-
Έχεις απόλυτο δίκο Κωνσταντίνε, αλλά έχοντας περάσει το αντίστοιχο μάθημα εδώ και πολλά εξάμηνα έχω συγκρατήσει μόνο τα του πάγου.
Σίγουρα πάντως, είτε από τους κινητήρες είτε από τις πτέρυγες, είναι άκακο νεράκι.
-
Δηλαδή δεν είναι από τα καυσαέρια του αεροπλάνου που απλά ψύχονται και φαίνονται έτσι λόγω της συγκεκριμένης γωνίας του ήλιου και της άπνοιας εκεί πάνω τη δεδομένη στιγμή?
Κάπου κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.
Τι είναι τελικά?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δηλαδή δεν είναι από τα καυσαέρια του αεροπλάνου που απλά ψύχονται και φαίνονται έτσι λόγω της συγκεκριμένης γωνίας του ήλιου και της άπνοιας εκεί πάνω τη δεδομένη στιγμή?Κάπου κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.
Τι είναι τελικά?
Μιας και το να ανακαλώ γνώσεις δεν είναι το φόρτε μου, πάμε με πηγή
'Contrails (short for 'condensation trails') or vapour trails are artificial clouds that are the visible trails of condensed water vapour made by the exhaust of aircraft engines. As the hot exhaust gases cool in the surrounding air they may precipitate a cloud of microscopic water droplets. If the air is cold enough, this trail will comprise tiny ice crystals.[1]'
Από wikipedia.
Κομμάτια πάγου είναι.
-
Άλλωστε αν τα Νεφελίμ ήθελαν να μας βομβαρδίσουν με χημικά θα είχαν βρει άλλους πιο απλούς τρόπους.
Anyway αν κανείς λάβει υπόψη την ποσοτήτα των Εχχχ που καταναλώνει ένας μέσος άνθρωπος σήμερα δεν χρειάζονται τόσο ακριβές μέθοδοι για την υποταγή των μαζών όπως η πτήση ενός αεροσκάφους.
Με εξέπληξε όμως το γεγονός ότι υπήρχαν μετρήσιμες διαφορές στη μέγιστη διαφορά θερμοκρασιών λόγω των contrails έστω και αν μερικώς τα ευρήματα της 11-13ης Σεπτεμβρίου 2001 εν μέρει θεωρούνται ότι έχουν προκληθεί από τις ασυνήθιστα μη νεφοσκεπείς ημέρες την περίοδο εκείνη.
-
Οσον αφορα τα chemtrails έχω μερικές απορίες .
Εστω ότι ψεκάζουν όλο τον πλανήτη (ας θεωρήσουμέ ότι δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου, έστω για μία φορά) και με αρκετή πυκνή συχνότητα μια και σχεδόν όποτε κοιτάξει κανείς τον ουρανό βλέπει λευκές λωρίδες (τι? δεν είναι έτσι; Ενα οφθαλμίατρο παρακαλώ, πρέπει να έχω πρόβλημα! )
Πόσους τόνους από τα υλικά ψεκασμού θα χρειάζονταν;
Πόσες ώρες πτήσης πρέπει να γίνονται καθημερινά για αυτό το σκοπό; (κόστος/ώρα πτήσης > 6.000 ευρώ)
Τελικά πόσα ξοδεύει αυτό ο αρχινεφελίμ για να μας κάνει υποχείρια του;
Πόσα λεφτά έχει τελικά ο φούστης;
Μήπως θα του κόστιζε λιγότερο να μας έκανε ένα ντου, να μας κατακτήσει και τελικά να εκμεταλλευτεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας (πετρέλαια, χρυσό, τουρμπίνιο - δεν ξέρω τι άλλο- και εμάς αντί να μας εξαναγκάσει σε μετανάστευση να μας έχει για σκλάβους στα ορυχεία;Ουφ... πολλές απορίες...
-
Kαι γιατι μας ψεκαζει;Να τρωμε χαμπουργκερ;Πιτογυρα;Μπουγατσα;Να βλεπουμε Big Brother?
-
Να γράφουμε στο 4tf. Οι ΤΕ είναι πίσω από τους ψεκασμούς
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Να γράφουμε στο 4tf. Οι ΤΕ είναι πίσω από τους ψεκασμούςViper, εκτος των αλλων οι στροβιλισμοί απο τις πτερυγες των αεροσκαφών, διαρκούν ελάχιστα αν δεν κάνω λάθος...
-
Πάντως έχω δει βίντεο απο εκπαίδεθση 2 πιλότων της Arme De l' Air με Μ2000 που αφήνουν πίσω τους τρελές γραμμές για πολύ ώρα και που διαρκουν και πολύ ώρα. Το βίντεο το τραβάει 3ο αεροσκάφος που ακολουθεί.
Αν το βρω θα το ανεβάσω. -
-
κι ο mirage είναι στο κόλπο;
the plot thickens
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=fJdK0bB7S2g
1.43 και μετά
(ναι, μου αρέσει η ταινία με τα υδροπνευματικά μιράζ )Βαλτο στο 720p και απολαυσε ... http://www.youtube.com/watch?v=HEe3xfWfkG8
Το δικο μου εχει και πιο ωραιο τραγουδακι εκτος απ'την καλυτερη ποιοτητα ... -
ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ:
http://news24gr.blogspot.com/2010/10/ch ... video.html
ΚΑΙ ΟΜΩς ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....
-
Eγώ βλέπω στο βίντεο ένα αεροπλάνο να ψεκάζει μιλκσέικ βανίλια.
-
Ενδιαφερον εχει η συζητηση των πιλοτων που συνοδευουν το αερσκαφος που ψεκαζει, λεγοντας οτι ευτυχως βρισκονται απο πανω του και οχι κατω, γνωριζοντας ποσο τοξικα ειναι αυτα που ψεκαζονται!
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Ενδιαφερον εχει η συζητηση των πιλοτων που συνοδευουν το αερσκαφος που ψεκαζει, λεγοντας οτι ευτυχως βρισκονται απο πανω του και οχι κατω, γνωριζοντας ποσο τοξικα ειναι αυτα που ψεκαζονται! -
Ενδιαφερον εχει η συζητηση των πιλοτων που συνοδευουν το αερσκαφος που ψεκαζει, λεγοντας οτι ευτυχως βρισκονται απο πανω του και οχι κατω, γνωριζοντας ποσο τοξικα ειναι αυτα που ψεκαζονται!Aν δεν έχεις χιούμορ δεν μπορείς να καταλάβεις τι λένε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενδιαφερον εχει η συζητηση των πιλοτων που συνοδευουν το αερσκαφος που ψεκαζει, λεγοντας οτι ευτυχως βρισκονται απο πανω του και οχι κατω, γνωριζοντας ποσο τοξικα ειναι αυτα που ψεκαζονται!
Aν δεν έχεις χιούμορ δεν μπορείς να καταλάβεις τι λένε.
-
τι εννοεις;
-
τι εννοεις;Άσε μη μάθεις.
Θα μπλέξεις...
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