-
αν θλει κανεις περισοοτερες πληροφοριες στειλτε μου πμ
-
-
Σήμερα λέει το ΜΙΝΙ γιορτάζει τα 50 χρόνια του!!! Χρόνια μας πολλά!!!
Αντε να σας δειξω και το δικό μου:
-
-
Γνησιο γρυλο για Μινι θελει κανεις ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Γνησιο γρυλο για Μινι θελει κανεις ;ναι θελει!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Γνησιο γρυλο για Μινι θελει κανεις ;
ναι θελει!
Ασε να φαει ψωμι και κανας αλλος. Πατριδα κρατα τον για μενα τον γρυλο να πιουμε και κεινο τον καφε Σερρες
Αν και κανονικα τον Αυγουστο γιορταζουμε Χρονια μας Πολλα και σημερα.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σήμερα λέει το ΜΙΝΙ γιορτάζει τα 50 χρόνια του!!! Χρόνια μας πολλά!!!Αντε να σας δειξω και το δικό μου:
Βελγος βελγος? χικ χικ
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Βελγος βελγος? χικ χικΔεν έχω ιδέα. Για.... elaborate!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βελγος βελγος? χικ χικ
Δεν έχω ιδέα. Για.... elaborate!
Τσεκαρε αριθμο πλαισιου μπροστα στο ταμπελακι αν εχεις ενα B στο τελος και δες κατω απο το καθισμα του οδηγου αν εχεις επισης ενα ταμπελακι που γραφει πανω πανω British Leyland Belgium Industries.
-
Το ταμπελάκι του αριθμού πλαισίου λέει AUSTIN MORRIS GROUP British Leyland UK. B δεν βλέπω γιατί η φωτογραφία που έχω μπροστά μου είναι θολή. Ταμπελάκι κάτω από το κάθισμα του οδηγού δεν θυμάμαι. Βαγγέληηηη αυτοψία!
Αλλά πέραν αυτών πώς το συμπέρανες;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το ταμπελάκι του αριθμού πλαισίου λέει AUSTIN MORRIS GROUP British Leyland UK. B δεν βλέπω γιατί η φωτογραφία που έχω μπροστά μου είναι θολή. Ταμπελάκι κάτω από το κάθισμα του οδηγού δεν θυμάμαι. Βαγγέληηηη αυτοψία!Αλλά πέραν αυτών πώς το συμπέρανες;
Βλέπεις τι παθαίνεις όταν απιστείς στα γερμανικά?
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το ταμπελάκι του αριθμού πλαισίου λέει AUSTIN MORRIS GROUP British Leyland UK. B δεν βλέπω γιατί η φωτογραφία που έχω μπροστά μου είναι θολή. Ταμπελάκι κάτω από το κάθισμα του οδηγού δεν θυμάμαι. Βαγγέληηηη αυτοψία!Αλλά πέραν αυτών πώς το συμπέρανες;
Χρονολογικα τα περισσοτερα Μινι εκεινη την περιοδο στην Ελλαδα εισαγονταν απο το Βελγιο και του παππου μου ειναι 78ρι βελγικο. H Innocenti ειχε περασει δυο χρονια πριν στα χερια του De Tomaso το Μινι ειχε σταματησει ενα χρονο πριν το 75. Γενικα στην Ελλαδα τα αγγλικα μοντελα ειναι λιγoτερα την δεκαετια του 70. Περισσοτερο εισαγονταν export εκδοσεις Βελγικα, Ιταλικα, Ισπανικα. Tο χαρακτηριστικοτερο στοιχειο των βελγικων Μινι ειναι τα δαχτυλιδια στα εμπροσθια φαναρια τα λεγομενα Cibie headlamp rims λογο του οτι τα κρυσταλλα ηταν Cibie στα export μοντελα. Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις ποτε στην BL δεν ηταν συνεπης με τα εξαρτηματα.
-
Tο χαρακτηριστικοτερο στοιχειο των βελγικων Μινι ειναι τα δαχτυλιδια στα εμπροσθια φαναρια τα λεγομενα Cibie headlamp rims λογο του οτι τα κρυσταλλα ηταν Cibie στα export μοντελα. Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις ποτε στην BL δεν ηταν συνεπης με τα εξαρτηματα.Δηλαδή, τα μοντέλα 'export' εκείνης της εποχής είχαν φανάρια Cibie? Ή μόνο τα Βέλγικα? Ή τα export μοντέλα ήταν βέλγικα?
Αν σημαίνει κάτι, πρόσφατα πέτυχα φανάρια Cibie σε δεξιοτίμονο Μινι απο Αγγλία (άρα όχι export). Το θεωρώ απίθανο να έχουν αλλαχτεί γιατί πρέπει να αλλάξεις φανάρι-καβούκι-στεφάνι, δεν ταιριάζουν αλλιώς.
Για δώσε μας τα φώτα σου (Cibie ή Lucas ) -
-
Το Cibie είναι εντελώς διαφορετικό στον τρόπο στερέωσης στο καβούκι (3 βιδάκια με μπίλιες στην άκρη ενώ το Lucas πιάνει με ξεχωριστό εσωτερικό στεφάνι) πέρα απο τη διαφορά στο εξωτερικό στεφάνι.
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βελγος βελγος? χικ χικ
Τελικα τι ειναι το μωρο? κοιταξες?
-
Βελγος βελγος? χικ χικ
Τελικα τι ειναι το μωρο? κοιταξες?
Όχι γιατί το μωρό το έχει η μπέιμπυ σίττερ αυτή την εποχή και το περιποιείται!
Classic Mini forum