-
Η αντλία σου μάλλον είναι στα τελευταία της.
-
Μπορει και να ειναι αντλια υψηλης, αλλα μπορει να ειναι και κατι αλλο (το πιθανοτερο γιατι η αντλια εχει συνηθως αλλα συμπτωματα).
Με μια διαγνωση θα λυθουν ολες οι αποριες σου.
Παντως δεν εισαι και ησυχος οδηγος (και καλα κανεις που το χαιρεσαι) οταν απο τα 60000 χλμ. εχεις μαλακωσει η' διαλυσει σινεμπλοκ εμπρος ψαλιδιων!! -
Γεια σε όλους παιδιά!!!
Τώρα που η απόσυρση παρατάθηκε και για το 2012 σκεφτόμουν να προχωρούσα στην αγορά ενός mini...
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και τα περισσότερα λεφτά φεύγουν στους φόρους, το καινούργιο μάλλον αποκλείεται από τις επιλογές μου.
Έτσι τσέκαρα car.gr και έχω καταλήξει στα:- mini cooper s 175 hp(r56) μοντέλο 2008 me start/stop(14000-16000 euro)
2)r53 116 hp μοντέλο 2006(8000-10000 euro)
3)Mini cooper D 2010 (18000+)
Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι με την σειρά 1) Οδηγική συμπεριφορά 2)Κατανάλωση καυσίμου για να μην χρειαστεί να το βγάζω μόνο για βόλτες 3)Αξιοπιστία-Ποιότητα κατασκευής
- mini cooper s 175 hp(r56) μοντέλο 2008 me start/stop(14000-16000 euro)
-
Τι σχέση έχει η απόσυρση με την αγορά μεταχειρισμένου;
-
Εκτός του ότι πολλοί μαντράδες αναλαμβάνουν αποσύρσεις...μπορώ επίσης να αποσύρω το παλιό μου αυτοκίνητο χωρίς να αγοράσω καινούργιο ή χωρίς να αγοράσω γενικά αυτοκίνητο...τουλάχιστον έτσι νομίζω
-
Το όφελος της απόσυρσης ισχύει μόνο για αγορά καινούριου αυτοκινήτου. Μπορείς μόνο να αποσύρεις το παλιό σου και τότε σου μένει μια απόσυρση στα χέρια η οποία είναι άχρηστη αν δεν αγοράσεις καινούριο ή αν δεν την πουλήσεις έστω σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Για αυτό το τελευταίο όμως δεν ξέρω τι ισχύει.
-
Όπως και να χει με την απόσυρση...αν ήσουν στην θέση ποια επιλογή από τις 3 θα έκανες?
-
Φυσικά το νεότερο που μπορείς να πάρεις. Από τη στιγμή δε που θέλεις και επιδόσεις, το S.
-
Και από καταναλώσεις? διψάει λίγο ε? κοίτα όσον αφορά της επιδόσεις μπορώ να κάνω και μια υποχώρηση...κυρίως είναι όλο το πακέτο του s που με τραβάει όχι μόνο τα παραπάνω άλογα
-
Οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγείται γρήγορα, καίει. Το μοτέρ του S πάντως δεν είναι ιδιαίτερα διψασμένο για τα άλογά του.
-
Για αξιοπιστια αστο ...Βγαζουν αρκετα και ακριβα προβληματα .
-
Μιλάς εκ πείρας για τα προβλήματα?
Η άλλη μου σκέψη εάν δεν πάω σε cooper είναι το polo το καινούργιο....
Η κατανάλωση θα ναι περίπου στο 8-9?για το s
και για το r53 στο 7-8? -
τι πείρα να έχεις;
αν μπεις σε διάφορα φόρουμ που ασχολούνται με αυτοκίνητα θα δεις φουλ παράπονα. -
Βασικα εγω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.Εχουμε ενα R50 και ενα R56...Και τα δυο εχουν βγαλει αρκετες βλαβες.
-
Ομολογώ ότι ξενέρωσα και το κακό είναι ότι έχω εμμονή με το cooper....βέβαια γνώριζα πως έχουν ακουστεί διάφορα για τουρμπίνες,τσιμούχες,τριγμούς κα. αλλά πίστευα ότι είναι κάποια παρτίδα που έτυχε...
