-
Συμφωνουμε Αλεξανδρε , ειδικα στη δευτερη . Αλλωστε θα χω κι εγω μια σε πολυ λιγο
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Συμφωνουμε Αλεξανδρε , ειδικα στη δευτερη . Αλλωστε θα χω κι εγω μια σε πολυ λιγοβαλε καμιά φωτό να τη δούμε!!!!
-
Ανακατασκευαζεται . Οταν παω να τη δω θα βαλω
-
καλως ηρθες pashalis στα ιστορικα
το εσκορτ τι εγινε τελειωνει? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H πρώτη Corolla της οικογενείας. Αγοράστηκε το 1974 ( πινακίδες με το 'πουλι' της Χούντας πάνωΓιατί δεν λες απλά ότι η οικογένειά σου τα είχε καλά με το καθεστώς;
-
Τώρα που το λές...ο father πριν την Corolla είχε 2 σκαραβαίους...Λές να είμαι και Νεοναζί
-
KP61 έχεις pm
-
Nάσο......δίπλα από το Mini.....έχει παρκάρει μια Ε21......δικιά σου είναι??
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Nάσο......δίπλα από το Mini.....έχει παρκάρει μια Ε21......δικιά σου είναι??δίπλα? ποιος π@&*#ς την έβαλε μέσα στη μέση του δρόμου?
εγώ την είχα αφήσει... πίσω από το Miniναι...
-
Λοιπόν το Σαββατοκύριακο κύριοι έπεσε πολύ νέκρα εδώ πέρα. Εξαφανιστήκαμε όλοι κι αφήσαμε μόνο τον 21 Quadra στις επάλξεις με τις φοβερές φωτογραφίες του!
-
ερώτησις
έχω ιστορικό, πινακ άδειες ασφάλειες κλπ και δεν έχει κανονικές πινακίδες
πως γίνεται η αγοραπωλησία?απαντήστε και τα βλέπω αργότερα γιατί δεν έχω dsl
θενκς -
Με μια υπευθυνη δήλωση...
-
Η άδεια της ΕΛΠΑ έχει και κάποιες σελίδες μεταβολής κυριότητας.
-
D-Jet
ωραία, θυμάσαι που λέγαμε για μεταβ/ση και κατ/ση πινακ κτλ
η version όπου το παίρνω σαν ιστορικό κατευθείαν δεν παίζει?
δηλ ο τρέχων ιδ. καταθέτει πινακίδες προσωρινά, παίρνει τις ιστορικές και γίνεται η αγορ/σια με μεταβιβαση ως ιστορικό με υπ. δήλ. και μετά αν θέλω να το πάρω και με κανονικές πάω ΚΕΠ κλπ
ενώ αν δεν θέλω πάει ο ιδιοκτήτης και το δηλ ολική καταστροφή.ρώτησα και 07 δεν μπορώ να πάρω τουτού θα με δαγκώσουν εφοριακά απο 08 και αν
δεν έχω ιντερνετ απο την Παρ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
D-Jet
ωραία, θυμάσαι που λέγαμε για μεταβ/ση και κατ/ση πινακ κτλ
η version όπου το παίρνω σαν ιστορικό κατευθείαν δεν παίζει?
δηλ ο τρέχων ιδ. καταθέτει πινακίδες προσωρινά, παίρνει τις ιστορικές και γίνεται η αγορ/σια με μεταβιβαση ως ιστορικό με υπ. δήλ. και μετά αν θέλω να το πάρω και με κανονικές πάω ΚΕΠ κλπ
ενώ αν δεν θέλω πάει ο ιδιοκτήτης και το δηλ ολική καταστροφή.ρώτησα και 07 δεν μπορώ να πάρω τουτού θα με δαγκώσουν εφοριακά απο 08 και αν
δεν έχω ιντερνετ απο την Παρ
Έχω το ίδιο πρόβλημα με την Bonnie με μια διαφορά, όμως...
τα 1500 ευρώ τα βάζεις ΑΝ θέλεις στην εφορία και όπως και να εχει είσαι μέσα στο αφορολόγητο (έτσι και εγώ είχα βάλει την κόκκινη πέρσι), οπότε δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ασχοληθούν μαζί σου...
Να κάνεις δήλωση καταστροφής, δλδ και αν γλιτώσεις την πρέσα να πάρεις ιστορικές μόνο;
Δεν είναι αμαρτία να χαλάσεις το αμαξάκι για 260 ευρώ;
Αν έχει πινακίδες υπουργείου ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις μεταβίβαση αλλιώς το αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι δικό σου (και δεν ξέρω τι ματσακονιές κάνει η ΕΛΠΑ με μεταβιβάσεις και εκδόσεις αριθμών χωρίς ο κάτοχος των αριθμών να είναι κύριος του αυτοκινήτου...) -
δεν είναι τα 1500 ή 500 μόνα τους είναι μαζί με τα υπόλοιπα...
άμα κάνεις μεταβίβαση το 08 με κατατεθημένες πινακ πρέπει να πληρωθούν και τα τέλη του 08?
διάολε γμ τη γραφειοκρατία -
Ερώτηση στην ερώτηση: Αυτό που λέγαμε κάποτε 'καταστροφή πινακίδων' (δηλ. οριστική κατάθεση στο υπουργείο) δεν ισχύει πλέον, παρά μόνο άν καταστραφεί το αυτοκίνητο σε κέντρο ανακύκλωσης, οπότε η κατάθεση στην εφορία είναι μονόδορομος. Άρα κάτοχος θεωρείται αυτός που αναγράφεται στην άδεια του υπουργείου?? Χλωμό το βλέπω...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Άρα κάτοχος θεωρείται αυτός που αναγράφεται στην άδεια του υπουργείου?? Χλωμό το βλέπω...Ναι... Αυτός βάζει και στη δήλωσή του το αυτοκίνητο, έστω με μηδενική κυκλοφορία.
Αν πάει και πάρει πίσω τις κανονικές πινακίδες (που είναι στο όνομά του) μαζί με την κανονική άδεια (που και αυτή είναι στο όνομά του), τις κοτσάρει ένα βράδυ που'βρεχε πάνω στο αμάξι και το πάρει ποιός θα του πει και τι;Και ναι, πρέπει να πληρώσεις τα 08 τέλη, wannabe, πραγμα που τριπλασιάζει το κόστος της μεταβίβασης...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ερώτηση στην ερώτηση: Αυτό που λέγαμε κάποτε 'καταστροφή πινακίδων' (δηλ. οριστική κατάθεση στο υπουργείο) δεν ισχύει πλέον, παρά μόνο άν καταστραφεί το αυτοκίνητο σε κέντρο ανακύκλωσης, οπότε η κατάθεση στην εφορία είναι μονόδορομος. Άρα κάτοχος θεωρείται αυτός που αναγράφεται στην άδεια του υπουργείου?? Χλωμό το βλέπω...Αυτό το λένε πολλοί αλλά μάλλον για urban legend το κόβω.....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και ναι, πρέπει να πληρώσεις τα 08 τέλη, wannabe, πραγμα που τριπλασιάζει το κόστος της μεταβίβασης...
τριπλασιάζει?
μόνο τα τέλη (368+) δεν είναι ?
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"