-
Δεν είναι τόσο η προγραμματισμένη συντήρηση το πρόβλημα,όσο οι βλάβες και το κόστος τους.Πολλα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα ενώ οι βλάβες είναι τυπικές στα περισσότερα αυτοκίνητα .Πχ αντλία τιμονιου,βάση μηχανής κ.α.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μ'αυτά που μου λέτε μάλλον απορρίπτεται το Mini.Δε θέλω να μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.Κρίμα και είχα ψηθεί..
-
τρομπα βενζίνης
από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα το cooperaki αλλα το μοντέλο που κοιτάς δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Είναι το f/l και όχι το προ f/l που είχε τα πιο σοβαρά θέματα τριγμών και άνεσης. Σαν αυτό είναι.
Από κατανάλωση, 7,36 με 12,63 η μέση γι αυτό με τον κομπρέσορα και 6,75 με 10,50 για το turbo βάσει του spritmonitor.πως ξεχωριζουμε το f/l???
-
Το πρωτο πραγμα που θα κοιταξεις ειναι τα φωτα της οπισθεν.Τα προ F/l εχουν ενα στο κεντρο του πισω προφυλακτηρα ενω στα f/l ειναι ενσωματομενα στα πισω φωτιστικα σωματα.Επισης ειναι λιγο διαφορετικα τα μπροστα φωτα και υπαρχει αλλο τιμονι.
-
καλημερα παιδια. ειμαι κ εγω ενας μινι φαν. Ειμαι μεταξυ μινι cooper S 2004 και mini cooper d(diesel) 110 αλογατα. προτιμω πιο πολυ το S αλλα απο οτι βλεπω βγαζει προβληματα κ με τετια κριση που λεφτα για βενζινη ! απο την αλλη δεν ξερω κ πολλα για το cooper D αμα ειναι τοσο διασκεδαστικο οσο to cooper S . Επισης αμα ξερει κανεις για βελτιωσεις πανω στο D να του ανεβασω αλογακια!! ευχαριστω
-
καλησπερα παιδια!
Χρειαζομαι βοηθεια διοτι η συζυγος θελει να αγορασει μινι μεταχειρισμενο και διαβαζοντας τις 48 σελιδες μπερδευτηκα αρκετα ,εχετε την καλοσυνη να μου πειτε 5 πραγματα?
τι πρεπει να προσεξω?
πρεπει να βρω κατι απο μια χρονολογια και μετα?
ποσα χιλιομετρα να εχει?
υπαρχουν στανταρ σερβις με αλλαγες ανταλακτικων που πρεπει να τσεκαρω στο μπουκ?
μπορεις μεσω αντιπροσωπειας να βρεις το ιστορικο του συγκεκριμενου αμαξιου?αυτα για τωρα ,ευχαριστω πολυ(βοηθατε ανθρωποι)
-
Για το ιστορικο ξερω οτι πρεπει να συμφωνησει και ο ιδιοκτητης να το δεις, δεν μπορεις να σκασεις στο ετσι μονος σου και να ζητησεις ιστορικο (εκτος αν εχεις κανα γνωστο)
οποτε καλο ειναι να γινει συμφωνια, οταν το αυτοκινητο παει για ελεγχο, να δεις και το ιστορικο του
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για το ιστορικο ξερω οτι πρεπει να συμφωνησει και ο ιδιοκτητης να το δεις, δεν μπορεις να σκασεις στο ετσι μονος σου και να ζητησεις ιστορικο (εκτος αν εχεις κανα γνωστο)οποτε καλο ειναι να γινει συμφωνια, οταν το αυτοκινητο παει για ελεγχο, να δεις και το ιστορικο του
γίνεται. τουλάχιστον εγώ εχω παρει τηλέφωνο σε σεατ της θεσσαλονίκης για αμάξι που κοίταγα να παρω κ μου τα ξερασαν όλα (3 γερές στουκες)
-
πηρα τηλεφωνο σε σερβις και ρωτησα ,μου ειπαν οτι απο 2003 μεχρι 2007 θελει σερβις καθε 25.000 χλμ ,μετα αλλαζουν τα δεδομενα για το ιστορικο μου ειπαν οτι για τα ελληνικα δεν υπαρχει ,τωρα αρχισε να φτιαχνεται αν ειναι εξωτερικου πιθανον να υπαρχει.
-
Μα αφού δεν είναι σταθερά ταδιαστηματα παει ανάλογα με τις ενδείξεις του αυτοκινήτου!
-
http://www.youtube.com/watch?v=JOwfKuwe ... r_embedded
-
περασα απο την BMW εχθες και μου εδωσαν τιμη για το ΟΝΕ ΠΕΠΠΕΡ των 95 ιππων 17000 ευρω με αποσυρση...
-
Κοταξιδο άργά και δεξιά ...
-
για την γυναίκα του το θέλει.
τόσα ΟΝΕ 75 αλόγων κυκλοφορούν έξω αυτό σε πείραξε?
-
Εμένα τα 17.000 για ένα μίνι (κατηγορίας Α) 95 ίππων είναι που μου έκατσαν βαριά...
-
fashion tool ειδικά οι γυναίκες τα λατρεύουν δία.
-
ούτε καν στην κατηγορία του α1 δεν είναι ρε γμτ...
περι ορέξεως βέβαια... -
loipon exw ena mini cooper s r 56- 08 to opoio to prwto xrono ekapse egkefalo sumfwna me tous mhxanikous ths motion n style agia paraskeui...telos pantwn htan sthn egguisi ton alaxan to ftiaxan to phra ustera apo 2 mhnes.. auto egine stis 13000 xil xiliometra meta sta 22 xiliades xiliometra to amaxi ekane kati thorivous sthn mixani to paw se ena mixaniko k diapistwnei oti den exei stagona ladi ligo akoma k tha kaigotan...to problima apo auto to sumvan htan o tentotiras kathws den eixe ladia k k xalase...alazw ton tentothra k sths 26 xil xiliometra xana vazw ladia!!!ti ginetai rwtaw ton mhxaniko kaei ladi_apantisi mhxanikou motion n style -nai einai logiko na kaei kapoia ladia-ma tosa pola?nai einai toyrbo to leei k to vivliaraki tou(mega psema den leei tipota oyte sou lene kati tetoio otan to agorazeis)stis 30 xil xiliometra akouw pali thorivous paw se diko mou mhxaniko mou leei oti thelei pali ladia-vazw ladia leitourgei kala... kai vlepoume!!prwton paizei rolo o egkefalos na dinei entoles k na thelei kapoia rithmisi sta ladia?to exw akousei k auto k to psaxnw!!k 2 mhn parete mini cooper einai p r o v l i m a t i k a!!eprepe na eixa kinithei aliws egw k na eixa epoikoinonisei me thn bmw sthn germania g edw einai karagkiozides edwsa 32 xiliarika k kathe ligo vgazei problimata!!opoios exei paromoies istories as pei tipota!!eyxaristw!to email mou metalartneamakri@gmail.com!!
-
Ειλικρινά περιμένεις να διαβάσει κανείς το παραπάνω ;
Απαγορεύονται τα greeklish.
New MINI Forum