Για το θεμα της πιστας οι προηγουμενοι τα ειπαν ολα Τωρα αν ειναι ωριμοτητα ή ανωριμοτητα ολα αυτα που γινονται στα λιμανακια ο καθενας μας εχει την γνωμη του
Το να κυκλοφορας ομως στα λιμανακια αυτες τις ωρες ειναι απειρως ασφαλεστερο απο την καθημερινη κινηση στην Αθηνα Ξεχασατε τις λακουβες που καταπινουν ολοκληρα αυτοκινητα, τους πεζους που πεταγονται ξαφνικα μπροστα σου, τους απαραδεκτους (για να μη χρησιμοποιησω αλλη φραση) ταριφες, τους βασιλιαδες της ασφαλτου με τα λεωφορεια και τα φορτηγα, τα παντως ειδους delivery μηχανακια, τις κοτρωνες οριοθετησης των εργων για τους ολυμπιακους, τους γλιστερους δρομους, αυτους που πηγαινουν αριστερα με 30 χλμ και απειρες αλλες περιπτωσεις
Δεν ειμαι φανατικος του ειδους αλλα πιστευω οτι αν βρισκοταν ενας χωρος πχ. στο αεροδρομιο οπου θα μπορουν να ξεδινουν με ασφαλεια θα ηταν μια καλη λυση
Latest posts made by swift
-
RE: Limanakia
-
RE: Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο Gr.B?
680 ειναι υπερβολη Εδω τα οριακα ρυθμισμενα 405 και S3 του pikes peak ηταν ρυθμισμενα στα 660 αλογα Οι πραγματικες ιπποδυναμεις ηταν γυρω στα 500 αλογα για τα πιο εξελιγμενα Οσο για το καλυτερο μακραν το 205 Τ16 EvoΙΙ για πολλους λογους Για το S4 τωρα σιγουρα ηταν ενα εργο τεχνης που κατασκευαστηκε εκμεταλευομενο πληρως τους κανονισμους για τα Gr.B αυτοκινητα ενω τα Peugeot και Audi ηταν ηδη παλαιοτερης σχεδιασης αυτοκινητα(Τους επιασε στον υπνο) αλλα λιγοι αγωνες δεν μπορουν να ριξουν τον αυτοκρατορα απο τον θρονο του
Προσωπικα παντως πιστευω οτι η πιο αδικημενη ειναι η Audi μια και ειναι αυτη που ανοιξε την νεα εποχη ειναι αυτη μαζι με την Peugeot που στην ουσια 'δημιουργησαν' αυτη την κατηγορια και προωθησαν νεες ιδεες οταν ολοι οι υπολοιποι μαζι και η Lancia με τις 037 προσπαθουσαν να αποδειξουν οτι η τετρακινηση ηταν λαθος και ο σωστος δρομος ηταν η κινηση σε 2 τροχους -
RE: Βάλτε λεζάντα σε αυτή την φωτογραφία.
Περιμενοντας την βροχη στον Κηφισο
Το ιδανικο ταξι για την Αθηνα με μισθωση και στον εξωστη
Οχι δεν μου το γκρεμιζετε το αυθαιρετο Θα το καψω μονος μου
-
RE: Εντυπωσεις απο Hankook Ventus K102?
Μου το προτεινε καποιος ειναι και σε αρκετα καλη τιμη αλλα θα ηθελα να ειχα και καποιες περαιτερω γνωμες Το Ventus ανηκει στην σπορ σειρα της εταιρειας Για τις απλες σειρες εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα και απο γνωμες και απο τεστ
-
Εντυπωσεις απο Hankook Ventus K102?
Θα ηθελα γνωμες αν καποιος τα εχει δοκιμασει στο αυτοκινητο του και σε τι διαστασεις? Προσωπικα με ενδιαφερει 185/55/14
-
RE: Εντυπωσεις απο Hankook Ventus K102?
Θα ηθελα γνωμες αν καποιος τα εχει δοκιμασει στο αυτοκινητο του και σε τι διαστασεις? Προσωπικα με ενδιαφερει 185/55/14
-
RE: Μοντελισμός και scale models
2 διακοπτες βαζουν αλλα οι πυθανοτητες να καλλησει καποιο απο αυτα ειναι μεγαλες και να το στειλεις αδιαβαστο Οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες απο το S/C εχει και το καλο οτι μπορεις να τριμαρεις ή να εχεις καλυτερο ελεγχο σε γλυστερες συνθηκες
Τιμο θα τον βαλουμε στο κολπο τον Μαριο για φορμουλα φετος τον βλεπω λιγο χλωμο αλλα δεν ξερεις ποτε Τι εγινε με τον γρηγορο στο Forum με το Octavia παιχτηκε τιποτα ή κοτεψε τελικα? -
Τι θα ετοιμασεις αν γινει τελικα Dragster Τιμο?? Εγω μαλλον 10 στοιχεια στο RC10L με Novak 410 s/c Τα θερμικα δεν εχουν καμμια τυχη Εχουν γυρω στα 3 sec. στα 40 μετρα ενω τα ηλεκτρικο γυρω στα 2 Κατσε να δεις μηπως ψαρωσουμε τον Μαριο και τον βαλουμε στο κολπο Με Speed Control ρεγουλαρεις και την δυναμη
Ξερεις απο καπακια αν εχει τιποτα ο Κουτρας σε protoform για funny car ή μετατρεπουμε κανενα touring?? -
Το κακο με τα touring ειναι οτι υποβιβασανε ολες τις αλλες κατηγοριες Τα καταστηματα την προωθουν γιατι εχει μεγαλο κοστος και ειναι μεγαλο το κερδος σε σχεση με ενα 2wd offroad ή το 1/12 που θα επρεπε να μαζευει πολυ κοσμο Επισης οι κορυφαιοι της κατηγοριας αυτης ειναι αυτοι που μπορουν να ξοδεψουν τα περισσοτερα τοσο για ελαστικα οσο και για μοτερ ή μπαταριες ενω σαν οδηγηση ειναι αρκετα πιο ευκολοδηγητα απο ενα 2wd μοντελο
Οσο για αγωνα χωματινο τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα το πολυ να μαζευτουν 5-6 ατομα οπως παλαιοτερα να γινουν 1-2 αγωνες και μετα να σταματησουνε ξανα -
swift οπως λεμε GSwift??? Η κανω λαθος ;
Ακριβως και εχω βρει και μετατροπη για RC10L σε funny car Εχεις τιποτα εσυ??