-
Thankssssss.......!!!!!!
-
Τη Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 προσκαλούμε όλους τους φίλους του φόρουμ στο Καρτόδρομο που θα βρισκόμαστε καμιά 10αριά καρτ για τη καθιερωμένη προπόνησή μας.
Ευκαιρία είναι οι φίλοι του φόρουμ να δούνε, να ρωτήσουν και να μάθουν για το αγωνιστικό καρτ.
Θα ήμαστε εκεί για να απαντήσουμε όλες τις απορίες σας.
Θα φτάσουμε στις 9:30 για να στήσουμε, όπου κι ανοίγει και η πίστα και κατά τις 16:00-17:00 θα τα μαζέψουμε.
Μέχρι να έρθει η Κυριακή, θα βρισκόμαστε εδώ: viewtopic.php?f=5&t=5183
-
Ωραίο ακούγεται, είμαι και κοντά. Θα μπορούμε και να νοικιάσουμε ή θα είναι αποκλειστικά για αγωνιστικά?
Ίσως αν μαζευτούμε πολλοί από εδώ να μας αφήσουν να νοικιάσουμε μετά τις 17.00 πχ για ένα 4Τφόρουμ-deathmatch
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ωραίο ακούγεται, είμαι και κοντά. Θα μπορούμε και να νοικιάσουμε ή θα είναι αποκλειστικά για αγωνιστικά?Ίσως αν μαζευτούμε πολλοί από εδώ να μας αφήσουν να νοικιάσουμε μετά τις 17.00 πχ για ένα 4Τφόρουμ-deathmatch
Μακαρι να μαζευτουμε πολλοι απο το φορουμ, παντος προτεινω να κανεται λιγο υπομονη και μετα τις 4.00μμ να μπειτε ολοι μαζι με τα ενοικιαζομενα τις πιστας για μια καλη βολτα. Δυστυχως η ασφαλτος στο Καρτοδρομο γλυστραει πολυ και οταν μετα απο πολυ ωρα με τα αγωνιστικα μεσα μαζευτει λιγο γομα, ενα σκελος απο ενοικιαζομενα που φορουν πολυ σκληρα λαστιχα βγαζουν ολοι την γομα, και φτου απο την αρχη κανουμε πατιναζ.
Παιδια ειναι πολυ δυσκολο να οδηγηθει το αγωνιστικο καρτ απο πρωταρη, αν δεν εχει ξανακανει αλλη φορα, και ειναι επικινδυνο, πρωτον να χτυπησει, και δευτερον να γινει χοντρη ζημια στο καρτ.
Δεν το κουβεντιαζουμε το γεγονος να παθει κατι καποιος, απο εκει και περα ενα καλο εβγα το λιγοτερο μπορει να ειναι 500ευρω ζημια.
Ολοι εμεις εδω στο φορουμ ειμαστε προθυμοι να σας λυσουμε ολες τις απορειες, και οποιος θελει να τον βοηθησουμε στην αγορα ενος αγωνιστικου καρτ.
Θα χαρουμε να ειστε ολοι εκει. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ωραίο ακούγεται, είμαι και κοντά. Θα μπορούμε και να νοικιάσουμε ή θα είναι αποκλειστικά για αγωνιστικά?Ίσως αν μαζευτούμε πολλοί από εδώ να μας αφήσουν να νοικιάσουμε μετά τις 17.00 πχ για ένα 4Τφόρουμ-deathmatch
H πίστα γενικώς βάζει και νοικιάρικα όταν έχει αγωνιστικά. Ανάλογα με το κόσμο, βάζει κάθε 30-45 λεπτά νοκιάρικα...κι αν έχει πολλά αγωνιστικά κάθε ώρα.
Όλα παίζουν...αν έχει κόσμο το deathmatch θα έχει φάση...αλλά μετά τις 5 για να απολαύσετε γόμα!
-
Εγώ 99.9% θα έρθω, είμαι πολύ κοντά.
-
Aν γινόταν 02-03/07, θα ήμουν και εγώ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τη Κυριακή 26 Ιουλίου 2011 προσκαλούμε όλους τους φίλους του φόρουμ στο Καρτόδρομο που θα βρισκόμαστε καμιά 10αριά καρτ για τη καθιερωμένη προπόνησή μας.Νίκο φαντάζομαι εννοείς 26 Ιουνίου ε;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Τη Κυριακή 26 Ιουλίου 2011 προσκαλούμε όλους τους φίλους του φόρουμ στο Καρτόδρομο που θα βρισκόμαστε καμιά 10αριά καρτ για τη καθιερωμένη προπόνησή μας.
