-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Οι ποινες ειναι και οι δυο σωστες...οποτε διαλεξε εσυ ποια δε σε συμφερει..
Εγω δεν εχω να διαλεξω τιποτα.Σου ξαναλεω οτι ΕΝΤΟΣ πιστας το κοντερ εγραψε Mclaren 218 Ferrari 204.Εσυ να μας πεις ποιες ποινες διαλεγεις για να το φερεις εκει που θελεις το πραμα
Η Ουγγαρια ηταν σωστη,ή μηπως οχι; Αρα;204-203 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Αν εσυ θεωρεις τη ποινη της Ουγγαριας δικαιη μαγκια σου.Για μενα το να τιμωρηθει και η ομαδα και ο οδηγος ειναι γελοιο
Εσύ διάλεξε: Ferrari 422 ή Ferrari 204;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγω δεν εχω να διαλεξω τιποτα.Σου ξαναλεω οτι ΕΝΤΟΣ πιστας το κοντερ εγραψε Mclaren 218 Ferrari 204.Εσυ να μας πεις ποιες ποινες διαλεγεις για να το φερεις εκει που θελεις το πραμα
Αν εσυ θεωρεις τη ποινη της Ουγγαριας δικαιη μαγκια σου.Για μενα το να τιμωρηθει και η ομαδα και ο οδηγος ειναι γελοιο
Ferrari 430 Scuderia εγώ...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Διαλεγω
Ferrari 423498234238402934823094823049238402934820394823
McLaren -54654853654 -
Τα @α@άρια και το πείσμα των Senna και Sumi θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε στο Grid. Μας λείπουν πολύ οδηγοί σαν τους Μάνσελ, Χάκκινεν. Οι νέοι οδηγοί είναι του playstation, ή τουλάχιστον έτσι λειτουργούν, αν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απο τις συγκρίσεις δεν φταίμε εμείς.
Motogp και πάλι Morogp, σε κάθε στροφή πέφτουν κορμιά.
-
Διαλεγω
Ferrari 423498234238402934823094823049238402934820394823
McLaren -54654853654Δεν υπάρχει McLaren.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τα @α@άρια και το πείσμα των Senna και Sumi θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε στο Grid. Μας λείπουν πολύ οδηγοί σαν τους Μάνσελ, Χάκκινεν. Οι νέοι οδηγοί είναι του playstation, ή τουλάχιστον έτσι λειτουργούν, αν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απο τις συγκρίσεις δεν φταίμε εμείς.Motogp και πάλι Morogp, σε κάθε στροφή πέφτουν κορμιά.
καλό το πιπίλισμα της ίδιας καραμέλας...παιδιά του playstation (βέβαια όποιος άσχετος μπαίνει στα πιτ 'τον ξερνάει' το σύστημα αμέσως βλέπε Yong παραδείγματα) ....αλλά δεν φταίνε μόνο οι οδηγοί...αυτοί έχουν κατ' εμέ το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.
καλό το motogp εάν σου αρέσουν οι μηχανές. Εμένα που δεν μου αρέσουν (και αρκετούς άλλους φαντάζομαι) με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα κορμιά που πέφτουν.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Τα @α@άρια και το πείσμα των Senna και Sumi θα κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε στο Grid. Μας λείπουν πολύ οδηγοί σαν τους Μάνσελ, Χάκκινεν. Οι νέοι οδηγοί είναι του playstation, ή τουλάχιστον έτσι λειτουργούν, αν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απο τις συγκρίσεις δεν φταίμε εμείς.
Motogp και πάλι Morogp, σε κάθε στροφή πέφτουν κορμιά.
καλό το motogp εάν σου αρέσουν οι μηχανές. Εμένα που δεν μου αρέσουν (και αρκετούς άλλους φαντάζομαι) με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα κορμιά που πέφτουν.
Oχι δε μπορω πω.Και γω που δε τρελαινομαι για μηχανες,μ αρεσει πολυ το motogp.Αλλα εχουμε φαει κατι σουπες και κει, ειδικα φετος με τον Stoner...
-
O Stoner το αξιζε, οσο κανενας αλλος φετος..
-
Φυσικα και το αξιζε.Λεω οτι ειχαμε και κατι τραγικους αγωνες απο αποψη θεαματος φετος
-
Φυσικα και το αξιζε.Λεω οτι ειχαμε και κατι τραγικους αγωνες απο αποψη θεαματος φετοςΕνταξει δεν ηταν και τοσο ασχημα..
