-
@swift b.p.m
Εχεις καποια αμφιβολια οτι ενα rally ή saxo vts ειναι αισθητα πιο γρηγορο? Μιλαμε για αρκετα-αισθητα?? Ενα παιδι που ειχε sport εκει που δουλευα για ενα φεγγαρι επειδη τον ρωταγα ακριβως αυτο το πραγμα ,γιατι κι εγω το ειχα απορια, μου ελεγε οτι υπαρχει διαφορα.. για να γινω κατανοητος η διαφορα ειναι οση αναμεσα σε ενα saxo vts και ενα c2 vts.. c2 vts με sport θα ηταν σωστη συγκριση και πολυ αμφιρροπη..Κατα τα αλλα ειναι κουκλι το sport και πολυ καλο στο δρομο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
@swift b.p.m
Εχεις καποια αμφιβολια οτι ενα rally ή saxo vts ειναι αισθητα πιο γρηγορο? Μιλαμε για αρκετα-αισθητα?? ...Σαφέστατα και είναι πιο γρήγορα σε όλες τις μετρήσεις τα γαλλάκια και δεν είναι μόνο θέμα ψυχρών αριθμών, αλλά και αίσθησης.
Όχι όμως χαοτικές καταστάσεις.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
@swift b.p.m
Εχεις καποια αμφιβολια οτι ενα rally ή saxo vts ειναι αισθητα πιο γρηγορο? Μιλαμε για αρκετα-αισθητα?? ...Σαφέστατα και είναι πιο γρήγορα σε όλες τις μετρήσεις τα γαλλάκια και δεν είναι μόνο θέμα ψυχρών αριθμών, αλλά και αίσθησης.
Όχι όμως χωτικές καταστάσεις.
Σαφως οχι χαωτικες..
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
http://www.automotopress.gr/showmission.asp?ID=68&MID=10http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=866
http://www.sportdrive.gr/2007/12/14/suz ... ort-review
Μμμ... φαινεται πολυ καλο! Μαλλον το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι μεταχειρησμενο swift sport η Mini couper.
-
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
http://www.automotopress.gr/showmission.asp?ID=68&MID=10
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=866
http://www.sportdrive.gr/2007/12/14/suz ... ort-review
Μμμ... φαινεται πολυ καλο! Μαλλον το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι μεταχειρησμενο swift sport η Mini couper.
δεν υπαρχει συγκριση το mini ειναι πραγματικο kart με ενα πολυ δεμενο πλαισιο .και εξαιρετικα καλη αναρτηση ...
προσωπικα το βλεπω ως το μονο αυτοκινητο που μπορει να κοιταει στα ματια ενα rallye 106 !!!
και μονο με αυτο το συγκρινω....σε ολα τα επιπεδα
η δε ποιοτητα του ειναι εξωφρενικη στα καινουργια mini .....
μονο να ανοιξεις το καπο του και να δεις τι δεσιματα εχει και ασχετος να εισαι ( που ειμαστε) θα εντυπωσιαστεις!
δεν μιλαω για τα μπλοκε μαμα που μπορεις να του φορεσεις...γιατι θα γινει χαμος....
το αυτοκινητο ειναι KART πραγμετικο! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δεν υπαρχει συγκριση το mini ειναι πραγματικο kart με ενα πολυ δεμενο πλαισιο .και εξαιρετικα καλη αναρτηση ...
Oποτε οδηγαω καρτ, αποκτω μελανιες στη πλατη-μεση μου. Ετσι ειναι και το Cooper?
-
-
Καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού (ντίζα) Swift MY'06
Μεσ'τη βαρεμάρα μου λοιπόν & έπειτα από 110Κ χιλιόμετρα, είπα να το επιχειρίσω. Όντως δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.
Τέσσερις 12άρες βίδες, δυο ξεφισώματα και τρεις αποσυνδέσεις κολάρων (τα δυο τροφοδοτούν την πεταλούδα με αντιψυκτικό) και φυσικά απασφάλιση του συρμοτοσχοίνου της ντίζας του γκαζιού και ...την πήρες στα χέρια!
Ελλείψει λοιπόν του σχετικού spray, επιστρατεύτηκαν τα μέσα με τα οποίο έχω καθαρίσει καρμπυρατέρ αλυσοπριόνων, θεριστικών και άλλων αγροτικών μηχανημάτων. Βενζίνη και μάλιστα super!
Σε ένα αυτοσχέδιο δοχείο λίγη βενζίνη, ένα μικρό πιναλάκι και βουρ!Η ουσία είναι πως ,έπειτα από κοντά 4 χρόνια και τόσα χιλιόμετρα κρατούσε μπίχλα τόσο η πεταλούδα, όσο και η είσοδος της πολλαπλής εισαγωγής (εκεί δεν ακούμπησα, μονάχα ό,τι έφτανα με τα ακροδάκτυλα)!
Έπειτα έβρεξα δυο πανάκια με βενζίνη και σκούπησα πεταλούδα και είσοδο/στόμιο πολλαπλής. Εκεί να δείτε μαυρίλα.
