-
I will be there:)
-
Me too!
-
Καλώς τον Στέλιο! Φέρε μαζί σου φωτογραφικό υλικό και από τετράτροχα και από δίποδα θαύματα της Ιταλίας!!!
Κώστα εσύ αν δεν ήσουν θα ερχόμουν να δω αν έπαθες κάτι...
-
Θα αργούσα λίγο αλλα θα φροντίσω να μην περιμένει παπάς-άνθρωπος μόνος του στον ναό του καταναλωτισμού!
-
O-κέικ!!!
Αφού θα είναι ο Τσάρδας εκεί ρε συ!
-
Σήμερα τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο σπίτι με σταμάτησαν σε 'μαζικό' μπλόκο στα φανάρια του αεροδρομίου.
Καθαρός στο αλκοτέστ ... θα δώσω όμως στο κράτος 100€ γιατί διαπίστωσαν (δικιά μου 'χοντρή' αμέλια και ) για το ληγμένο μου δίπλωμα!!!
Διαπίστωση μου στην 20λεπτη παραμονή μου εκεί ότι ... το 99.9% των διερχομένων είχαν 'επιτυχίες' στο αλκοτεστ!
Μαζί με το πρόστιμο των 100€ (τιμή έκπτωσης 10ημέρου) εισέπραξα μάλλον και μια μικρή αλλεργία από τον δαιμονισμένο αέρα και την σκόνη αφού φτερνίζομαι από εκείνη την ώρα!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο σπίτι με σταμάτησαν σε 'μαζικό' μπλόκο στα φανάρια του αεροδρομίου.
Καθαρός στο αλκοτέστ ... θα δώσω όμως στο κράτος 100€ γιατί διαπίστωσαν (δικιά μου 'χοντρή' αμέλια και ) για το ληγμένο μου δίπλωμα!!!
Διαπίστωση μου στην 20λεπτη παραμονή μου εκεί ότι ... το 99.9% των διερχομένων είχαν 'επιτυχίες' στο αλκοτεστ!
Μαζί με το πρόστιμο των 100€ (τιμή έκπτωσης 10ημέρου) εισέπραξα μάλλον και μια μικρή αλλεργία από τον δαιμονισμένο αέρα και την σκόνη αφού φτερνίζομαι από εκείνη την ώρα!!!Πάλι όλη η τροχαία Κεντρικής Μακεδονίας ήταν μαζεμένη?
Επαγγελματικό είναι το δίπλωμα σου
Ρωτάω γιατί σαν να είσαι λίγο μικρός για να έχει λήξει -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρωτάω γιατί σαν να είσαι λίγο μικρός για να έχει λήξειΚλασικά ... μόνο ελικόπτερο δεν πετούσε από πάνω! Κάπου ψηλά πρέπει να είχαν και ελεύθερους σκοπευτές!
Εκθεση δε αυτοκινήτων i30 και Octavia5 ήταν!!!
Μέχρι και κούβες είχαν! Και αθώος να είσαι ... σκέφτεσαι μήπως το κουνούπι που σκότωσες κάποια στιγμή διώκεται ποινικά και νιώθεις ένοχος!Ορέστη, τα επαγγελματικά έχουν συγκεκριμένο χρόνο λήξης και χρειάζονται ανανέωση.
Μόνο το Β' ερασιτεχνικό ισχύει συνεχόμενα μέχρι τα 62 και δεν χρήζει ανανέωσης!
Στο δικό μου επειδή έχω και Β' επαγγελματικό δεν φαίνεται καθόλου ... ερασιτεχνικό.
Φυσικά ... το λογικό θα ήταν 'δεν το θέλω πλέον επαγγελματικό αλλά το ερασιτεχνικό δεν το 'χάνω'' ... αλλά αυτό είναι η του Υπουργείου Συγκοινωνιών που δεν τα ξεχωρίζει με καμία ένδειξη στο έντυπο και φαίνεται ... σαν να είμαι τωρα στα '62 μου' (το κακό τους τον καιρό!!!) να έχει λήξει το δίπλωμα!
