-
Πρόδρομε άσε τις εικασίες....
-
Kαλα!!!
-
Aφήστε τον άνθρωπο να κάνει το κέφι του
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γιατι μπορει να του αρεσουν τα αγωνιστικα αρκει να μη γινονται σε σωστες ιταλικες καροτσες?
Ακριβώς γι'αυτό.Πέτυχε διάνα ο Προ.Ασχετο.Τι δουλειά είχες εσύ αγαπητέ Niga,να κάνεις αυτοψία απόντος του ιδιοκτήτη?Μήπως 'δουλεύεις' στο μυαλό σου,την παρότρυνσή μου;
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Γιατι μπορει να του αρεσουν τα αγωνιστικα αρκει να μη γινονται σε σωστες ιταλικες καροτσες?
Ακριβώς γι'αυτό.Πέτυχε διάνα ο Προ.Ασχετο.Τι δουλειά είχες εσύ αγαπητέ Niga,να κάνεις αυτοψία απόντος του ιδιοκτήτη?Μήπως 'δουλεύεις' στο μυαλό σου,την παρότρυνσή μου;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ αν και δεν θυμάμαι ποιά ήταν η παρότρυνσή σου....
Όσο για την εικασία Νο2 που Προδρόμου, την οποία επιβεβαιώνεις, πρέπει να πω ότι αδυνατώ να κατανοήσω το νόημά της....
-
Πως απορρίπτεις κάτι που δε θυμάσαι?Κι επειδή μάλλον δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους έχεις π.μ.
-
πωπω ηρεμα ρε παιδια... ηρεμα... γκους φραμπα γκους φραμπα
-
Kαλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για την αγορα ενος cooper αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει με εκδοσεις κινητηρες, αξιοπιστια κτλ
Θα μπορουσατε με την εμπειρια σας να καταληξω σε καποιο ωστε να ψαξω?
Θελω να το αναπαλαιωσω και να το κανω τζιτζι...
Αν πουλαει καποιος ας το πει!
Ευχαριστω ολους σας! -
-
-
Για να ανέβουμε λίγο...
-
.
-
Καλημέρα,
φίλος ανακατασκευάζει blmc mini και ψάχνει ζάντες minilight 10' και δύο αντίστοιχα backet seats, γνωρίζει κάποιος κάτι;
Μάριος -
Aν θελει καινουργια και να μην παραγγειλει απο εξω μεσω ιντερνετ, θα πρεπει να παει στους ελληνες εισαγωγεις, οπως ο Παρασκευοπουλος στην Ηλια Ηλιου.
-
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Καλημέρα,
φίλος ανακατασκευάζει blmc mini και ψάχνει ζάντες minilight 10' και δύο αντίστοιχα backet seats, γνωρίζει κάποιος κάτι;
Μάριοςμαριε,
οι ζαντουλες εχουν στην ελλαδα περιπου 400ε για τις διαστασεις 4 χ 10 Η 4,5 χ 10 καινουργιες
αν δεν γνωριζει απο που, η τις εχει βρει ακριβοτερα να σου δωσω στοιχειαγια τα καθισματακια μαλλον απο παρασκευοπουλο ο οποιος εχει ριξει πολυ τις τιμες του τελευταια η απο αγγλια, οπου επισης αν δεν εχει στοιχεια πες το να του δωσουμε, για εδω η εξω
καλη συνεχεια
-
Υπηρχανε και αυτες, 6χ10 350ευρω..
viewtopic.php?f=9&t=32625&p=1303939&hilit=%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+mini#p1303939 -
Παιδιά ευχαριστώ γιά την άμεση ανταπόκριση,
Βαγγέλη να έχω τα στοιχεία με pm γιά τις ζάντες παρακαλώ;
Τον Παρασκευόπουλο τον βρήκα, άλλωστε τον απότ ο μαγαζί γιά Ford που είχε ο πατέρας του νομίζω στην Ιππόνακτος.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας,
Μάριος -
τπαρχουν ακομη με τιμη στα 320 ευρω
-
minilite? με 320? για πειτε πιο πολλα για αυτο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
minilite? με 320? για πειτε πιο πολλα για αυτοαλοιμονο
Classic Mini forum