Τέλος σκούπισμα με ένα στεγνό πανάκι στα προαναφερθέντα μέρη και είμαστε -υποθέτω - ok!Το ευχάριστο είναι πως το αυτοκίνητο πήρε με την πρώτη μπροστά και δεν υπάρχει η παραμικρή δυσλειτουργία, από την επέμβαση.
Και ορισμένες φωτογραφίες:
-
Καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού (ντίζα) Swift MY'06Μεσ'τη βαρεμάρα μου λοιπόν & έπειτα από 110Κ χιλιόμετρα, είπα να το επιχειρίσω. Όντως δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.
Τέσσερις 12άρες βίδες, δυο ξεφισώματα και τρεις αποσυνδέσεις κολάρων (τα δυο τροφοδοτούν την πεταλούδα με αντιψυκτικό) και φυσικά απασφάλιση του συρμοτοσχοίνου της ντίζας του γκαζιού και ...την πήρες στα χέρια!
Ελλείψει λοιπόν του σχετικού spray, επιστρατεύτηκαν τα μέσα με τα οποίο έχω καθαρίσει καρμπυρατέρ αλυσοπριόνων, θεριστικών και άλλων αγροτικών μηχανημάτων. Βενζίνη και μάλιστα super!
Σε ένα αυτοσχέδιο δοχείο λίγη βενζίνη, ένα μικρό πιναλάκι και βουρ!Η ουσία είναι πως ,έπειτα από κοντά 4 χρόνια και τόσα χιλιόμετρα κρατούσε μπίχλα τόσο η πεταλούδα, όσο και η είσοδος της πολλαπλής εισαγωγής (εκεί δεν ακούμπησα, μονάχα ό,τι έφτανα με τα ακροδάκτυλα)!
Έπειτα έβρεξα δυο πανάκια με βενζίνη και σκούπησα πεταλούδα και είσοδο/στόμιο πολλαπλής. Εκεί να δείτε μαυρίλα.
Τέλος σκούπισμα με ένα στεγνό πανάκι στα προαναφερθέντα μέρη και είμαστε -υποθέτω - ok!Το ευχάριστο είναι πως το αυτοκίνητο πήρε με την πρώτη μπροστά και δεν υπάρχει η παραμικρή δυσλειτουργία, από την επέμβαση.
Και ορισμένες φωτογραφίες:
ωραίος Στελάραααααα
-
Νά'σαι καλά Κωστάααααααααα!!!
-
Νά'σαι καλά Κωστάααααααααα!!!μια σκουπίτσα τώρα επιβάλεται
-
Κωστή με τόση βρώμα, που βγήκε από εκεί μέσα, σκέφτομαι να δώσω δρόμο και στο Green panel ,που έχω τώρα.
-
Ειναι ντιζατο το γκαζι στο swift sport?.... μπραβο!
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Ειναι ντιζατο το γκαζι στο swift sport?.... μπραβο!Θα σε απογοητεύσω...
Ντιζάτα ήταν τα πρώωωτα 13άρια (είτε ιαπωνικά ή ουγγρικά).
Όλα τα Sport είναι ηλεκτρόγκαζα.
Αλλά μη σε στενοχωρεί. Μια χαρά αποκριση έχει!
-
Ααα... παει καλα, λεω και 'γω?
-
Καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού (ντίζα) Swift MY'06Μεσ'τη βαρεμάρα μου ...
Αυτό τώρα το είδα...
Μέσα στη βαρεμάρα σου καθάρισες την πεταλούδα γκαζιού; Απίστευτο! Συνεργείο έχεις;
Μήπως ξέρεις να αλλάζεις και τεντωτήρα καδένας σε turbo κινητήρα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Μέσα στη βαρεμάρα σου καθάρισες την πεταλούδα γκαζιού; Απίστευτο! Συνεργείο έχεις;Μήπως ξέρεις να αλλάζεις και τεντωτήρα καδένας σε turbo κινητήρα;
θεός!
Εύκολη επέμβαση ήταν, πάντα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Μου έφαγε γύρω στη μια ώρα και τα εργαλία ,που χρησιμοποίηση ήταν τα εξής:
-μια μικρή καστάνια, την προέκτασή της & το 12άρι καρυδάκι της,
-ένα 12άρι κλειδάκι για να φύγει η βιδωτή βάση της ντίζας από την πεταλούδα,
-ένα κατσαβίδι για να γίνουν τα ξεφυσώματα (πάντα με προσοχη μη σπάσει τίποτε),
-κι ένα μυτοτσίμπιδο για να μετακινηθούν οι σφιγκτήρες των κολάρων.Εν τέλει ήταν ευκολότερο, από ότι φανταζόμουν και αφού το αυτοκίνητο πήρε με την πρώτη και συνεχίζει να λειτουργεί ρόλόϊ, όλα καλά!
Άμα βάλλω χέρι στον τεντωτήρα εγώ, θα πας για αλλαγή μοτέρ μια και καλή!
-
...Εύκολη επέμβαση ήταν, πάντα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
...
...
...Είσαι κορυφαίος...!...!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Εύκολη επέμβαση ήταν, πάντα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
...
...
...Είσαι κορυφαίος...!...!...
Σ'ευχαριστώ βρε Νίκο. Την κορυφή θα την ακουμπήσω, αν καταφέρω ...αντικατάσταση δίσκου/πλατώ!
SUZUKI FORUM