-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γρήγορα μόνο γιατί ο καιρός γαρ εγγύςΟΕΟ...ΟΕΟ...ΟΕΟ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως ο ίδιος ο Πελέ είχε πει ότι όταν ήταν πολύ μικρός (10 χρονών) είχε πάει με την παιδική ομάδα που έπαιζε μπάλα σε ένα μάγο του Αμαζονίου ο οποίος φαίνεται ότι τους είχε βάλει χέρι (μπορεί και τίποτα άλλο).
Τίποτα δεν είναι τυχαίο...Υπονοείς ότι έβαλε τόσα γκολ από κωλοφαρδία;
-
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μας
Η μάνα μου πήγε με μια φίλη της στη Βουλγαρία να δούνε κάποιον (μάγο?) που έχει πολύ 'ενέργεια'.
Δεν μου είπε λεπτομέρειες, μόνο όταν τη κορόϊδευα μου είπε ότι όταν αυτός έκανε κάτι που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια έβγαλε καπνούς από το στόμα του και από τα αυτιά του - τα είδαν και πίστεψαν.
Όσο σκέφτομαι ότι εγώ αποκαλώ συνέχεια τη μάνα μου διανοητικά υπολελειμμένη επειδή έβλεπε τη 'Βέρα στο δεξί' και κάτι παρόμοια σήριαλ με πιάνουν κάποιες αδιόρατες τύψεις
Και πως θα γεμίζει τις ώρες της ΡΕ;
Τη μανούλα ΡΕ; -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μας
Η μάνα μου πήγε με μια φίλη της στη Βουλγαρία να δούνε κάποιον (μάγο?) που έχει πολύ 'ενέργεια'.
Δεν μου είπε λεπτομέρειες, μόνο όταν τη κορόϊδευα μου είπε ότι όταν αυτός έκανε κάτι που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια έβγαλε καπνούς από το στόμα του και από τα αυτιά του - τα είδαν και πίστεψαν.
Όσο σκέφτομαι ότι εγώ αποκαλώ συνέχεια τη μάνα μου διανοητικά υπολελειμμένη επειδή έβλεπε τη 'Βέρα στο δεξί' και κάτι παρόμοια σήριαλ με πιάνουν κάποιες αδιόρατες τύψεις
Ο πατερας μου καθε βρσυ που γυρναει απο την δουλεια, καθετια να φαει και βλεπει κατι καμενες ταινειες στην τηλεοραση δεν θυμαμαι καν τα καναλια, που οι ταινεις του βανταμ του σβαρτζενεγκερ κλπ μπορεις να πεις οτι πανε για οσκαρ μπροστα τους, και του λεω κατι αντιστοιχο....σε απλα Ελληνικα ομως!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ζουν ανάμεσά μας
Πριν :
Ο πατερας μου καθε βρσυ που γυρναει απο την δουλεια, καθετια να φαει και βλεπει κατι καμενες ταινειες στην τηλεοραση δεν θυμαμαι καν τα καναλια, που οι ταινεις του βανταμ του σβαρτζενεγκερ κλπ μπορεις να πεις οτι πανε για οσκαρ μπροστα τους, και του λεω κατι αντιστοιχο....σε απλα Ελληνικα ομως!
Μετά την μετάφραση :
Ο πατερας μου καθε βράδυ που γυρναει απο την δουλεια, καθεται να φαει και βλεπει κατι καμενες ταινιες στην τηλεοραση δεν θυμαμαι καν τα καναλια, που οι ταινιες του βανταμ του σβαρτζενεγκερ κλπ μπορεις να πεις οτι πανε για οσκαρ μπροστα τους, και του λεω κατι αντιστοιχο....σε απλα Ελληνικα ομως!
-
Μυαλο εχεις τελικα....χερια εχεις (για δαχτυλογραφηση) τελικα γιατι πηρες Golf δεν μας ειπες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μυαλο εχεις τελικα....χερια εχεις (για δαχτυλογραφηση) τελικα γιατι πηρες Golf δεν μας ειπες!Οδηγούσα και Peugeot πριν από αυτό... Είπες τίποτα?
-
106 1100? αντε 1400?
-
Είσαι mister...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είσαι mister...+1.
-
@ extra3 live show now
με φοντο τον (βλαδημιρο) πουτιν
τωρα δειχνει κατι αποσπασματα απο ταινιες στρατιωτες αλεξιπτωτιστες να πεφτουν και λεει αυτα ειναι τα παιδια της ελλαδας ειμαστε απο ατσαλι κτλπ κ εχει για μουσικη υποκρουση το 'it's raining men'
δεν παιζεται ειναι φοβερος -
Παντως το ''ζουν αναμεσα μας'' θα μπορουσε να γινει και τιτλος βιβλιου ιεροδουλης
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
@ extra3 live show now
με φοντο τον (βλαδημιρο) πουτιν
τωρα δειχνει κατι αποσπασματα απο ταινιες στρατιωτες αλεξιπτωτιστες να πεφτουν και λεει αυτα ειναι τα παιδια της ελλαδας ειμαστε απο ατσαλι κτλπ κ εχει για μουσικη υποκρουση το 'it's raining men'
δεν παιζεται ειναι φοβεροςΠρέπει να παραδεχτώ ότι είναι τρομερός στην προώθηση προϊόντων...τουλάχιστον εκεί όπου απευθύνεται
-
μπας και εχει δικιο ο λιακο ???
http://english.pravda.ru/science/mysteries/99895-1/
http://english.pravda.ru/science/earth/ ... rs_earth-0
-
Εγω ειμαι πεπεισμενος 1000%
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ
ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΝΗΤΑΔΥΟ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω ειμαι πεπεισμενος 1000%
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ
ΕΙΚΟΣΙΤΡΙΑ ΔΕΚΑ ΠΕΝΗΤΑΔΥΟ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!
τηλέφωνο είναι αυτό το 2310521010....ρε Χαχντερ ?
ΟΕΟ...... -
ΡΕ αυτο το τηλεφωνο ειναι παμπαλαιο....hunter παραπληροφορεις τον κοσμο!
-
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