-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ προτείνω δεν λέω τίποτα
Σκαβεις τον λακο μου
Τι λες παιδάκι μου
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εχω φίλους εδω πάνω! Δεν σε θέλω για οδηγό.
Μαυραγορίτη!!! Πελατεία από την παρέα σου θα βγάλεις βρε όργιο?Μα .... '**Οι καλοί λογαριασμοί **κάνουν τους καλούς φίλους'
Αυτό ναι! Γιατί προς στιγμή ... 'Οι καλοί φίλοι κάνουν και τους καλούς ... πελάτες'
Εγώ προτείνω δεν λέω τίποτα
Μην μαλώνεται! Χίλιοι καλοί χωράτε στο σκούτερ!
-
ψηνεται κανεις κυριακη να παμε να δουμε την αναβαση ζαγκλιβεριου;
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
ψηνεται κανεις κυριακη να παμε να δουμε την αναβαση ζαγκλιβεριου;Μπάμπη καλή ιδέα μου ακούγεται. Και μετά πάμε για μάσα (κλασικά)...
-
αν μη τι αλλο το thread τιτλοφορειται: -Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάπου που να βολεύει σε αναχώρηση και άφιξη ... με ΚΤΕΛ!Διαθέτομεν και ιδιωτικό λεωφορείο...
P.S.: Το ότι βάζοντας στον γούγλη τις λέξεις citroen c4 picasso βγάζει στις εικόνες το avatar μου από το φόρουμ είναι καλό;;;; Τέτοια ταύτιση πια;;;
-
Δεν είναι κακό! Με service καναπεδάκια με χαβιάρι και σαμπάνια από μια ευγενική C4-hostess στο Prive Bus!
Μαγνήτης για το Google η υπογραφή σου. Και στην αναζήτηση 'Νίτσα' θα βγαίνει το avatar σου! -
-
Αυριο το απογευμα κατα τις 7:00' Carefour ή Cosmos κύριοι?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυριο το απογευμα κατα τις 7:00' Carefour ή Cosmos κύριοι?Μέσα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυριο το απογευμα κατα τις 7:00' Carefour ή Cosmos κύριοι?
Μέσα!
Εξω! Ζέστη θα έχει!
-
Εγώ πάντως θα σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από την ευσεβεστάτη Ουρανούπολη, όπου θα περάσουμε τις πολυήμερες (4μέρες όλο κι όλο φέτος... ) θερινές μας διακοπές...
-
Πότε φεύγετε Μάρκο;
-
Φρόντισες για την αδιάλειπτη πρόσβαση στο ίντερνετ ή θα σε χάσουμε;
-
Μάρκο καλή ξεκούραση και καλές βουτιές!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυριο το απογευμα κατα τις 7:00' Carefour ή Cosmos κύριοι?Παίδες τελικά θα γίνει συνάντηση σήμερα κάπου; Στις 19:00 έχω μια δουλίτσα η οποία όμως θα τελειώσει πολύ γρήγορα, οπότε μετά μπορώ να σας βρω.
-
Αλέξανδρε η ώρα προσέλευσης είναι ανοιχτή. Οπότε και 8 να έρθεις δεν υπάρχει θέμα. Ναι, θα βρεθούμε σήμερα.
-
Εγώ πάντως στις 7 το απόγευμα σήμερα θα είμαι στο ΛεζΑμί για τον απογευματινό μου καφέ.
-
Δηλαδή Βασίλη αν σου προτείνουμε Αρετσού (που σε βολεύει και περισσότερο), εσύ πάλι στο Καρφούρ θα πας;
-
Αρετσού θα πάω ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι θα πάμε σε συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένη ώρα.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)