-
Δεν καταλαβες...εσυ 20 θα καψεις, εγω 50...αναγκαστηκα
Λοιπον κυριοι..αυριο οριστικα θα ανηφορισω, με πολλες στασεις βεβαια, οποτε αν γινει τιποτα για Κυριακη ψηνομαι...
-
Δεν είναι άσχημη ιδέα...
Συμμετοχές;Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Kυριακή λοιπόν;Ποιοί ψήνονται μιλάτε παιδιά να βρούμε και στάνταρ ώρα.Άιντε και έβαλα 25 ευρώ τελικά στην οχιά και δεν κρατιέται....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μπαλίτσα;στροφές;
Ωρε-τἰ-χάνω..
-
Να τολμήσω να προτείνω είτε πρωινές ώρες (κατά τις 10-11) ή απογευματινές (μετά τις 18:30);;; Κατά τις 5 το απόγευμα έχω βάφτιση στη Σουρωτή και δεν θα μπορέσω... Πάντα για Κυριακή...
Θα είναι και ο επίτιμος πρόεδρος βορείου Ελλάδος + βολβοδίας + χαλκιδικιώτης καφεπώλης;;;
-
πω! πω! κ ειμαι τον τελευταιο μηνα με το 125αρι συνεχεια κ θελω παρα πολυ να κανω βολτα τον πεζουλα... κυριακη καουντ μι ιν ό,τι ωρα ναναι.
(ευτυχως τον εβαλα κατηφορα γιατι μπαταρια γιοκ 1μιση μηνα μετα) -
Για πείτε, για πείτε για πρωί (γιατί απόγευμα έχω αναχώρηση για Θεσσαλία )...
-
Ψηφίζω απόγευμα μετά τις 18:30.
ΥΓ:Υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί ξύπνιοι κυριακή στις 10 το πρωί;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Ασφαλώς από τις 7.30 το πρωί .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πώς φαίνονται οι σωστοί Χριστιανοί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς φαίνονται οι σωστοί Χριστιανοί.
Εχω να πάω σε εκκλησιασμό από το σχολείο........
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
6:30!
Λόγω βίτσιου...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
6:30!
Λόγω βίτσιου...
Μου φαίνεται στην Ελλάδα καλοπερνάτε!
6:30 έχω ήδη φτάσει στο νοσοκομείο, έχω ντυθεί, έχω κάνει τον έλεγχο αίματος κ τότε ανοίγω τις γάζες στους ασθενείς μου κ τους κάνω επίσκεψη... ο ύπνος πέρα των 5 ωρών είναι για τα άλογα μόνο έλεγε ένας καθηγητής μου στο λύκειο -
Mλκ δεν λείπεις τόσα χρόνια από την Ελλάδα, έλεος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mλκ δεν λείπεις τόσα χρόνια από την Ελλάδα, έλεος.Δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα ότι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα όντως καλοπερνούν
-
Και στην Ελλάδα οι γιατροί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί κλπ τέτοιες ώρες πιάνουν δουλειά Πέτρο. Οι εργαζόμενοι που έχουν ωράριο γραφείου λογικό είναι να μην πηγαίνουν στις 6 το πρωί την Κυριακή στη δουλειά τους... Η Ελλάδα μάλιστα έχει από τους υψηλότερους μέσους όρους ορών εργασίας στην ΕΕ.
-
@@ καλοπερνάνε εδώ, απλά έξω τους πηδάνε περισσότερο.
-
Αν συνυπολογίσουμε τις αμοιβές, δεν θα το έλεγα Ντίνο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@@ καλοπερνάνε εδώ, απλά έξω τους πηδάνε περισσότερο.έξω υπάρχει όμως μισθωτή εργασία... 2πλάσιος, ίσως κ 3πλάσιος μισθός... Πληρωμένες εφημερίες, κτλ... Και πάνω απ' όλα, αυτά εξαρτώνται από το πόσο είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις... Υπάρχουν κλινικές που κάνουν ζωή κ κότα αλλά μάθηση λιγότερη φυσικά...
Δία έχεις δίκαιο, οι αξιωματικοί όντως ξυπνούν κ αυτοί νωρίς... Όσο για ιατρούς που ξέρω, στην Ελλάδα φίλος μου πηγαίνει στις 8 παρά τέταρτο στο νοσοκομείο...
-
Άρα και έξω καλοπερνάνε.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)