-
Αφού το υπογράμμισες, είπε πως το τι θα κάνει εξαρτάται από το ποια θα είναι η κατάσταση του Kimi σε σχέση με το πρωτάθλημα. Όπερ και σημαίνει πως αν υπάρχει McLaren να γυρνάει στην πίστα, δεν πρόκειται να παραχωρήσει θέση στον Kimi, γιατί θα ήταν δώρο άδωρο.
-
Σαν να φοβάται να πει 'Θα βοηθήσω τον Kimi, no problemo amigos'
Είναι σαν να σου λένε 'Θα ρθεις να με πάρεις το βράδυ;' και να μην λες ναι αλλά 'Ε εντάξει, θα εξαρτηθεί. Μπορεί να σε πάρει κάποιος ή να βρεις ταξί ή κλπ κλπ κλπ'
Ναι ΟΚ θα τον βοηθήσει αλλά δείχνει έντονα ότι το κάνει βαρειά καρδιά... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σαν να φοβάται να πει 'Θα βοηθήσω τον Kimi, no problemo amigos'
Είναι σαν να σου λένε 'Θα ρθεις να με πάρεις το βράδυ;' και να μην λες ναι αλλά 'Ε εντάξει, θα εξαρτηθεί. Μπορεί να σε πάρει κάποιος ή να βρεις ταξί ή κλπ κλπ κλπ'
Ναι ΟΚ θα τον βοηθήσει αλλά δείχνει έντονα ότι το κάνει βαρειά καρδιά...A δηλαδη οταν το'κανε ο Σουμι τοτε ή οι Rubens/Coulthard ή οποιος αλλος δεν το'καναν με βαρια καρδια και επειδη 'επρεπε' αλλα για την ψυχη της μανας τους...
Πχ αν ειναι σε θεση να κερδισει ο fm μπροστα στους συμπατριωτες του και χασει αυτη η δυνατοτητα, πρεπει να γουσταρει κιολας
Ξαναλεω 3 πραγματα ειπε, ειναι ψιλοαπιθανο να χρειαστει να βοηθησει τον Κιμη, εξαρταται τι θα κανουν οι αλλοι και ξεκιναει με στοχο τη νικη. Δεν ειπε κατι που δεν ισχυει και τον κατηγορεις.
Και τελος παντων πολλη σημασια δινετε στις δηλωσεις, τα περισσοτερα ειναι αερολογιες και pr για τους σπονσορες και τα ματια του κοσμου.
-
Ξέρεις τι. Εμένα μου την έδωσε που δεν το λέει μια φορά καθαρά αλλά συνέχεια αμολάει αυτό το αν και μπορεί και εξαρτάται.
Ε εντάξει και να έριχνε μια τράκα στον μαυρούκο δεν θα με χάλαγε...
Irvine MODE ON... -
Μέσα στη χώρα του (Βραζιλία) τρέχει. Τι να πει; Ότι αν είμαι στις πρώτες θέσεις και χρειαστεί, όλοι όσοι ήρθατε να με δείτε, θα σας πουλήσω και θα αφήσω να με περάσει ο Kimi;
-
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3232.shtml
Κατάντεια....
Πραγματικά πρωτόγνωρες καταστάσεις για την F1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πήγαν να σώσουν λίγο το άθλημα από θέμα τηλεθέασης και ενδιαφέροντος και αρχίζουν και το γ@μ@νε άγρια.Αν οι παλιότεροι θυμούνται τόσο αηδιαστικά καραγκιοζιλίκια ας τα αναφέρουν.
-
Ποιος διαβαζει τωρα 50 σελιδες καβγα;
-
'I've already thought about competing in the next championship with a 8 litre engine - the team would be disqualified, but the driver would still win,' he defiantly mocked.
Τάδε έφη ο signore Montezemolo... Δεν έχει και άδικο.
-
Πετάει μια μ%^*κία (ακόμα) και συμπεραίνουμε ότι δεν έχει άδικο.
Ε αφου δεν έχει, ας το κάνει.
Τζάμπα μάγκες στα λόγια, όλοι είμαστε. -
Βασικά μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί εδώ και ένα μήνα δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα. Άσε ρε άνθρωπε να το φχαριστηθούμε και μην γκρινιάζεις...
Έχει φτάσει και σε μια ηλικία ο άνθρωπος... -
Αυτό λέω κι εγώ.
