-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ακομα κ το καφενείο το κάνατε καφενείο....Ε αφού καφενείο γράφει ο τίτλος, τι να κάνουμε;
-
ομγ, πως εγινε ετσι ρε τουτος; Μαυτον θα παμε για πρωταθλημα;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ομγ, πως εγινε ετσι ρε τουτος; Μαυτον θα παμε για πρωταθλημα;
Champion? άνετα.
ιδου κ τα κλειδιά του:
-
champion marinopoulos και αυτος
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ομγ, πως εγινε ετσι ρε τουτος; Μαυτον θα παμε για πρωταθλημα;Και ύστερα κοροϊδεύατε τον Montoya...
-
στην ιδια ομαδα ηταν παλια
Σαπια πραγματα πουλαει η μκλαρεν γαμωτο. Καλυτερα στα champion marinopoulos λεμε
-
Άσχετο. Χτες μεσημέρι πρέπει να πέτυχα τον Geo F1 σε πλατεία στην Ηλιούπολη. Σε κατάλαβα από το γυαλικό και τη μπούκα στο Fiesta...
Right? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άσχετο. Χτες μεσημέρι πρέπει να πέτυχα τον Geo F1 σε πλατεία στην Ηλιούπολη. Σε κατάλαβα από το γυαλικό και τη μπούκα στο Fiesta...
Right?Ναι εχω αδεια και γυρναω!!!Που ησουν ρε θηριο?
Ασχετο...ειχα γενεθλια χθες (05/02) και η κοπελια μου μου εκανε δωρο το δευτερο τομο του Τσακιρογλου για τον Σεννα (Ουτε ηξερα οτι ειχε κυκλοφορησει).Λιγο διαβασα και ειναι απολαυστικο!!
-
Παράγκα!
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Παράγκα!Στα γόνατά του τις μεγάλωνε...
-
Περίεργο ύφος δείχνει να έχει ο Μπέρνι
-
Οι κόρες του Bernie είναι όλα τα λεφτά... (και η γυναίκα του επίσης.... )
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι κόρες του Bernie είναι όλα τα λεφτά... (και η γυναίκα του επίσης.... )Βάσει εμφανισης... ειμαστε σιγουροι για το bold?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βάσει εμφανισης... ειμαστε σιγουροι για το bold?
Και όμως πρέπει να είναι! Δες τα μάτια όσο και το σχήμα της γνάθου.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προφανώς έκανε προσεκτική επιλογή η Μπέρναινα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προφανώς έκανε προσεκτική επιλογή η Μπέρναινα.
Ε καλά, αν το πάμε τόσο μακριά, βλάκας είναι και ο Μπέρνι να μην ελέγξει το DNA;
-
Δεν τον έχω για τόσο χαζό τον Μπέρνι...αντίθετα είναι διαόλου κάλτσα.
-
Εφόσον δεν μαθαίνετε..... και συνεχίζετε να ασχολείστε με τα παιδάκια του Bernie... (και έγω θα ήθελα να παίζω τις μικρές στα γονατά μου τώρα που μεγάλωσαν όμως... )
Ο LdM πχ έχει ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπο που είναι κυρίαρχο και όχι υπολειπόμενο (μυτούλα). Καμία από τις κόρες του Bernie δεν το έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Αντίστοιχο είναι το γνωστό λακάκι στο μέσον του πηγουνιού και ούτω καθ' εξής.
Ειδικά οι κόρες παίρνουν τα κυρίαρχα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου των μπαμπάδων τους. Ίσως να είναι και θέμα προστασίας του είδους από περιπτώσεις ακούσιας αιμομιξίας.
Κάποιος πιο ειδικός περί γεννητικής θα μας έδινε περισσότερες πληροφορίες. Δεν θεωρώ απίθανο να είναι και urban myth πάντως.
-
παιδια αμα εχεις τοσα λεφτα αγοραζεις οποια φατσα θελεις!!!
δε ξερω αν ειχατε δει παλιοτερα σε ενα μεσημεριανο πως ηταν προ πλαστικων η Καρτσωνα
(ναι βλεπω και μεσημεριανα.. )οι κορες του μπερνιe δε θα χαν ωραια φατσα??πειτε μου ειλικρινα ποια πλουσια κοπελα σημερα ειναι πραγματικα ασχημη?
ακομα και τερας να ειχε γεννηθει ,θα καταφερει να γινει εστω ενα συμπαθητικο μπαζακι με το οποιο υπο περιπτωσεις θα σκεφτοσουν να κανεις κατι !
-
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"