-
@Spiros: Εμένα μου λές....είχα ''τικάρει'' ολη τη λίστα σχεδόν και μετά αφαιρούσα. 3 μέρες έκανα υπολογισμούς και προσθαφιαρέσεις ...και στο τέλος άλλαξα την παραγγελία 3 φορές!! Αλλά βγήκε έτσι όπως το ήθελα τελικά...μόνο μπλοκέ δεν μπορούσα να βάλω, γιατί δεν μπάινει στο αυτόματο.
@genik: Ψυχολογικά το καταλαβάινω....αλλά 1) είναι πιο άνετο με 16αρες και 2) και η BMW μου ήταν 192 άλογα, είχε €50.000 καινούργια (την είχα πάρει μτχμ) και είχε 16αρες. Αλλά σίγουρα με 17αρες δείχενι πιο ωραίο το ΜΙΝΙ...εγώ δεν τις ήθελα, αλλά δεν με συναίφερε να μην πάρω το Chili Pack...θα πλήρωαν πιο πολλά για τα έξτρα ξεχωριστά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκτος αν το παρει το kidR27 το kid.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εκτος αν το παρει το kid
R27 το kid.
ας προσεχες
δε πειραζει, θα περασεις μια βολτα να το 'δω'...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκτος αν το παρει το kid
R27 το kid.
ας προσεχες
Πριν τον Μάρτη πολύ δύσκολα πάντως..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εκτος αν το παρει το kid
R27 το kid.
ας προσεχες
Πριν τον Μάρτη πολύ δύσκολα πάντως..
ασπρο?
-
Ναι με τις ανθρακί.
-
ωραιο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ωραιο!Άντε να δούμε πότε θα μπει η παραγγελία τώρα..
-
-
Καλα ολα τα καλουδια που μπορεις να βαλεις πανω... αλλα αυτο που μετραει για μενα ειναι η οδηγικη απολαυση που προσφαιρει το αυτοκινητο αρα ενα μλοκε-σπορ αναρτηση και απο εκει και περα οτι εχει το βαλαντιο του καθενα
-
-
Με Γειά Kid.
Με τις ανθρακί θα είναι κούκλα....τις σκέφτομαι και εγώ!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με Γειά Kid.Δεν πήρα αυτοκίνητο.. (ακόμα )
-
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ooper.html
-
...και αναρωτιομουν ποτε θα σε δω να γραφεις στο συγκεκριμενο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν πήρα αυτοκίνητο.. (ακόμα )Το ξέρω...αλλά θα το πάρεις σύντομα από ότι κατάλαβα....οπότε πρόωρες ευχές για να σε πείσουν να το πάρεις ακόμα πιο σύντομα!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...και αναρωτιομουν ποτε θα σε δω να γραφεις στο συγκεκριμενο..ειναι πολλα τα μαρουλια Νταφυ...
-
το οδηγησες?
-
δε προλαβα, τρεχω με τη δουλεια...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν πήρα αυτοκίνητο.. (ακόμα )
Το ξέρω...αλλά θα το πάρεις σύντομα από ότι κατάλαβα....οπότε πρόωρες ευχές για να σε πείσουν να το πάρεις ακόμα πιο σύντομα!!!
Μεταξύ αυτού και του Clio R27 ήμουν/είμαι, αλλά μάλλον για το Clio με βλέπω.. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, μιας και θα αργήσει κάπως η αγορά..
New MINI Forum