-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι δυστυχώς VHS δεν είχα ποτέ Ήλπιζα ότι θα ήταν Hi8το βιντεο μου τα εχει παιξει απ τα παιδικα
δουλευε με τις ωρες....αλλος μπορει?
-
την βρηκα
ειναι ολη η κασετα τατοι μεχρι τελους -
Να βρώ θερμόμετρο να το έχω εύκαιρο!
-
Στην εγγραφη σε dvd,δεν μπορω να βοηθησω.Θα ηθελα ομως και εγω μια κοπια.
-
ολοι θα παρουμε!
-
Με παρεούλα και καφεδάκι στο σπίτι, κάτι θα μπορούσα να κάνω...
-
Αν ξέρετε πως δουλεύει τότε μπορώ να σας διαθέσω και εγώ ένα βίντεο για τη δουλειά...καινουργιο! (τσάμπα λεφτά δλδ)!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν ξέρετε πως δουλεύει τότε μπορώ να σας διαθέσω και εγώ ένα βίντεο για τη δουλειά...καινουργιο! (τσάμπα λεφτά δλδ)!ασε φιλε εσυ θα μας φερεις κανενα ανννγγγλικο τριουμφφ
εμεις θελουμε κανενα γιαπωνεζικο για σιγουρια.... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Αν ξέρετε πως δουλεύει τότε μπορώ να σας διαθέσω και εγώ ένα βίντεο για τη δουλειά...καινουργιο! (τσάμπα λεφτά δλδ)!
ασε φιλε εσυ θα μας φερεις κανενα ανννγγγλικο τριουμφφ
εμεις θελουμε κανενα γιαπωνεζικο για σιγουρια....Διαθέτομεν Mitsu...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
ασε φιλε εσυ θα μας φερεις κανενα ανννγγγλικο τριουμφφ
εμεις θελουμε κανενα γιαπωνεζικο για σιγουρια....Διαθέτομεν Mitsu...
οριστε ο σοβαρος επενδυτης, αγορασε ποιοτητα!
-
LG είναι το δικό μου και ήταν 'el cheapo'.... (τσαμπα λεφτά, ωστόσο, άντε να το έχω βάλει μπροστά 5 φορές... πολλά κουμπιά, ρε παιδιά! )
-
Διαθετουμε Σονυ
-
ευχαριστω ολους τους κυριους που εδειξαν ενδειαφερον για το θεμα τατοι
απο αυριο το θεμα θα ειναι διαθεσιμο
στειλτε πμ για το ποιοι θελουν το πραμα....γιαννη μη στειλεις.....ξερω....θα στο στειλω επανω με κουριερ.....
-
**Γονυπετής παρακαλώ Τατόϊ για να δώ κύριε. **
Θυμάμε σε κάποιο Τατόϊ, πέρναγε ο Μοσχούς και πίσω ο Σιρόκο με την Αλπίν 110Α, ήταν κάποιος φανατικός οπαδός του Σιρόκο δίπλα και όποτε πέρναγε ο Μοσχούς ούρλιαζε, εσένα να σου καεί, εσένα να σου καεί. Ο αγώνας ήταν τρίωρος, και επί τρείς ώρες ούρλιαζε ακούραστα σε κάθε πέρασμα ο αθεόφοβος.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ευχαριστω ολους τους κυριους που εδειξαν ενδειαφερον για το θεμα τατοι
απο αυριο το θεμα θα ειναι διαθεσιμο
στειλτε πμ για το ποιοι θελουν το πραμα....Θα κάνω υπομονη 10 μέρες να έρθω Ελλάδα και να έρθω για καφέ, να τα πούμε και να το πάρω!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όχι δυστυχώς VHS δεν είχα ποτέ Ήλπιζα ότι θα ήταν Hi8και γω είχα Beta
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είχε κανένα event κάπου δυτικά της Θεσσαλονίκης, στη Βόρεια Ελλάδα (κοντά στην Καβάλα ίσως; ). Είδα αρκετά ιστορικά στον δρόμο ενω ταξίδευα.Fiat x1/9 και frog eye υπό καταρρακτώδη βροχή.
Εμαθα για μια 180 που εμεινε στο δρομο και μεχρι να πεις κυμινο, βρεθηκε μόνο το κουφάρι με τον κινητήρα στο ίδιο σημειο
-
Ποτε προλαβαν ;
-
Δεν ξερω αν το ποσταρω σωστα εδω,αλλα ενας φιλος πουλαει μια Μερσεντες 220 του1965 η 1966 σε σχετικα καλη κατασταση.Το αυτοκινητο το ειχα δει πριν λιγους μηνες και θα το χαρακτηριζα τουλαχιστον 'τιμιο'.Απο θεμα γνησιοτητας δεν μπορω να βοηθησω,καθ'οτι παντελως ασχετος με τη μαρκα.Ξερω σιγουρα οτι δεν εχει το μοτερ της και αυτο που φοραει εχει καποιο προβλημα.
Τελος ξερω οτι δεν ζηταει τα δανεια της Αγγλιας.
Περισσοτερα με π.μ -
καλημερα..
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"