Νίκο φαντάζομαι εννοείς 26 Ιουνίου ε;
Ναι...
Το διόρθωσα.
-
Και δεν είναι καλό να γλυστράει και λιγάκι;; Μόνο τότε οι βαρύτεροι (γκουχ γκουχ) μπορούνε να μην υστερούν τόσο σε σχέση με κάτι ελαφριούς που καταφέρνουνε να πάρουν τις κλειστές στροφές ντριφτάροντας και κρατώντας ψηλά τις στροφές τους.... Εμένα πάντα αυτό ήταν το αδύνατο σημείο μου, τους με περνάγαν στις επιταχύνσεις και στις φουρκέτες και μετά τους έφτανα στις πιο τεχνικές στροφές.
Καλό ακούγεται, όλο λέω να πάω να θαυμάσω το Νίκο και όλο το ξεχνάω. Αρκεί να το θυμηθώ! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και δεν είναι καλό να γλυστράει και λιγάκι;; Μόνο τότε οι βαρύτεροι (γκουχ γκουχ) μπορούνε να μην υστερούν τόσο σε σχέση με κάτι ελαφριούς που καταφέρνουνε να πάρουν τις κλειστές στροφές ντριφτάροντας και κρατώντας ψηλά τις στροφές τους.... Εμένα πάντα αυτό ήταν το αδύνατο σημείο μου, τους με περνάγαν στις επιταχύνσεις και στις φουρκέτες και μετά τους έφτανα στις πιο τεχνικές στροφές.
Καλό ακούγεται, όλο λέω να πάω να θαυμάσω το Νίκο και όλο το ξεχνάω. Αρκεί να το θυμηθώ!Θα στο θυμίσω εγώ.
Χρήστο δυστυχώς κιλά και καρτ δε πάνε μαζί.
Για εμάς δεν είναι καθόλου καλό να γλιστράει γιατί δε κάνουμε καρτ, αλλά drift και ταλαιπωρούμε λάστιχα και φυγοκεντρικό του μοτέρ χωρίς λόγο.
Εμείς θέλουμε γόμα.
-
με ενα αλλο φορουμ εχουμε οργανωσει πρωταθλημα καρτ (με βαθμολογιες κτλ) και εχουμε φροντισει να εχουμε κατασκευασει ερμα για οσους ειναι κατω απο 90 κιλα.επισης τα καρτ αναλογα με το φορτιο που εχουν στροφαρουν πιο πολυ, οποτε το να εισαι βαρυς δεν ειναι τοσο μειονεκτημα.
βεβαια εαν εισαι τοσο βαρυς οσο εγω, τοτε ξεχνας το ντριφτ, το καρτ αποκταει τρομερη προσφυση. τοσο τρομερη που 2 φορες σηκωθηκα στις 2 ροδες και ευτυχως δεν τουμπαρα.
-
να πω για όποιον φίλο το σκέφτεται να έρθει...
επειδή κ εγώ πρόσφατα γνώρισα την καρτοπαρέα των 4 τροχών, κ αγόρασα καρτάκι με την βοήθεια των παιδιών προτείνω να δώσετε παρων.
Επειδή οι πιο πολλοί πιστεύω το έχουμε σκεφτεί για αγορά καρτ, το know how από xoμπιστες σαν τα παιδιά είναι ο μοναδικός τρόπος να βρεις τί παίζει, τί μπορούν να κάνουν τα αγωνιστικά καρτ για να κάνεις το κέφι σου, τί απαιτήσεις σε χρόνο κ χρήμα έχουν, αν πραγματικά θα είσαι με το χέρι στη τσέπη από βλάβες κτλ κτλ
Έτσι, ακόμα κ κάποιος που δεν σκέφτεται να προχωρήσει άμεσα ή δεν είναι σίγουρος αν αξιζει να μπει στο χώρο, καλό θα ήταν να έρθει.
Κουβεντούλα κ καφές θα είναι με χάζεμα των παιδιών που θα κάνουν κ όχι επίδειξη για αγορά ο,τιδήποτε (αφού όλοι είναι χομπίστες κ κανείς δεν ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο).
Εγώ θα περάσω χωρίς το καρτ μου κ δεν θα κάνω αφού έχω άλλες υποχρεωσεις για αργότερα την κυριακή -
Πολύ σωστός ο chemic.
