-
Ξέρει κανείς ''τι παίζει'' μ'αυτο το golf ? θέλω να φέρω ένα απο γερμανία αλλά
δεν έχω βρεί κανένα τεστ για να δω αν αξίζει τελικά το συγκεκριμένο μοτέρ.
Πάσα βοήθεια δεκτή! -
Πάσα βοήθεια δεκτή! -
Πάσα βοήθεια δεκτή! -
Εξαιρετικό και ροπάτο. Δεχεται και 'προγραμματισμό'......
Στη δική μου περίπτωση το εχω συνδιάσει με DSG και είναι πολύ ολοκληρωμένο. Αν μπορείς πετρέλαιο και θέλεις αυτή την κατηγορία αυτοκινήτου, στο συνιστώ.
Εχει διανύσει περίπου 65000 χιλιόμετρα. Ζημιές δεν εχει βγάλει. -
Φιλε την καλυτερη επιλογη θα κανεις.
Τα tdi πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τα τωρινα,
παρολο που εχω το tsi.
Tα turbodiesel εχουν τρομερη αποδοση και οικονομια.Και στην Ιταλια ολα σχεδον τα golf ηταν 1,9 tdi .
Δεν ξερω ομως αν επιτρεπονται στην Αθηνα.
Αν ειναι νομιμο να κυκλοφορεις στην αθηνα τοτε
και εγω tdi επρεπε να αγορασω! -
Το θεμα ειναι να το βρεις σε καλη κατασταση με οσον το δυνατον περισσοτερα extra και βεβαια να ρωτησεις για το θα πληρωσεις τελωνειο ετσι , πιστευω παντως οτι ειναι καλη επιλογη...
-
Ο χρήστης chris έγραψε:
Πάσα βοήθεια δεκτή!Το συγκεκριμένο μοτέρ αν δεν κάνω λάθος το φοράνε αρκετά ταξί Skoda Octavia και VW Passat. Αν θες λοιπόν πραγματικά να μάθεις τι λέει το μοτέρ βρες ένα, μπες μέσα ως πελάτης και ρώτα τον οδηγό του τι λέει
-
Οδήγησα για 3000 χιλ περίπου ενα A3 με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Αν εξαιρέσεις μια διστακτικότητα χαμηλά (πολύ χαμηλά, θυμάμαι μέχρι να το συνηθίσω μου σβηνε στο ξεκίνημα), μετά το αυτοκίνητο 'πετάει'. Σε προκαλεί εκει που πας να βυθίζεις το πόδι στο γκάζι και σε κολλάει στο κάθισμα σου.
Μέση κατανάλωση μου έδωσε 8.6 λιτρα, αλλά είχε και πόλη και όπως προείπα στον ανοιχτό δρόμο έπαιζα.
Χαρακτηριστικά με σταθερή ταχύτητα 160 χλμ/ώρα ο υπολογιστής έδινε 5,4 λιτ/100 -
wow, θελω και γω.
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Φιλε την καλυτερη επιλογη θα κανεις.Τα tdi πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τα τωρινα,
παρολο που εχω το tsi.
Tα turbodiesel εχουν τρομερη αποδοση και οικονομια.Και στην Ιταλια ολα σχεδον τα golf ηταν 1,9 tdi .
και εγω tdi επρεπε να αγορασω!Ευτυχώς... δεν μένω στην αθήνα,μενω στο βόλο οπότε δεν έχω πρόβλημα με την νομοθεσία.Απλά εχω διαβάσει πάρα πολλά για τα golf στο forum,και ειλικρινά,τρόμαξα με τα διάφορα θέματα αξιοπιστίας σε κιβώτια,λάδια,βραχίονες,ηλεκτρικά κτλ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το συγκεκριμένο μοτέρ αν δεν κάνω λάθος το φοράνε αρκετά ταξί Skoda Octavia και VW Passat. Αν θες λοιπόν πραγματικά να μάθεις τι λέει το μοτέρ βρες ένα, μπες μέσα ως πελάτης και ρώτα τον οδηγό του τι λέει
Καλή ιδέα!
-
οταν κοιταγα για golf και πηγα στην vw στην λειβαδια δεν ειχε 14αρι και οδηγησα το tdi πολυ καλο ροπατο και εστριβε ωραια,
αν δεν κανω λαθος το εχει ακομα στην αντιπροσωπια. -
Ο χρήστης chris έγραψε:
Φιλε την καλυτερη επιλογη θα κανεις.
Τα tdi πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τα τωρινα,
παρολο που εχω το tsi.
και εγω tdi επρεπε να αγορασω!Ευτυχώς... δεν μένω στην αθήνα,μενω στο βόλο οπότε δεν έχω πρόβλημα με την νομοθεσία.Απλά εχω διαβάσει πάρα πολλά για τα golf στο forum,και ειλικρινά,τρόμαξα με τα διάφορα θέματα αξιοπιστίας σε κιβώτια,λάδια,βραχίονες,ηλεκτρικά κτλ.
Μην ανησυχεις φιλε μου!
Στο + του tsi μου, το κιβωτιο (τελειο),ο κινητηρας τρομερα αποδοτικος.
Στα - η καταναλωση τομεα στον οποίο το tdi κερδιζει κατα κρατος!
Στα +επισης οτι δεν πληρωνεις για το tsi ασφαλιστρα και τελη 2000 κυβικων εκει το tdi εχει ενα μειονεεκτημα.
VW GOLF 2.0 TDi