Κέρδισε και τα δύο πρωταθλήματα, και συνεχίζει να το παίζει κλαίουσα, λέγοντας ότι βλακεία κατεβάσει η γκλάβα του.
Δηλαδή αμά έχανε τι θα έκανε;
Θα έβγαινε με πλακάτ στους δρόμους; -
Έχει ανέβει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας και το χουνε κάνει λίγο muppet show. Ο άλλος ο Mosley που έβριζε τον Stewart....
Ότι να ναι... -
Tι να ευχαριστηθειτε ρε EDDIE με δουλευεις?????Ειναι δυνατον να ευχαριστηθεις με τον τροπο που το πηρες το πρωταθλημα?
-
Αν κάποιος φταίει που έχει ξενερώσει ο κόσμος της F1 είναι ο monsieur Dennis. Να μην ξαναλέμε τα ίδια. Και αν θέλεις τη γνώμη μου φέτος ο Raikonnen αν εξαιρέσεις το χλιαρό ξεκίνημα ήταν ο καλύτερος στο grid.
Απλά τα βλαστάρια του Dennis είχαν συνέχεια τα φώτα των δημοσιογράφων πάνω τους. Του χρόνου θα φανεί σε μεγάλο βαθμό ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο... -
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Tι να ευχαριστηθειτε ρε EDDIE με δουλευεις?????Ειναι δυνατον να ευχαριστηθεις με τον τροπο που το πηρες το πρωταθλημα?Ναι ρε συ Eddie,που στην τελικη πηρες με 110 εναντι 109 βαθμων το οδηγων,χωρις να αποβληθουν καν οι αλλοι δυο,και το κατασκευαστων με 204 εναντι 203 που θα ειχαν ακομα κι αν δεν ειχαν τιμωρηθει...Μα καλα κι εσυ χαιρεσαι ακομα που κερδισες μεσα στην πιστα; Ντροπη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tι να ευχαριστηθειτε ρε EDDIE με δουλευεις?????Ειναι δυνατον να ευχαριστηθεις με τον τροπο που το πηρες το πρωταθλημα?
....και το κατασκευαστων με 204 εναντι 203 που θα ειχαν ακομα κι αν δεν ειχαν τιμωρηθει...Μα καλα κι εσυ χαιρεσαι ακομα που κερδισες μεσα στην πιστα; Ντροπη..
Mεσα στη πιστα το σκορ γραφει Mclaren 218 Ferrari 204(και με την Ουγγαρια ακομα σαν τιμωρια μεσα καθως ο Αλονσο εχασε τη Pole).Eκτος πιστας γραφει Ferrari 204 Mclaren 0.Εκτος αν κανουμε επιλογη ποια ποινη θα βαλουμε μεσα και ποια εξω οποτε ναι ,με την αφαιρεση Ουγγαριας μεσα αλλα με ακυρη την αποφαση του Συμβουλιου ειναι στο 204 203.Διαλεχτε ποινες,εχουμε απο ολα
-
Οι ποινες ειναι και οι δυο σωστες...οποτε διαλεξε εσυ ποια δε σε συμφερει.. Η Ουγγαρια ηταν σωστη,ή μηπως οχι; Αρα;204-203 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
-
η μακλάρεν εξαπάτησε τον κόσμο και έπρεπε να τιμωρηθεί.
στην υπόθεση με τα bmw και williams υπάρχει σχετική νομολογία που βαρύνει τις ομάδες και όχι τους οδηγούς.
αποτέλεσμα....
δεν βρίσκω κανένα λόγω γιατί να μην πανηγυρίζουμε!!!
-
Υποστηριζεις φερραρι γι αυτο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι ποινες ειναι και οι δυο σωστες...οποτε διαλεξε εσυ ποια δε σε συμφερει..Εγω δεν εχω να διαλεξω τιποτα.Σου ξαναλεω οτι ΕΝΤΟΣ πιστας το κοντερ εγραψε Mclaren 218 Ferrari 204.Εσυ να μας πεις ποιες ποινες διαλεγεις για να το φερεις εκει που θελεις το πραμα
Η Ουγγαρια ηταν σωστη,ή μηπως οχι; Αρα;204-203 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Αν εσυ θεωρεις τη ποινη της Ουγγαριας δικαιη μαγκια σου.Για μενα το να τιμωρηθει και η ομαδα και ο οδηγος ειναι γελοιο
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"