Εχουμε δει και χρονιες οταν ο Rossi ηταν στη Honda, που εκανε περιπατο..
-
Μετά το αρχικό ξενέρωμα πριν μερικά χρόνια με το WRC κ την κατάντια της F1 το μόνο που έμεινε για κάποιον όπως εγώ που θέλει να βλέπει αγώνες κ όχι καραγκιοζιλίκια -πάντα μιλώντας για τις ύψιστες βαθμίδες- το μόνο καταφύγιο που μας απέμεινε είναι τα MotoGP(βέβαια μετά την μείωση των κυβικών μας το ψιλοχάλασαν αλλά από το ολότελα).Άξιος πρωταθλητής ο Stoner φέτος αλλά ευελπιστώ σες απάντηση του ''γιατρού'' του χρόνου
Επίσης απίστευτους αγώνες είδα στα Superbikes(κ παγκόσμιο κ το βρεττανικό πρωτάθλημα που έβλεπα)
το DTM,WTCC,GP2 k F3 μου άρεσαν εξίσου απλά δεν μου πολυάρεσε το ''σμπρώτσιμο'' που έπεφτε γενικα!
-
Sorry εχει ενδιαφέρον το motogp όταν ο πρώτος έχει από τον δεύτερο 106 βαθμούς διαφορά (~4 νίκες) ...;
καλές οι μάχες αλλά ...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Sorry εχει ενδιαφέρον το motogp όταν ο πρώτος έχει από τον δεύτερο 106 βαθμούς διαφορά (~4 νίκες) ...;καλές οι μάχες αλλά ...
τι αλλά? σκοπος ειναι να βλεπεις θεαμα στον αγωνα , οποια κιαν ειναι η διαφορα. με τις αεροτομες και traction control δεν εχει θεαμα.
στο motogp σε πολλα φρεναρισματα μπορεις να δεις το αναποδο και το σηκωμα της πισω ροδας. στο εστοριλ ειχα μεινει
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Sorry εχει ενδιαφέρον το motogp όταν ο πρώτος έχει από τον δεύτερο 106 βαθμούς διαφορά (~4 νίκες) ...;καλές οι μάχες αλλά ...
Μην το βλεπεις μονο απο την οπτικη, κατα ποσο διαφορα εχουν μεταξυ τους 1ος και 2ος στην βαθμολογια..
Μιλαμε περισσοτερο για τις μαχες που γινονται κατα τη διαρκεια του αγωνα.
-
Ποιες μάχες γίνονται;
Συνεχώς εξισώνεται το προσπέρασμα με μηχανές με τo προσπέρασμα με μονοθέσια, κάτι που είναι εξ' ορισμού γελοίο.
Καλό το motogp, αλλά είναι ο φτωχός συγγενής.Και φυσικά επειδή όλα είναι θέμα γούστου, πολύ καλά κάνει ο καθένας και του αρέσει περισσότερο το motogp. Γιατί το γράφει όμως, συνεχώς, στο forum της F1; Μπαίνω εγώ στις μοτοσυκλέτες να γράψω τι ωραία που είναι η F1;
Άμα δεν σ΄αρέσει, μη βλέπεις.
-
sorry κύριοι, το έγραψα απο την σκοπιά της μάχης και της έντασηςστον αγώνα. Δεν θα το ξανακάνω το λάθος, μπορείται να συνεχίσετε απερίσπαστοι και ακάθεκτοι τις οπαδομαχίες σας χωρίς να σας μολύνουν το άθλημα οι παρακατιανοί.
Όσο για τον φίλο spike είναι εκτός θέματος, δεν ανέφερα πουθενά ότι φταίνε οι οδηγοί, ούτε ότι είναι άσχετοι, οι ίδιοι με την οδηγική τους συμπεριφορά και έλλειψη μαχητικότητας προσπάθειας, κάτι που φαίνεται πολλές φορές πολύ έντονα, έχει κάνει τον κόσμο να τους ονομάσει οδηγούς του playstation, τώρα αν το γενικό αίσθημα που έχουμε σχεδόν όλοι είναι καραμέλα, έχει καλώς. Αυτοί που βλέπουν πιο ψύχραιμα τα πράγματα που συμβαίνουν πιπιλάνε καραμέλα, και οι φανατικοί τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα. Τι να κάνουμε, στο καφενείο μπήκαμε.
