-
καλα ολα τ αλλα, το σκαθαρι που να το βρω να το οδηγησω?
-
Δειτε το Νο36 (δε σας τα ελεγα??)
-
ωραια λιστα...
-
Austin Allegro!!!
-
Μη κοροιδεύεις Νικόλα.Το Allegro ήταν πρωτοποριακό αυτοκίνητο.Είχε σχεδόν τετράγωνο τιμόνι
-
Πολύ καλό το Innocenti σου αλλά σίγουρα θέλει μάζεμα. Πάντως ήταν ευκαιρία. Να ξέρεις πως τα Innocenti είναι περισσότερο συλλεκτικά και σίγουρα σε πολλά σημεία αρκετά πιο προσεγμένα από τα Αγγλικά Μίνι. Όμως υπάρχει δυσκολία εξεύρεσης κάποιων ανταλλακτικών που δεν ταιριάζουν από τα Αγγλικά Μίνι. Εκτός και εάν δεν νοιάζεσαι να παραμείνει σε εργοστασιακά επίπεδα και σκέφτεσαι σε περίπτωση ανακατασκευής να το μετατρέψεις σε Αγγλικό κάτι που δεν στο προτείνω.
-
Ο χρήστης neptune35 έγραψε:
Πολύ καλό **το Innocenti σου **αλλά σίγουρα θέλει μάζεμα. Πάντως ήταν ευκαιρία. Να ξέρεις πως τα Innocenti είναι περισσότερο συλλεκτικά και σίγουρα σε πολλά σημεία αρκετά πιο προσεγμένα από τα Αγγλικά Μίνι. Όμως υπάρχει δυσκολία εξεύρεσης κάποιων ανταλλακτικών που δεν ταιριάζουν από τα Αγγλικά Μίνι. Εκτός και εάν δεν νοιάζεσαι να παραμείνει σε εργοστασιακά επίπεδα και σκέφτεσαι σε περίπτωση ανακατασκευής να το μετατρέψεις σε Αγγλικό κάτι που δεν στο προτείνω.Μακάρι να ήταν δικό μου,αλλά που...
Ενός γείτονα είναι,πάντως το έχω σταμπάρει σε περίπτωση που το πουλήσει.Και στο Safari ήθελα να το ποστάρω,αλλά μπερδεύτηκα και το έβαλα εδώ. -
Το ιδιο αυτοκινητο μας το παρουσιασε ενα μελος στο minicooper.forumup.gr ως νεοαποκτηθεν!
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Το ιδιο αυτοκινητο μας το παρουσιασε ενα μελος στο minicooper.forumup.gr ως νεοαποκτηθεν!Σε ποιό θέμα του forum,γιατί δεν το βρήκα.Αν είναι όντως το ίδιο,είναι γείτονάς μου,έχει μαγαζί απέναντι.
-
Γιατί εξασθενίσαμε έτσι οι Μινάκιδες????
ένα αυτοκίνητο που άφησε εποχή και μετατρέπεται εύκολα με μοτέρ Vtec και Giahavouza???? -
Ο χρήστης neptune35 έγραψε:
και μετατρέπεται εύκολα με μοτέρ Vtec και Giahavouza????...γι αυτό εξασθενήσατε...
-
Δε νομίζω οτι εξασθενήσανε, Αγγελε... Απλώς είναι ως επι το πλείστον διαφορετικό το γενικό κοινό του μίνι (όπως και του σκαθαριού, φυσικά) σε σχέση με τους βασικά-κλασσικούς μινόβιους φίλους μας και ίσως για αυτό νιώθουν λίγο μόνοι τους...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δε νομίζω οτι εξασθενήσανε, Αγγελε... Απλώς είναι ως επι το πλείστον διαφορετικό το γενικό κοινό του μίνι (όπως και του σκαθαριού, φυσικά) σε σχέση με τους βασικά-κλασσικούς μινόβιους φίλους μας και ίσως για αυτό νιώθουν λίγο μόνοι τους...Ιστορικα η ολη ιστορια ξεκινησε απο το Αμερικα και συγκεκριμενα απο την Καλιφορνια οπου οι εκει ιδιοκτητες Mini επρεπε να αντιμετωπισουν το συνεχομενο αυστηρο οριο ρυπων.. οσο για την εξασθένιση απλα εχουμε μαζευτεί ολοι εδω HMC
-
Τι λεει πήγαμε διακοπές εδω ?
-
-
_
-
Δημήτρη μία άσχετη διόρθωση, η FASA κατασκεύαζε Renault.
Αυτό το αιώνια εγκατελειμμένο στην Αγ. Παρασκευή (Γραβιάς) είναι Authi. Εισαγόταν επίσημα αυτά εδώ?
-
-
-
Μπράβο Δημήτρη ευχαριστούμε για την παρουσίαση. Δηλαδή η Authi συνέχισε να βγάζει Mini Cooper και μετά την παύση της παραγωγής του μοντέλου από την BL to 71? Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν Cooper μέχρι το 75 κατασκευασμένα από την Authi? Αν ναι πώς τα ξεχωρίζει κανείς? Έγραφαν πάντα Authi?
Classic Mini forum