-
Το βράδυ μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα Λάμπρο.
Πάντως αν πεινάς, ξέρεις που θα μας βρεις να τσιμπολογάμε κατά τις 22:00. Είναι και πάνω στον δρόμο σου...
-
Θα έχω και τα τέκνα μαζί αλλά μια στάση για κανένα μισαωρο να σας δω δεν ειν' κακή ιδέα.... Να ξεμουδιάσω βρε αδερφέ
-
Φέρε τα κι αυτά! Από τώρα να μυηθούν στο forum!
Προς τους εντόπιους: Όλοι διακοπές φύγατε; Δεν θα βρεθούμε σήμερα;
-
Εγώ μάλλον για να μπορέσω να φύγω διακοπές, θα χρειαστώ το απόγευμα για shopping/home maintenance. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορέσω.
Θα με βρει και ο famas σε κάποιο σκοτεινό στενάκι και θα αφήσει στο παρμπρίζ χαρτάκια!
-
Από το μεσημέρι είμαι Νικήτη! Πρώτη φορά χωρίς ΚΤΕΛ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ μάλλον για να μπορέσω να φύγω διακοπές, θα χρειαστώ το απόγευμα για shopping/home maintenance. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορέσω.Την ευλογία σου πάτερ.
Από το μεσημέρι είμαι Νικήτη! Πρώτη φορά χωρίς ΚΤΕΛ
Πως και δεν είσαι Λαμία...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πως και δεν είσαι Λαμία...
Δεν έχει θάλασσα η Λαμία
-
Και εγώ θα δηλώσω απών. Κουρασμένος αλλα και λίγο κακοδιάθετος θα μείνω σπίτι μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το βράδυ μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα Λάμπρο.Πάντως αν πεινάς, ξέρεις που θα μας βρεις να τσιμπολογάμε κατά τις 22:00. Είναι και πάνω στον δρόμο σου...
Γιά δώσε πληροφορίες ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το βράδυ μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα Λάμπρο.
Πάντως αν πεινάς, ξέρεις που θα μας βρεις να τσιμπολογάμε κατά τις 22:00. Είναι και πάνω στον δρόμο σου...
Γιά δώσε πληροφορίες ?
Στο Κτήμα πάμε συνήθως (απέναντι από τα γηπεδάκια 5χ5 στον δρόμο που οδηγεί στην Φίλκεραμ) αλλά δεν βλέπω σήμερα να πηγαίνουμε πουθενά.
-
Με την ευκαιρια της επισκεψης του Κωνσταντινου αυριο το πρωι κατα τις 8:30 θα ξεκινησουμε απο Κ.Τουμπα (2 Bravo) για Ταξιαρχη.Θα ''βολταρουμε'' στις στροφες του Ταξιαρχη και θα ακολουθησει καφεδακι στον Πολυγυρο και σουβλακι στον Προδρομο!
Θα ηθελε καποιος να ακολουθησει προκειμενου να μεγαλωσει η παρεα μας;
Αν καποιος θελει να μας κανει παρεα ας το ανακοινωσει εδω και ανταλασουμε τηλεφωνα με πμ. -
Εμείς γυρίσαμε από Βαρβάρα κατά τις 7 το πρωί οπότε δεν μπορούσαμε... Ελπίζω να περάσατε καλά με τον Κων/νο! Πάντως για απόγευμα το συζητάμε.
-
Από σήμερα μέχρι και Πέμπτη θα παίξει κάτι;;;
-
Ο Ντίνος πρότεινε να βρεθούμε μεσοβδόμαδα, πριν να αναχωρήσουν προς μέρος εξωτικό.
-
Μισελφ θα είμαι στας Αθήνας ...
-
Πάρτο και έλα γρήγορα... προλαβαίνεις!
-
Καλά άμα προλάβω θα σας το φέρω να το χαζέψετε ...
-
Είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβα το νόημα της στιχομυθίας;;;
-
Volvo v50 ... for myself
-
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)