-
Ποιος μίλασε για σένα και προσβλήθηκες;
Απλά λέμε ότι 'το motogp είναι καλύτερο' γράφεται ξανά και ξανά και ξάνα.
Εντάξει το εμπεδώσαμε.Και μένα μ' αρέσει το μπάσκετ πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο και γράφω στο μπάσκετ. Να μπω στο θέμα του ποδοσφαίρου και να αρχίσω να γράφω τι βαρετό που είναι το ποδόσφαιρο καμιά 200αρια φορές;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποιες μάχες γίνονται;
Συνεχώς εξισώνεται το προσπέρασμα με μηχανές με τo προσπέρασμα με μονοθέσια, κάτι που είναι εξ' ορισμού γελοίο.
Καλό το motogp, αλλά είναι ο φτωχός συγγενής.Και φυσικά επειδή όλα είναι θέμα γούστου, πολύ καλά κάνει ο καθένας και του αρέσει περισσότερο το motogp. Γιατί το γράφει όμως, συνεχώς, στο forum της F1; Μπαίνω εγώ στις μοτοσυκλέτες να γράψω τι ωραία που είναι η F1;
Άμα δεν σ΄αρέσει, μη βλέπεις.
καλά το τι θα κάνω είσαι ανίκανος να μου το πείς εσύ!:lol:
με το να λές φτωχούς συγγενείς τους μόνους **άνδρες **για εμένα σήμερα-->τους αναβάτες του moto gp εννοώ δείχνει όχι μόνο διαφορά γούστου αλλά που έχουμε καταντήσει!καλά μας λένε γενιά του playstation k του pc.Αρκετοί μεγαλύτεροι που γνωρίζω ενώ ποτέ δεν έβλεπαν αγώνες με μηχανάκια κ ήταν πιστοί της F1 το γύρισαν,λές να είναι τυχαίο?
δεν είπε κανένας οτι το moto gp είναι καλύτερο αλλά πιο θεαματικό κ ανεξήγητο.Δές από τις κλίσεις μέχρι τα οριακά περάσματα κ πάρα πολλά άλλα!
Άποψή μου είνσι οτι πολύ πιο εύκολα γίνεται να οδηγήσει κ ο πιο μέτριος οδηγός F1 χωρίς ιδιαίτερα μαθήματα,ενώ για να στρίψεις τα μηχανάκια αυτά θέλει κάτι παραπάνω από όρχεις!όσο για το θέμα σύγκρισης απλά δεν τίθεται αφού 1ας ανβάτης δύναται πολύ εύκολα να μεταπηδήσει σε τετράτροχο,ενώ το αντίθετο είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!
φιλικά τα παραπάνω!!!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
sorry κύριοι, το έγραψα απο την σκοπιά της μάχης και της έντασηςστον αγώνα. Δεν θα το ξανακάνω το λάθος, μπορείται να συνεχίσετε απερίσπαστοι και ακάθεκτοι τις οπαδομαχίες σας χωρίς να σας μολύνουν το άθλημα οι παρακατιανοί.μπράβο ανώτερε άνθρωπε...
Όσο για τον φίλο spike είναι εκτός θέματος, δεν ανέφερα πουθενά ότι φταίνε οι οδηγοί, ούτε ότι είναι άσχετοι, οι ίδιοι με την οδηγική τους συμπεριφορά και έλλειψη μαχητικότητας προσπάθειας, κάτι που φαίνεται πολλές φορές πολύ έντονα, έχει κάνει τον κόσμο να τους ονομάσει οδηγούς του playstation, τώρα αν το γενικό αίσθημα που έχουμε σχεδόν όλοι είναι καραμέλα, έχει καλώς. Αυτοί που βλέπουν πιο ψύχραιμα τα πράγματα που συμβαίνουν πιπιλάνε καραμέλα, και οι φανατικοί τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα. Τι να κάνουμε, στο καφενείο μπήκαμε.
Αντε οδήγα εσύ, που κάνεις κ τον έξυπνο. άκου παιδιά του playstation.
προπονητές της πολυθρόνας όλοι αναμασάτε τα ίδια κ τα ίδια.αλήθεια ποιο είναι το θέμα μας κ είμαι εκτός θέματος;
-
Eκτος θεματος εδω και ωρα...
Σαλλους αρεσει σε αλλους οχι...δεν ειναι αναγκη ομως να το γραφουμε σε λαθος θεματα!
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"