Σκοπός είναι ο κόσμος να έρθει, να δει, να ρωτήσει και να λύσει όλες τις απορίες του σχετικά με το αγωνιστικό καρτ ως χόμπι.
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
με ενα αλλο φορουμ εχουμε οργανωσει πρωταθλημα καρτ (με βαθμολογιες κτλ) και εχουμε φροντισει να εχουμε κατασκευασει ερμα για οσους ειναι κατω απο 90 κιλα.επισης τα καρτ αναλογα με το φορτιο που εχουν στροφαρουν πιο πολυ, οποτε το να εισαι βαρυς δεν ειναι τοσο μειονεκτημα.βεβαια εαν εισαι τοσο βαρυς οσο εγω, τοτε ξεχνας το ντριφτ, το καρτ αποκταει τρομερη προσφυση. τοσο τρομερη που 2 φορες σηκωθηκα στις 2 ροδες και ευτυχως δεν τουμπαρα.
Τι εννοείς ότι τα καρτ ανάλογα με το φορτίο που έχουν στροφάρουν πιο πολύ?
Ίσα-ίσα, με το πολύ βάρος το καρτ γονατίζει.
Στις δύο ρόδες ίσως σηκώθηκες επειδή χτύπησες το kerb και σε πέταξε. Δύσκολο νοικιάρικο καρτ να σηκωθεί στις δύο ρόδες γιατί τα λάστιχα είναι τούβλα, πολύ σκληρά και δε βρίσκουν πρόσφυση.
Στο αυτόματο, αγωνιστικό καρτ, που το μοτέρ είναι πολύ πιεσμένο...δεν είναι καλό ο οδηγός να είναι υπέρβαρος γιατί ταλαιπωρείται το φυγοκεντρικό του. Καλύτερα ένας υπέρβαρος να πάει σε 2τάχυτο ή 6τάχυτο.
Γενικώς, νοικιάρικο με αγωνιστικό δύο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικοί κόσμοι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στις δύο ρόδες ίσως σηκώθηκες επειδή χτύπησες το kerb και σε πέταξε. Δύσκολο νοικιάρικο καρτ να σηκωθεί στις δύο ρόδες γιατί τα λάστιχα είναι τούβλα, πολύ σκληρά και δε βρίσκουν πρόσφυση.εχουν κοφτη στροφων αναλογα με το φορτιο. π.χ. εαν εισαι 80 κιλα φτανει μεχρι 8.000στροφες ενω εαν εισαι 90 παει μεχρι 9000 στροφες (τυχαιο παραδειγμα)
οσο για τις 2 ροδες, δεν χτυπησα καθολου κερμπ, απλα μπηκα σε παρατεταμενη στροφη με πολλα και σηκωθηκε. Βεβαια να αναφερω οτι η πιστα του ρυσιου δεν συγκρινεται με καμια απο αυτες που εχω στην στην αθηνα και απο θεμα ταπητα και απο θεμα καρτ, οποτε εαν δεν την εχεις επισκεφτει δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο διαφορα με τις υπολοιπες εχει.
επισης τα καρτ ειναι αρκετα προσεγμενα και αλλαζουν συχνα λαστιχα (και δεν ειναι τα κλασσικα μικρα που εχω δει σε αλλες πιστες)
-
Στις δύο ρόδες ίσως σηκώθηκες επειδή χτύπησες το kerb και σε πέταξε. Δύσκολο νοικιάρικο καρτ να σηκωθεί στις δύο ρόδες γιατί τα λάστιχα είναι τούβλα, πολύ σκληρά και δε βρίσκουν πρόσφυση.εχουν κοφτη στροφων αναλογα με το φορτιο. π.χ. εαν εισαι 80 κιλα φτανει μεχρι 8.000στροφες ενω εαν εισαι 90 παει μεχρι 9000 στροφες (τυχαιο παραδειγμα)
οσο για τις 2 ροδες, δεν χτυπησα καθολου κερμπ, απλα μπηκα σε παρατεταμενη στροφη με πολλα και σηκωθηκε. Βεβαια να αναφερω οτι η πιστα του ρυσιου δεν συγκρινεται με καμια απο αυτες που εχω στην στην αθηνα και απο θεμα ταπητα και απο θεμα καρτ, οποτε εαν δεν την εχεις επισκεφτει δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο διαφορα με τις υπολοιπες εχει.
