-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Οι Βέλγοι θα έρθουν;;;
Ξεκουράζονται τώρα. -
Σκυλίσια ζωή...
-
Τελικά θα κάνουμε τπτς πρέπει να πάρω αδειόχαρτο !!!
-
τελικά θα γίνει συνάντηση σήμερα?
-
Ακόμα είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη.
Το βράδυ αν μας φωνάξει ο μόνιμος λοχίας στο μπαρ του Τριλόφου... -
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ακόμα είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη.
Το βράδυ αν μας φωνάξει ο μόνιμος λοχίας στο μπαρ του Τριλόφου...Υπάρχει περίπτωση να πάμε εκεί Λεωνίδα. Ποιός είναι Λχιας υπηρεσίας αυτή τη βδομάδα;
-
Απόψε διοργανώνεται συνάντηση για φαγητό στο γνωστό Κτήμα. Όσοι πιστοί μπορούν να προσέλθουν.
-
Η Ιταλίδα πάει εκεί ή ο δρόμος είναι χάλια ?
-
Δεν είναι και ότι καλύτερο ο δρόμος αλλά με λίγη προσοχή ως εκεί θα φτάσει. Θα ζοριστεί να μπει στο πάρκινγκ όμως γιατί έχει μια ραμπίτσα και ο πρόβολος της δεν ξέρω αν την περνάει. Ε το πολύ πολύ το αφήνεις στην είσοδο του πάρκινγκ, έχει χώρο...
-
Ναι, αλλά έχει πολύ σκοτάδι εκεί και δεν είναι για να αφήνεις.. ιταλίδες! Εδώ εγώ δε θα άφηνα εκεί ούτε καν την.. παρεμφερούς φιλοσοφίας και ομοχρώματη με την ιταλίδα, γιαπωνέζα μου!
-
Και δεν πάμε στον ''Μανώλη'' γιά σουτζουκάκια ?
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Ναι, αλλά έχει πολύ σκοτάδι εκεί και δεν είναι για να αφήνεις.. ιταλίδες! Εδώ εγώ δε θα άφηνα εκεί ούτε καν την.. παρεμφερούς φιλοσοφίας και ομοχρώματη με την ιταλίδα, γιαπωνέζα μου!Γιώργο η γιαπωνέζα σου πόσο χαμηλή είναι?
Με τα 20 εκατοστά μου απόστασης απο το έδαφος (του QQ εννοώ!!!) δεν μπορώ να νιώσω το προβληματισμό αυτό! -
20 εκατοστά?????? Χαχαχα, εγώ παίζω μαμά μάλλον στα 12 αν θυμάμαι καλά.. Άσε, και εμένα πονάει η ψυχή μου εκεί, περιμένοντας να ακούσω το χαρακτηριστικό.. χχχχρρρρρρρ!!! Βέβαια, αν το πάρεις πολύ λοξά, πρόβλημα ουδέν, ακόμα δεν το έχω ακούσει (μιλάω μόνο για εκεί ε, γιατί άλλου..)! Το αυτό νομίζω και για την ιταλίδα. Αν δουλέψει λίγο.. όπισθεν (και στο έμπα και στο έβγα..) και με μεγάλη γωνία σε σχέση με το διαμήκη άξονα (τί λέω πάλι..), νομίζω πως κάτι γίνεται, έτσι ώστε να έχει ο άνθρωπος το κάρο του κυριολεκτικά δίπλα του! Τέλος πάντων, νομίζω ότι ήδη είπαμε.. πολλά εδώ μέσα για το συγκεκριμένο θέμα και.. δεν κάνει, δε νομίζετε???
-
Εγώ δηλώνω υπέρ του Κτηματος για πολλούς λόγους. Φιλικό το περιβάλλον και φίλος ο Νίκος και έχουμε την άνεση των κινήσεων μας και του ωραρίου αλλα και πολυ καλό φαγητό.
-
Κορυφη το Κτημα .
-
ποιο είναι τούτο το κτήμα? Είμαι διακοπές Ελλάδα κ έως την Κυριακή Παρασκευοσάββατο θα είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είναι να πάω για καμιά βόλτα. Τί έχει? Μόνο φαγητό ή έχει κ καφέδες πρωί-απόγευμα?
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και δεν πάμε στον ''Μανώλη'' γιά σουτζουκάκια ?στον Μανώλη δε με τρελαίνουν τα σουτζουκάκια, σπιτικά ή στη Διαγώνιο τρώω νοστιμότερα, όμως η μουστάρδα του είναι απίστευτη... Είναι να την τρως με ψωμί!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ποιο είναι τούτο το κτήμα? Είμαι διακοπές Ελλάδα κ έως την Κυριακή Παρασκευοσάββατο θα είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είναι να πάω για καμιά βόλτα. Τί έχει? Μόνο φαγητό ή έχει κ καφέδες πρωί-απόγευμα?Και δεν πάμε στον ''Μανώλη'' γιά σουτζουκάκια ?
στον Μανώλη δε με τρελαίνουν τα σουτζουκάκια, σπιτικά ή στη Διαγώνιο τρώω νοστιμότερα, όμως η μουστάρδα του είναι απίστευτη... Είναι να την τρως με ψωμί!!!
Ψάξε για μουστάρδα 'της Θεοπούλας' είναι ακριβώς ίδια
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
ποιο είναι τούτο το κτήμα? Είμαι διακοπές Ελλάδα κ έως την Κυριακή Παρασκευοσάββατο θα είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είναι να πάω για καμιά βόλτα. Τί έχει? Μόνο φαγητό ή έχει κ καφέδες πρωί-απόγευμα?
Και δεν πάμε στον ''Μανώλη'' γιά σουτζουκάκια ?
στον Μανώλη δε με τρελαίνουν τα σουτζουκάκια, σπιτικά ή στη Διαγώνιο τρώω νοστιμότερα, όμως η μουστάρδα του είναι απίστευτη... Είναι να την τρως με ψωμί!!!
Ψάξε για μουστάρδα 'της Θεοπούλας' είναι ακριβώς ίδια
Άλλο ρώτησε ο άνθρωπος... Γύρισε από τα ξένα και πείνασε... Τα υπόλοιπα ήταν σάλτσες...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ποιο είναι τούτο το κτήμα? Είμαι διακοπές Ελλάδα κ έως την Κυριακή Παρασκευοσάββατο θα είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είναι να πάω για καμιά βόλτα. Τί έχει? Μόνο φαγητό ή έχει κ καφέδες πρωί-απόγευμα?Ταβέρνα είναι. Άκου εκεί καφέδες... το ελαφρύτερο που σερβίρει είναι μπύρα...
Μάλλον θα είμαστε εκεί Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)