-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα 7 η ώρα θα απολαύσουμε την πανσέληνο πίνοντας τον αγαπημένο μας καφέ στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ.Nαι ... αλλά έξω προς τα μέσα. Οχι μέσα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα 7 η ώρα θα απολαύσουμε την πανσέληνο πίνοντας τον αγαπημένο μας καφέ στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ.
Nαι ... αλλά έξω προς τα μέσα. Οχι μέσα!
Αφήστε τα αυτά! Θα είστε στο Κτήμα;
-
Sorry. Απουσία σε μένα για το Κτήμα!
-
Εγώ δε νομίζω Αλέξανδρε να είμαι Κτήμα.
-
καφε, καουντ μι ιν
κτημα, καουντ μι αουτ ειμαι σε διαιτα... κ εχει κ πανσεληνο -
προταση για νεο σημειο...
δειτε αν σας βολευει, παρκιν εχει, τιμες καλες εχει...
κ βλεπουμε...
-
Εκ πρώτης όψης συμφωνώ για δοκιμή. Ελπίζω οι συμφορουμίτες να ακολουθήσουν. Αναμένουμε όνομα μαγαζιού και περιγραφή περιβάλλοντος χώρου.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εκ πρώτης όψης συμφωνώ για δοκιμή. Ελπίζω οι συμφορουμίτες να ακολουθήσουν. Αναμένουμε όνομα μαγαζιού και περιγραφή περιβάλλοντος χώρου.tres mari νομιζω εχει κ αλλου τετοια μαγαζια
καρεκλες κ τραπεζακια εχει, μεσα κ εξω, τι αλλη περιγραφη θες...
μεγαλο δρομο μπροστα με απλα
φαναρια για να βλεπεις κοντρες δεν εχει
υπαρχουν κ 2 καντινες σε αποσταση περπατηματος
κ ενα περιπτερο
εχει κ εκκλησια κοντατιποτα αλλο θες?
-
Επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών??
-
τι ειστε σεις, HACCP θα το περασετε το μαγαζι...
μια χαρα μας εξυπηρετησαν, ειναι που ειμαστε κ ομορφα παιδια...
-
To θέμα δεν είναι να σου φέρουν απλά τον καφέ αλλά το τι χέρι στον προσφέρει.
-
Εγκρίνω για μαγαζί, είναι κοντά στο τέρμα του 10, προσεγγίζεται εύκολα από Αλλατίνη/Παπαναστασίου και Αναξιμάνδρου. Άνεση στο πάρκινγκ, καλό περιβάλλον, φθηνές τιμές ειδικά για τα δεδομένα του μαγαζιού, πιο φθηνό και από τη Ροδάνθη μεν, λιγότερο χωνευτήρι των φυλών δε.
Ένα χάικου για το τι σημαίνει tre marie στην Ψελλού (της Πυλαίας, όχι αυτής στην Κηφισιά - ΠΡΟΣΟΧΗ)
δυόμις ο φραπές (5)
χρυσά κολιέ και ταγιέρ (7)
δυόμις ο φρέντο (5) -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To θέμα δεν είναι να σου φέρουν απλά τον καφέ αλλά το τι χέρι στον προσφέρει.ειδαμε κι αλλου γυναικεια χερια κ αντρικες φωνες...
, λιγότερο χωνευτήρι των φυλών δε.
tre marie στην Ψελλού (της Πυλαίας, όχι αυτής στην Κηφισιά - ΠΡΟΣΟΧΗ)
)
χωνευτηρι φυλών????
κοτζαμ γοογλη μαπ σας κοτσαρα....
-
Και μένα που το βλέπω οταν περνάω καλό μου φαίνεται!
Δίπλα έχει συνήθως και carspotting. Αυτό το καιρό μια Μπανγκλ-6άρα ενώ παλιότερα και ένα GTR με μια πολύ ευγενική και χαμογελαστή οδηγό προερχόμενη απο την αλλοδαπή (σύμφωνα με τις πινακίδες του) κλπ κλπ κλπ κλπ!
Επίσης εκεί κοντά παρκάρουν και αρκετά QQ's! Ενα καφέ, δύο μαυρα, ενα λευκό, μια φορά ειδα και ένα γκρι. Οπως καταλαβαίνεται ... η ποιοτητα τουλάχιστον στο εξωτερικό περιβάλλον φαινεται!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και μένα που το βλέπω οταν περνάω καλό μου φαίνεται!
Δίπλα έχει συνήθως και carspotting. Αυτό το καιρό μια Μπανγκλ-6άρα ενώ παλιότερα και ένα GTR με μια πολύ ευγενική και χαμογελαστή οδηγό προερχόμενη απο την αλλοδαπή (σύμφωνα με τις πινακίδες του) κλπ κλπ κλπ κλπ!
Επίσης εκεί κοντά παρκάρουν και αρκετά QQ's! Ενα καφέ, δύο μαυρα, ενα λευκό, μια φορά ειδα και ένα γκρι. Οπως καταλαβαίνεται ... η ποιοτητα τουλάχιστον στο εξωτερικό περιβάλλον φαινεται!!!της ευπ εισαι?
αυτο για τα QQ's ασχολιαστο...
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
, λιγότερο χωνευτήρι των φυλών δε.
tre marie στην Ψελλού (της Πυλαίας, όχι αυτής στην Κηφισιά - ΠΡΟΣΟΧΗ)
)
χωνευτηρι φυλών????
κοτζαμ γοογλη μαπ σας κοτσαρα....
Και καλά έκανες, απλώς με τις 2 Psellooz σε τόσο μικρή απόσταση, υπάρχει πιθανότητα να ψάχνονται.
40-60 ηλικίες σε γυναίκες κυρίως.
-
Γνωρίζει κανείς από τους συνφορουμίτες Κτημα-τίες ,αν είναι ανοιχτό Κυριακή μεσημέρι ?
-
Ανοιχτό είναι Λάμπρο το μεσημέρι. Το βράδυ είναι κλειστά Κυριακή.
-
Σήμερα 7 η ώρα όπως είπαμε και τις προηγούμενες μέρες για καφέ στο tres marie, ή όπως αλλιώς λέγεται. Από ό,τι φαίνεται θα έχει δροσιά.
-
νομίζω οτι θα τα καταφέρω (και να το βρω και να έρθω) σήμερα!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)