-
Καλη ειναι κι αυτη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
καλός τα παίδια που κσεροθνε απο κάλο κρασι
Νίκο τη επόμενη φορά μη ξεχάσει τις Γεωργιάδη ο προμηθευτής!
Νίκο αυτή την φορά και πολλές CocaCola να αφήσει αφού προηγήθηκε συνάντηση με μεγάλη καταναλωση ... αναψυκτικού!
-
Να δώσω δυο τρία ολιγόλογες 'αναφορές' απο Παρασκευή και Σάββατο!!!
Φτηνή γρανίτα ...
Κρεπάλη ... με γιαουρτάκια και κοκα κόλα ...
Οι 'στροφές' σε διασταυρώσεις απο Mercedes και Qasqhai ...
Ο Ιγκόρ και το 'συμμετοχικό' ελικόπτερο ...
Οι βάφλες ... (Κυριάκο υπερευχαριστούμε για άλλη μια φορά!) και η ... κανέλα!
Η Βουρβουρού ...
Το ... 'cosneo destinator' ...
κλπ!!! Υπέροχα ως τώρα και ... ξεκαρδιστικά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να δώσω δυο τρία ολιγόλογες 'αναφορές' απο Παρασκευή και Σάββατο!!!Φτηνή γρανίτα ...
Η Βουρβουρού ...
κλπ!!! Υπέροχα ως τώρα και ... ξεκαρδιστικά! -
.... ..... Βλέπω ότι η συμμορία των 'Βορείων αλητο-κοντράκηδων και κοιλιόδουλων', δρά πλέον μυώντας και εντάσσοντας στα μέλη της και 'Νότιους' μικρής σχετικά ηλικίας
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.... ..... Βλέπω ότι η συμμορία των 'Βορείων αλητο-κοντράκηδων και κοιλιόδουλων', δρά πλέον μυώντας και εντάσσοντας στα μέλη της και 'Νότιους' μικρής σχετικά ηλικίαςΈτσι! Από μικρούς τους μυείς στα μυστικά...
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.... ..... Βλέπω ότι η συμμορία των 'Βορείων αλητο-κοντράκηδων και κοιλιόδουλων', δρά πλέον μυώντας και εντάσσοντας στα μέλη της και 'Νότιους' μικρής σχετικά ηλικίαςΚαι στο τέλος οι ... 'νοτιομικροί' την βορειοελλαδίτικη ιθαγένεια ζητούσαν!!!
ΥΓ. Στις 22:00' βρισκόμενοι στον περιφερειακό ... πήραν τον δρόμο της επιστροφής!!!
Να δώσω δυο τρεις ολιγόλογες 'αναφορές' απο Παρασκευή και Σάββατο!!!
Φτηνή γρανίτα ...
Η Βουρβουρού ...
κλπ!!! Υπέροχα ως τώρα και ... ξεκαρδιστικά!Και η Κυριακή ... δεν πήγε πίσω!!!
... γρανίτα σοκολάτα και 'κορμιά' στις ξαπλώστρες ...
... off roading με ένα εκπληκτικό 4χ4 και 'καθικόφατσες' να παρατηρούν τις 'γειτονικές' ομπρέλες ...
... κρεατοσφαιρίδια και ... αμαν αυτό το ΣΚ με την ρώσικη!!!
... 6 σουτζουκάκια ταξιδεύουν με 200άρα κομπρέσσορ ... παρέα με κάτι 'γλυκά' κουτιά!!!Ορέστη, Διονύση και Θωμάκο καλή επιστροφή και χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε και ελπίζουμε να περάσατε καλά όπως και εμείς!
-
Μπουγάτσα φάγατε;
-
Με κάλυψε ο Κώστας.
Καλή επιστροφή παιδιά, χαρήκαμε που σας είδαμε ξανά! Εις το επανειδείν.
ΥΓ: Λυπήθηκα τον οδηγό του CRV που κόλλησε στην άμμο και εμείς περάσαμε από δίπλα του με πλήρη φόρτο σαν να μην τρέχει κάστανο... SUV
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπουγάτσα φάγατε;Λεωνίδα ... το μόνο τους παραπονο φευγοντας!
Το μόνο που δεν γεύτηκαν! Το αφησαν για επόμενη φορά!!!ΥΓ: Λυπήθηκα τον οδηγό του CRV που κόλλησε στην άμμο και εμείς περάσαμε από δίπλα του με πλήρη φόρτο σαν να μην τρέχει κάστανο... SUV
Δεν το λυπήθηκα καθόλου διότι όταν πλήρωσε για το CRV έπρεπε να ξέρει τι παίρνει!
