-
Απαιτώ όμως να σκύψουν και να ελέγξουν και λάδια και βάθος πέλματος ελαστικών! Να δούνε ότι είμεθα λαρτζ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
H ξανθιά σερβιτόρα με ρωτούσε για το παιδί με το τσαντάκι-ζαρτιέρα.Της είπα ότι το χειμώνα φοράει κάτω από το παντελόνι μακριές κάλτσες με ζαρτιερες αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν φοράει γιατί ζεσταίνεται και είπε ότι θα κοιτάξει...
1ον αλλη σερβιτορα σε αλλο μαγαζι, αλλα κι αυτη ξανθια
2ον ασε το ναυλον δεν παλευεται με ζεστη
3ον τι θα κοιταξει ακριβως , δεν καταλαβα, αααα ολα κι ολα, χερι δε μου βαζουν ετσι ευκολα
-
Δεν θέλω να πω τίποτα προ εξακρίβωσης στοιχείων και διασταύρωσης, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι θα ήθελε να βάλει χέρι σε γυναίκα και όχι στον μοναχικό καβαλάρη με το Χόρνετ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν θέλω να πω τίποτα προ εξακρίβωσης στοιχείων και διασταύρωσης, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι θα ήθελε να βάλει χέρι σε γυναίκα και όχι στον μοναχικό καβαλάρη με το Χόρνετ.Με μπερδεψες τωρα, σε ποιο απο τα 2 μαγαζια, στο πλεζιρ ή στο αλλο?
-
Στο αλλο ...
Οριακα κρατιώμουν να μη το πω και εγω ... -
Δηλαδή εκτός από τα φρικιά του αρέσουν και οι τζιβιτζιλούδες;
Ρε συνονόματε τι πίνεις;
-
Εκεί που θα με πας για μπύρα γιατί βαριέμαι να οδηγάω τον Κορεάτη τραχανά που μου ξαναέβγαλε check engine.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο αλλο ...
Οριακα κρατιώμουν να μη το πω και εγω ...οτι δε σας αρεσει εσας αμεσως να το βγαλετε σκαρτο...
με τη ζηλεια θα μεινετεΕκεί που θα με πας για μπύρα γιατί βαριέμαι να οδηγάω τον Κορεάτη τραχανά που μου ξαναέβγαλε check engine.
τον τραχανα μη βλαστημας αυτος σου δινεις να φας
Δια δεν πινω τιποτα, εχω μερες βασικα να πιω... μονο τις νυχτες...
αμεσως ολοι σας να βαλετε ταμπελες
σημασια εχει το performance......
-
Πρέπει να με πάει ο παπάς και ο κοσνέο για να την δω κι εγώ αυτή την κορασίδα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρέπει να με πάει ο παπάς και ο κοσνέο για να την δω κι εγώ αυτή την κορασίδα...αστο καλυτερα... δεν ειναι του γουστου σου
αν ακουσεις και τον cosneo
ο πατερ απλως με συμπονα, και με βλεπει στον κατηφορο που κατρακυλαω
-
Ο παπάς είναι άνθρωπος του Θεού και συμπονά όλα τα πλάσματα του μεγαλοδύναμου. Για αυτό και μας κάνει παρέα εμάς τους βλαμμένους άλλωστε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο παπάς είναι άνθρωπος του Θεού και συμπονά όλα τα πλάσματα του μεγαλοδύναμου. Για αυτό και μας κάνει παρέα εμάς τους βλαμμένους άλλωστε.βεβαια κ μεις αποτελουμε το ποίμνιό του
διοτι πατερ διχως ποιμνιοπιτογυρο χωρις τζατζικι
χωριατικη διχως φετα
VW διχως καμενα λαδια
κ.ο.κ. -
Σήμερα σύναξη?
Sent from my U20i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Πρέπει να με πάει ο παπάς και ο κοσνέο για να την δω κι εγώ αυτή την κορασίδα...
αστο καλυτερα... δεν ειναι του γουστου σου
αν ακουσεις και τον cosneo
ο πατερ απλως με συμπονα, και με βλεπει στον κατηφορο που κατρακυλαω
Κατήφορο, τι κατήφορο, γκρεμό.
Κάθονται και κοιτάνε τις κοπέλες που περνάνε με κολάν και έχουν κριτήρια για το αν φοράνε βρακί ή όχι. -
Πλάκα μΕ κάνεις τώρα Λεώ! Δηλαδή όποια φοράει κολάν με βρακί είναι καλό κορίτσι και όποια την στενεύει και δεν βάζει είναι τσουλί; Ρε τέτοια απίστευτα χάνω;!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κατήφορο, τι κατήφορο, γκρεμό.
Κάθονται και κοιτάνε τις κοπέλες που περνάνε με κολάν και έχουν κριτήρια για το αν φοράνε βρακί ή όχι.Πλάκα μΕ κάνεις τώρα Λεώ! Δηλαδή όποια φοράει κολάν με βρακί είναι καλό κορίτσι και όποια την στενεύει και δεν βάζει είναι τσουλί; Ρε τέτοια απίστευτα χάνω;!
τι δεεν καταλλλαβαινεις
ο λεω, μιλαει για τα κριτηρια απο τα οποια καταλαβαινεις αν η αλλη κατω απ το κολαν φοραει ή οχι
σε καμια περιπτωση δεν κρινεται η ηθικη της κορασιδας απο την υπαρξη ή οχι εσωρουχου
οτι θετε διαβαζετε
θα προσπαθησω να παραβρεθω διοτι ο λεω εχει παρανοησει
βεβαια εκει στο πλεζιρ, μονο θεωρητικη θα ναι η κουβεντα
αλλου πρεπει να παμε για πρακτικη -
Εξήγησέ του γιατί έχει κάψει βαλβίδες.
-
-
Κανονικά σήμερα 7 η ώρα Πλαιζίρ λέμε.
-
Μετά από δυο βδομάδες απουσία, επιτέλους είμαι μέσα!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)