-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1 Βαγγέλη. Πολύ ωραίο μαγαζί σε εμφάνιση, κατα 1€ φτηνότερα τα ροφήματα απο τα άλλα και με γευστικότατα σοκολατένια κρουασανάκια! Δεν έχει όμως ... 'ξυνιάρες'!Διακριτικό report προς Βορειοδυτική Ευρωπη!
Στο 'Κτήμα' ... πεινούσαμε πολύ! Απο τα κορυφαία αδειάσματα πιάτων!
9 μπιφτέκια και άλλα τόσα λοιπα κρεατικά, φυσικά ... συκώτι, 5 σαλατες και πάπρικες, ψητά καστανα στο τζάκι και ... παγωτό!ΥΓ. Εχω την εντυπωση πως η υπερκαταναλωση πάπρικας μάλλον οφείλετε στο ότι δεν ήρθε ... ψητη μελιτζάνα!!!
Σας στέλνω ευχές αγάπης από την βορειοδυτική ευρώπη
Ήλιος ηλιάτορας με κρύο και αεράκι εδώ πάνω, βέβαια σε 5 λεπτά λογικά θα αρχίσει να ρίχνει καρέκλες (chesterfield )
οπότε δε μασάμε. -
Ρωτάω τον φάνκι κάθε φορά αν σε έφερε στη συνάντηση, ψάχνει για λίγο το τηλέφωνό του και λέει 'ούτε σήμερα τον έφερα'.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έλεος!
Και λίγα λέτε πάτερ... τρελός συνάδελφός σας τον βάπτισε!
Η αλήθεια είναι πως -συμφωνα με περιγραφές διότι εγω δεν θυμάμαι- ... ναι!!!
-
Συμπολίτες, κατατοπίστε με. Πού είναι το περίφημο 'Κτήμα'; Λέω να πάω για test drive...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Συμπολίτες, κατατοπίστε με. Πού είναι το περίφημο 'Κτήμα'; Λέω να πάω για test drive... -
Πανε με το φως του ηλιου γιατι βραδυ δεν παιζει να το βρεις.
-
Μου κάνει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει καταχωρηθεί ακόμη στον Ταβερνοχώρο...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μου κάνει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει καταχωρηθεί ακόμη στον Ταβερνοχώρο...Το μαγαζί είναι για γνώστες μόνο. Δεν χρειάζεται να πλακώσει το πόπολο... μόνο ο γνησιος ποπολάρος πάει!
-
ΟΚ...χαίρομαι που συγκαταλέγομαι και εγώ πλέον στους γνώστες...
-
Πες στον Νίκο εκεί, ότι είσαι με τα παιδιά των 4Τροχών και θα σε προσέξει ιδιαιτέρως. Α και να ξέρεις ότι δεν δουλεύει Κυριακή βράδυ. Σήμερα αν θέλεις είναι καλή μέρα για να πας.
-
Ευχαριστώ Απ' ό,τι κατάλαβα το έχετε κάνει στέκι, μπορεί να έρθω σε καμιά συνάντηση, έχω να εμφανιστώ κάτι αιώνες...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Συμπολίτες, κατατοπίστε με. Πού είναι το περίφημο 'Κτήμα'; Λέω να πάω για test drive...
Επεξήγηση ... με λέξεις! Στο δρόμο με κατευθυνση προς Χαλκιδική μετα την έξοδο για Praktiker στην επόμενη έξοδο στον παραδρομο του δρόμου της Χαλκιδικής (κατευθυνση προς Φιλκεραμ) και δίπλα στο βενζινάδικο του Καλπάκη και απεναντι απο τα γηπεδάκια του Κωφίδη.
-
Αναμένω
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Α! Κύριοι!
Και μια καλημέρα απο το πρωινό μου με την 'στυφόγλυκη' υπέροχη γευση του!!!Δεν ειχα ιντερνετ και τωρα εχω την τιμη να αντικρυσω αυτο το gourmet πιατο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ΑναμένωΚύριο Ορέστη κρατείστε την ατζέντα σας, αν μπορείτε, ανοιχτή για το Σάββατο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αναμένω
Κύριο Ορέστη κρατείστε την ατζέντα σας, αν μπορείτε, ανοιχτή για το Σάββατο
Εχουν λαβει γνωση οι φύλακες ... του προγραμματος!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αναμένω
Κύριο Ορέστη κρατείστε την ατζέντα σας, αν μπορείτε, ανοιχτή για το Σάββατο
Εχουν λαβει γνωση οι φύλακες ... του προγραμματος!
Πέμπτη σε σπίτι, Παρασκευή στο Κτήμα, Σάββατο σε ρεμπετάδικο, Κυριακή οψόμεθα...
-
Όπως το πάτε... Κυριακή στο συσσίτιο.
-
Αναχωρώ για τον σταθμό Λαρίσης
Εντός ωρών θα τα πούμε από κοντά -
Καλό ταξίδι Ορέστη!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)