Μιας και ανέφερες ότι έχετε ένα r56 τι καταναλώσεις βλέπεις σε κανονική διαδρομή μέσα στην πόλη? 8-9 με start/stop? -
Ο χρήστης Dimopo έγραψε:
Ομολογώ ότι ξενέρωσα και το κακό είναι ότι έχω εμμονή με το cooper....βέβαια γνώριζα πως έχουν ακουστεί διάφορα για τουρμπίνες,τσιμούχες,τριγμούς κα. αλλά πίστευα ότι είναι κάποια παρτίδα που έτυχε...
Μιας και ανέφερες ότι έχετε ένα r56 τι καταναλώσεις βλέπεις σε κανονική διαδρομή μέσα στην πόλη? 8-9 με start/stop?To R56 cooper δεν το οδηγαω εγω σχεδον καθολου.Η μεση καταναλωση του ειναι γυρω στο 8 -8,5 αν θυμαμαι καλα.
-
Και μια και το μελετησαμε...Χθες αναψε το κιτρινο φωτακι των φρενων,ενω εχω αλλαξει δισκους ,τακακια υγρα πριν απο 7000χμ...Παλι στο συνεργειο ,γιατι οσο να 'ναι φρενα ειναι αυτα.Ευτυχως αποδειχθηκε οτι ειχε προβλημα ενας αισθητηρας μονο και δεν ηταν κατι περισσοτερο σοβαρο...
-
Ο χρήστης Dimopo έγραψε:
Και από καταναλώσεις? διψάει λίγο ε? κοίτα όσον αφορά της επιδόσεις μπορώ να κάνω και μια υποχώρηση...κυρίως είναι όλο το πακέτο του s που με τραβάει όχι μόνο τα παραπάνω άλογαελπίζω να έχεις μέση από γρανίτη
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Βασικα εγω μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.Εχουμε ενα R50 και ενα R56...Και τα δυο εχουν βγαλει αρκετες βλαβες.Tα εχεις αγορασει καινουργια??
Προσωπικα εχω αλλαξει 8 ΜΙΝΙ και μαλιστα τα εχω κρατησει εως και 7 χρονια και ποτε δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.
Οτι σαν αυτοκινητο σε κανει παραπανω ψειρα απο το κανονικο και με το παραμικρο θελεις να το εχεις στην εντελεια, δεν νομιζω οτι εχει να κανει με θεμα αξιοπιστιας .
Επισης Οκτω με Οκτωμιση λιτρα καταναλωση δεν θα την ελεγα και υπερβολικη για ενα μικρο σε ογκο, αλλα βαρυ λογω εξοπλισμου και υλικων ασφαλειας.
Συγνωμη και μη το παρεις στραβα, αλλα μαλλον επειδη ειναι ιδιαιτερο οχημα, ισως να φταιει και η εταιρεια που στο συντηρει.
Δεν φταιει το ΜΙΝΙ οταν δεν ξερουν να σου βαλουν σωστα εναν αισθητηρα φρενων και μετα απο λιγα χιλιομετρα θελει αλλαγη.Στον φιλο που ανεφερε για μεση Γρανιτη, οπως επισης και στον φιλο που ενδιαφερεται να αγορασει ενα ΜΙΝΙ, απλα θα τους πω οτι πρεπει να ξερεις τι αγοραζεις και τι ζητας απο ενα οχημα.
Αν δεν εισαι συνειδητοποιημενος τι μπορει να σου προσφερει, τοτε καλυτερα να πας σε κατι ποιο απλο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οποιοδήποτε αυτοκίνητο οδηγείται γρήγορα, καίει. Το μοτέρ του S πάντως δεν είναι ιδιαίτερα διψασμένο για τα άλογά του.Σωστος σε οτι εχεις πει στις δυο τελευταιες σελιδες.
Mαλιστα το νεο MINI R56 Cooper S ειναι ανελπιστα οικονομικο σε ανθρωπινη οδηγηση (τουλαχιστον 3 l/100km οικονομικοτερο, απο τον προκατοχο του το R53).
New MINI Forum