -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Youtube Videoστο 3.50 τι βλέπετε???
Για άλλο πήγαινες κι άλλο σου βγήκε ε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
στο 3.50 τι βλέπετε???
Για άλλο πήγαινες κι άλλο σου βγήκε ε;
όντως!
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=180
-
Ενα διπλό ελληνικό σκέτο.
Να φαρμακωθώ να ησυχάσω. Το άσπρο καμάρι μου κάνει ενα τακ τακ από κάτω και εχει γίνει ενα μπέρδεμα στα ηλεκτρικά και τραβάς το τσόκ και κορνάρει!!!
Το ασημί ξέχασα ότι δεν δουλεύει ο δείκτης της βενζίνης και παραλίγο να μείνει, χάνει και υγρά φρένων και δεν αναβούν τα πορείας μπροστά. Φόρεσε και καινούργια λάστιχα.
Το μουλάρι το μαύρο είναι καλά αλλά από την σαπίλα θα κοπέι στη μέση καμια ώρα.
Αποτέλεσμα δεν έχω κανένα σήμερα για να κινηθώ! -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Να φαρμακωθώ να ησυχάσω. Το άσπρο καμάρι μου κάνει ενα τακ τακ από κάτω και εχει γίνει ενα μπέρδεμα στα ηλεκτρικά και τραβάς το τσόκ και κορνάρει!!!
Το ασημί ξέχασα ότι δεν δουλεύει ο δείκτης της βενζίνης και παραλίγο να μείνει, χάνει και υγρά φρένων και δεν αναβούν τα πορείας μπροστά. Φόρεσε και καινούργια λάστιχα.
Αποτέλεσμα δεν έχω κανένα σήμερα για να κινηθώ!τι ελληνικο???
εσυ για να σιαξεις θες δυο καραφακια.... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Βαρεθηκα να πηγαινω το δικο μου καθε τοσο για ρυθμιση
αν το καρμπ. είναι οκ ποτέ δεν θέλει ρύθμιση
είναι από τα πιο απλά που έχουν φτιαχτεί ποτέ και με το αυτί το ρυθμίζεις για πλάκα!!+10000
-
Αποτέλεσμα δεν έχω κανένα σήμερα για να κινηθώ!BMW σου λέει μετά...
-
Αποτέλεσμα δεν έχω κανένα σήμερα για να κινηθώ!Να σου δανείσω μια Μερσεντές να κάνεις τη δουλειά σου, Γιάννη μου;
(Ο Κακος Γείτονας... ) -
Νομίζω πως επιβάλλεται να μπεί ενα κάθετος στην συλλογή μου...κατά προτίμηση 250 και αυτόματο.
-
Νομίζω πως επιβάλλεται να μπεί ενα κάθετος στην συλλογή μου...κατά προτίμηση 250 και αυτόματο.οου δηλωση κι αυτη, κι απο ποιο στομα....
ε τωρα μπορω να βρω μια 1602....κι ας με κραζει ο d-jet -
Παρολίγο να απαρνηθώ το ασημί για μια 230 προ 2 μηνών, αλλά αυτό το αυτοκίνητο δεν θέλει να φύγει, έχει έρθει για να μείνει και να αλληλοταλαιπωρούμεθα!!!
Ασε που σιγά σιγα το επαναφέρω στην εργοστασιακή μορφή, σήμερα βγήκαν οι πανέμορφες gotti μεσα στις μέρες αυτές θα πάρουν πόδι τα μπάκετ και πάμε για ταπετσέρη για ουρανό, ντύσιμο ταμπλώ και καθίσματα.
καλά τα κλασσικά αλλά σαν κουμπαράδες βρε παιδάκι μου, ολο να ρίχνεις χρήματα... -
Βασικά και εμείς πρέπει να πάρουμε ένα 02... Όσο και να τα χώνουμε στη Μπενβέ, είναι γεγονός ότι το 02 είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε, εθνικά μιλώ πάντα , σε αυτή την κατηγορία . Έχεις κανένα 1602 για πούλημα; Θα σου βρούμε καθετόνι άμεσα ανταλλάξιμο!
-
-
Στα πλαίσια του εορτασμού της εκπληκτικής νίκης επί της Ferrari από το ένδοξο Ami 8 μας έγινε live επίδειξη εκκίνησης με μανιβέλα! Κύριοι μπορώ ευθαρσώς να δηλώσω ότι είναι
όλα τα λεφτά!!!! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στα πλαίσια του εορτασμού της εκπληκτικής νίκης επί της Ferrari από το ένδοξο Ami 8 μας έγινε live επίδειξη εκκίνησης με μανιβέλα! Κύριοι μπορώ ευθαρσώς να δηλώσω ότι είναι
όλα τα λεφτά!δηλαδή η μίζα είχε χαλάσει?
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
δηλαδή η μίζα είχε χαλάσει?Δεν παίρνουμε μίζες εμείς κύριε! Σεμνά και ταπεινά έχουμε πει!!!!
-
http://uk.youtube.com/watch?v=l8NQnH4Bf ... re=related
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"