Αυριο ... στην σχολή οδηγών για ανανέωση λοιπόν! -
Καλά μαθήματα τότε και σιδεροκέφαλος
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλά μαθήματα τότε και σιδεροκέφαλοςΧαρτιά και αιτήσεις θέλει μόνο και λεφτά για την ανανέωση! Απλώς γίνονται πιο 'απλά' μέσω σχολής οδηγών παρά στα ΚΕΠ κλπ.
Δεν έχει μαθήματα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χαρτιά και αιτήσεις θέλει μόνο και λεφτά για την ανανέωση! Απλώς γίνονται πιο 'απλά' μέσω σχολής οδηγών παρά στα ΚΕΠ κλπ.
Δεν έχει μαθήματα!Δεν το ήξερα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο σπίτι με σταμάτησαν σε 'μαζικό' μπλόκο στα φανάρια του αεροδρομίου.Δεν είδα τίποτα φεύγοντας ρε γμτ .Μάλλον το έστησαν αργότερα το πανηγύρι. Αν τους είχα δει θα είχα κάνει ένα τηλ να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μαζί με το πρόστιμο των 100€ (τιμή έκπτωσης 10ημέρου) εισέπραξα μάλλον και μια μικρή αλλεργία από τον δαιμονισμένο αέρα και την σκόνη αφού φτερνίζομαι από εκείνη την ώρα!!!Περαστικά,
εγώ που έφυγα νωρίτερα είδα δύο περιπολικά να έχουν σταματήσει κάποιον στο φανάρι (στροφή επανωμής δεν ξέρω γιατί). Ως υποψιασμένος, Σάββατο βράδυ επιστρέφω πάντα από Ρύσιο και δρόμο Χαλκιδικής... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Χαρτιά και αιτήσεις θέλει μόνο και λεφτά για την ανανέωση! Απλώς γίνονται πιο 'απλά' μέσω σχολής οδηγών παρά στα ΚΕΠ κλπ.
Δεν έχει μαθήματα!150€ νομιζω για την ανανεωση
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν έχει μαθήματα!150€ νομιζω για την ανανεωση
Βασίλη τόσα νομίζω είναι! Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται και η 'αμοιβή' της σχολής! Βάλε και τα 100€ του πρόστιμου ... πάει το φετινό μου 'δώρο Πάσχα' που με χίλια ζόρια το κρατούσα έως τώρα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μαζί με το πρόστιμο των 100€ (τιμή έκπτωσης 10ημέρου) εισέπραξα μάλλον και μια μικρή αλλεργία από τον δαιμονισμένο αέρα και την σκόνη αφού φτερνίζομαι από εκείνη την ώρα!!!Καλέ μου άνθρωπε δεν είναι να σε αφήνω πουθενά μόνο εσένα. Όλο με ιθαγενείς πας και μπλέκεις! Από εδώ και πέρα θα σε γυρίζω σπίτι και θα με φιλοξενείς, γιατί βαριέμαι να οδηγώ πάλι πίσω.
100 Ευρώ χωρίς λόγο!
-
Με τόσους ελέγχους, είναι και αυτή η αναγνωρισιμότητα (η χθεσινή περίπτωση όπως καταλαβες ήταν απο τις ... ψιλοδυσαρεστημένες...), βάλε που μέχρι και οι λεκέδες με κυνηγάνε ... κάπως έτσι θα κυκλοφορώ!
-
Εγώ πάντως, ούτε ένα περιπολικό δεν είδα... Που τους πέτυχες πάλι;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ πάντως, ούτε ένα περιπολικό δεν είδα... Που τους πέτυχες πάλι;;;;Μάρκο περίπου μια ώρα μετά έφυγα τελικά ... πριν τα φαναρια του αεροδρομίου στην ΤΑΣΤΑ Mercedes.
Δεν με εκπλήσει όμως διότι και στην θάλασσα ... δίπλα σε αλιγάτορα είμαι ικανός να κολυμπάω!!! -
oφφ γιορ τοπικ σπικινγκ αμπαουτ νέιτιβς:
**Coming soon... **
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)