-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
I get your point που λένε! Απλά θα ήξερα να ξέρω στο περίπου όταν δείχνει 60 είναι 40 ή 70;Ενα μυστικό :
είναι πολύ πιο χρήσιμο για τα regularity να ξέρεις σε πόσες στροφές (σε κάθε σχέση ) αντιστοιχούν οι ταχύτητες που σου ζητούν (προφανώς στο περίπου). Αυτό, γιατί το στροφόμετρο έχει μεγαλύτερη διαδρομή και είναι ευκολότερο να δουλεύεις μ΄αυτό. Ετσι κι αλλιώς η ακρίβεια είναι κάτι που μόνο με την συνεργασία του οδηγού με τον συνοδηγό μπορεί να επιτευχθεί...( ) -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ετσι κι αλλιώς η ακρίβεια είναι κάτι που μόνο με την συνεργασία του οδηγού με τον συνοδηγό μπορεί να επιτευχθεί...( )respect!!!!!
είναι πολύ πιο χρήσιμο για τα regularity να ξέρεις σε πόσες στροφές (σε κάθε σχέση ) αντιστοιχούν οι ταχύτητες που σου ζητούν (προφανώς στο περίπου). Αυτό, γιατί το στροφόμετρο έχει μεγαλύτερη διαδρομή και είναι ευκολότερο να δουλεύεις μ΄αυτό.
Νάχαμε και στροφόμετρο.....
-
Όταν λες 'στροφόμετρο' τι ακριβώς εννοείς;
Έχω δει σε κάποια πολύ καινούργια αυτοκίνητα ένα ρολόι που ανεβαίνει πάνω κάτω ανάλογα με τη φασαρία που κάνει το μοτέρ, λες να είναι αυτό; -
Οχι. Στα δικά σας, αυτό είναι το βολτόμετρο...
-
Όχι ρε, το 'οικονομόμετρο' είναι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Οχι. Στα δικά σας, αυτό είναι το βολτόμετρο...
καλό
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
I get your point που λένε! Απλά θα ήξερα να ξέρω στο περίπου όταν δείχνει 60 είναι 40 ή 70;
Ενα μυστικό :
είναι πολύ πιο χρήσιμο για τα regularity να ξέρεις σε πόσες στροφές (σε κάθε σχέση ) αντιστοιχούν οι ταχύτητες που σου ζητούν (προφανώς στο περίπου). Αυτό, γιατί το στροφόμετρο έχει μεγαλύτερη διαδρομή και είναι ευκολότερο να δουλεύεις μ΄αυτό. Ετσι κι αλλιώς η ακρίβεια είναι κάτι που μόνο με την συνεργασία του οδηγού με τον συνοδηγό μπορεί να επιτευχθεί...( )υπάρχουν ένα-δυο πληρώματα που δουλεύουν με αυτή την τεχνική στο πρωτάθλημα
ΠΟΤΕ όμως δεν έχουν σταθερότητα και σε καμμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να χτυπήσουν 5άδα γενικής
Καλύτερα να καλιμπράρεις το οδόμετρό σου και να πηγαίνεις με ημερήσιο χιλιομετρητή έστω και αν χρειάζεται να μηδενίζεις σε κάθε Ε.Δ. και να κάνεις τις αφαιρέσεις σου'Άσε φίλε, έχω δοκιμάσει τα πάντα... Δε γίνεται τίποτα'
.
.
.
.
.
.
'Καλιμπράρισε μια φορά το οδόμετρό σου και θα δεις... ' -
Καλημέρα!
Εδώ σερβίρετε καφέ; Γιατί στην pub κάνουν του κεφαλιού τους... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Καλημέρα!
Εδώ σερβίρετε καφέ; Γιατί στην pub κάνουν του κεφαλιού τους...εδώ, εδώ....
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
:ysterical:
Οχι. Στα δικά σας, αυτό είναι το βολτόμετρο...
καλό
Εγώ γιατί δεν κατάλαβα;
-
Αναρωτιόμουνα αυτές τις μέρες, για τον λόγο για τον οποίο με ευχαρίστησε ο KP61 για τις 'τεχνικές μου συμβουλές' κατά την διάρκεια του ράλλυ......
Μέχρι που κοίταξα τα αποτελέσματα :Ειδική Διαδρομή ΠΛΑΤΑΝΑΚΙ 1 :
6η θέση : Χατζηβασιλείου Βαγγέλης - DJET, Ποινή: 1,0+ -
Πραγματικός χειρουργός ο κ. Καπαπής!
Κι όχι μόνο αυτό: το δίδυμο ΚΡ61-D-Jet τα πήγαν επίσης πολύ καλά στις δύο ειδικές της Ριτσώνας, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι φήμες που τους ήθελαν να πηγαίνουν πατημένοι και να φτάνουν στο τέλος ενάμισυ λεπτό νωρίτερα είναι εντελώς κακόβουλες!
Απορία προς Νάσο: αυτά τα 900άρια στις 'άλλες ποινές' που έχουν μερικοί καθώς και τα 1800άρια σε μερικές ειδικές τι είναι;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Απορία προς Νάσο: αυτά τα 900άρια στις 'άλλες ποινές' που έχουν μερικοί καθώς και τα 1800άρια σε μερικές ειδικές τι είναι;Τον επόμενο Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου
-
9.3.1
9.5.2β -
Καλά ντε! Δικαιολογούμαι όμως γιατί τις παραγράφους με τις ποινές και παραβάσεις τις πέρασα λίγο γρήγορα επειδή ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλά ντε! Δικαιολογούμαι όμως γιατί τις παραγράφους με τις ποινές και παραβάσεις τις πέρασα λίγο γρήγορα επειδή ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ!OK τοτε. Απλά έλα να γράψεις το διαγώνισμά σου και θα σε περάσω στην επόμενη τάξη
-
Καλησπέρα!
Τι έγινε, ρε παιδιά; -
-
D-Jet, KP61 εναρμονισμένες υπογραφές βλέπω! Πραγματική ομάδα!
-
κοιτούσα τα αποτελέσματα και έχω 2 ερωτήσεις
1.υπάρχουν 2 911 μια SC 2,7 και μια 3,0(σκέτο). Υπάρχει SC 2,7?
2.Ο D-Jet έτυχε προνομιακής μεταχείρισης λόγω μη αναγραφής ονομ/μου. υπάρχει και για εμάς, που είμαστε και σελεμπριτις, τέτοια δυνατότητα?
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"