επισης τα καρτ ειναι αρκετα προσεγμενα και αλλαζουν συχνα λαστιχα (και δεν ειναι τα κλασσικα μικρα που εχω δει σε αλλες πιστες)
Για να μην βγαίνομε off topic, σου απάντησα εδώ: viewtopic.php?f=5&t=5183&p=2255460#p2255460
-
με ενα αλλο φορουμ εχουμε οργανωσει πρωταθλημα καρτ (με βαθμολογιες κτλ) και εχουμε φροντισει να εχουμε κατασκευασει ερμα για οσους ειναι κατω απο 90 κιλα.επισης τα καρτ αναλογα με το φορτιο που εχουν στροφαρουν πιο πολυ, οποτε το να εισαι βαρυς δεν ειναι τοσο μειονεκτημα.βεβαια εαν εισαι τοσο βαρυς οσο εγω, τοτε ξεχνας το ντριφτ, το καρτ αποκταει τρομερη προσφυση. τοσο τρομερη που 2 φορες σηκωθηκα στις 2 ροδες και ευτυχως δεν τουμπαρα.
Με αφορμη αυτο tο βιντεο, θυμηθηκα πριν σχεδον εξι χρονια οταν ειχα το Rotax, στο Καρτοδρομο μια Κυριακη ηρθε ενας τυπος με ενα τετραχρονο, ελεγε πως ηταν φτιαγμενο στην Γερμανια και ηταν σχεδον 36hp, το σασι που ειχε ηταν ΤΟΝΥ. Δοκιμασα σε καποια στιγμη να το σηκωσω, με δυο φιλους και ισως να ηταν πιο βαρη και απο τα νοικιαρικα, το σασι δεν εστριβε καθολου, και οταν τον περασα σαν σταματημενο με τα 28 αλογα του Rotax απορησε και με ρωτησε πως εγινε αυτο.
Δυστυχως αγωνιστικο διχρονο, με τετραχρονο ειναι σαν LADA με PAGANI ZONDA , εγω μια φορα οδηγησα νοικιαρικο, οταν στην κατηφορα ειχε σπασει η αλυσιδα του καρτ του γιου μου, και πηγα να τον σπρωξω, εκει ειδα ποσο ειναι το χαος μεταξυ αυτον το δυο.
Σιγουρα η εμπειρια να οδηγηση καποιος αγωνιστικο καρτ για πρωτη φορα ειναι αξεχαστη, μονο που εγκυμονει κινδυνους για την τσεπη -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Σιγουρα η εμπειρια να οδηγηση καποιος αγωνιστικο καρτ για πρωτη φορα ειναι αξεχαστη, μονο που εγκυμονει κινδυνους για την τσεπηΌντως τρομακτική εμπειρία. Ευτυχώς εμένα μου έτυχε σε πίστα με πολλή πρασινάδα στην Αγγλία οπότε οι έξοδοι είχαν μόνο ηθικό κόστος (φτου μα πως την πάτησα έτσι) χωρίς καθόλου υλικές ζημίες. Τις πρώτες 1-2 εξόδους δεν πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε και βρέθηκα στο γρασίδι...! Μετά αρχίζεις να παίρνεις χαμπάρι και να πορώνεσαι. Καμία όμως σχέση με τα νοικιάρικα... Και βέβαια υπάρχει και η σωματική καταπόνηση που δεν έχουν τα νοικιάρικα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τη Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 προσκαλούμε όλους τους φίλους του φόρουμ στο Καρτόδρομο που θα βρισκόμαστε καμιά 10αριά καρτ για τη καθιερωμένη προπόνησή μας.Ευκαιρία είναι οι φίλοι του φόρουμ να δούνε, να ρωτήσουν και να μάθουν για το αγωνιστικό καρτ.
Θα ήμαστε εκεί για να απαντήσουμε όλες τις απορίες σας.
Θα φτάσουμε στις 9:30 για να στήσουμε, όπου κι ανοίγει και η πίστα και κατά τις 16:00-17:00 θα τα μαζέψουμε.
Μέχρι να έρθει η Κυριακή, θα βρισκόμαστε εδώ: viewtopic.php?f=5&t=5183
Μη ξεχνιόμαστε!
Σε 68 ώρες ξεκινάμε να ζεσταίνουμε τα μοτέρ!
-
Αύριο είναι η μεγάλη μέρα!
Όσοι πιστοί...
Meeting για καρτάκι...