Αντιθετα στενοχωρήθηκα που το QQ πάρκαρε με τα χαμηλα απλά αμαξίδια και δεν ακολούθησε πιο μέσα έχοντας την 'ασφαλεια' συνοδείας του 'βασιλιά'. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το λυπήθηκα καθόλου διότι όταν πλήρωσε για το CRV έπρεπε να ξέρει τι παίρνει!
Αντιθετα στενοχωρήθηκα που το QQ πάρκαρε με τα χαμηλα απλά αμαξίδια και δεν ακολούθησε πιο μέσα έχοντας την 'ασφαλεια' συνοδείας του 'βασιλιά'.Δεν υπήρχε λόγος να ταλαιπωρηθεί, καινούριο αυτοκίνητο είναι. Πάντως αν επιμένεις, την επόμενη φορά θα το βάλουμε σε πιο ζόρικα. Ιμάντα ρυμούλκισης 5 τόνων έχω εξάλλου πάντα μαζί μου...
-
Καλό δρόμο στους μικρούς του Νότου
Πέρασαν τη Λαμία? -
Εύγε καλοί συνιθαγενείς μου, φροντίσατε τα παιδιά όπως έπρεπε!
-
Καλό δρόμο στους Αθηναίοι
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Εσύ κυρ Μοντ να απαντάς και σε κανα σου-μου-σου...
-
Καλά, μπουγάτσα δεν φάγατε;;;;;
Δεν έκανε και 70 ευρώ!
Τα λέμε παίδες!!!!!!
-
Χάρηκα πολύ που ευχαριστήθηκαν τα παιδιά και που διάβασα τη μαγική λέξη 'βουρβουρού'. Πράβο παιδιά μου!
@τρεις καμπαλέρος
Πραγματικά στεναχωρέθηκα που έλειπα. -
Παιδιά χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε
Περάσαμε εξαιρετικά και σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική φιλοξενία αλλά και τα ωραία μέρη που μας πήγατε(για το φαγητό ας μην μιλήσω καλύτερα.Το διατάυτα το απέδειξε η ζυγαριά μου σήμερα το πρωί )
Μπουγάτσα δεν φάγαμε δυστυχώς αλλά θα έχουμε να ανακαλύψουμε και κάτι την επόμενη φορά(που θα προσπαθήσουμε να είναι σύντομα )
Χαρήκαμε που γνωρίσαμε κι άλλα εξαιρετικά μέλη των 4tfΒΕ (Λεωνίδας,Μάρκος,Γιώργος )
Πραγματικά ήσασταν εξαιρετικοί
Στον γυρισμό γυρίσαμε μερικά κιλά βαρύτεροι ελέω μερικών κουτιών με τρίγωνα Πανοράματος
Φάγαμε βέβαια μια φόλα από τον Πλαταμώνα μέχρι τα Τέμπη άλλο πράγμα (κρίμα και το πήγαινα εγώ και μέχρι εκεί το μαστίγωνα καλά ) -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.... ..... Βλέπω ότι η συμμορία των 'Βορείων αλητο-κοντράκηδων και κοιλιόδουλων', δρά πλέον μυώντας και εντάσσοντας στα μέλη της και 'Νότιους' μικρής σχετικά ηλικίαςΕίναι συντεταγμένο σχέδιο
Χάρηκα πολύ που ευχαριστήθηκαν τα παιδιά και που διάβασα τη μαγική λέξη 'βουρβουρού'. Πράβο παιδιά μου!
@τρεις καμπαλέρος
Πραγματικά στεναχωρέθηκα που έλειπα.Δεν πειράζει πάτερ μου.
Μάθαμε είχες υποχρεώσεις
Καταπώς φαίνεται πάντως θα προσπαθήσουμε να ξανανέβουμαι σύντομα -
@Πατέρα ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες με το γυαλιστερό Crossover σου Μα τι ωραίο αυτοκίνητο είναι αυτό
@Δία ευχαριστούμε για την extreme μετακίνηση με το θηρίο Land Rover.Ο Διονύσης θα έχει να το λέει
@Κυριάκο Σ ευχαριστούμε για το κέρασμα και θα ανταποδώσουμε όταν με το καλό σε ξαναδούμε
@Mod ευχαριστώ για την βολτούλα με το γαλλάζιο γαλλάκι (με φάγαν τόσες ώρες μέσα σε γερμανικό το χρειαζόμουν το ξελαμπικάρισμα )
Ειδικές ευχαρηστίες στον φίλο μας Θωμά που μας μετέφερε αλλά και που μας έδειξε τι εστί πισωκούνα σε γυαλιστερό δρόμοΔιαπίστωσα πάντως ότι τρομάζω τον κόσμο με τον τρόπο που οδηγάω
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)