-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα άλλα δεν τα θυμάμαι. Ήμουνα και αγουροξυπνημένος.....Ναι δικαιολογιες τωρα...
-
Αγουροξυπνημενος 2 το μεσιμερι , τσ τσ τσ.
ναι ο Phaethon με τον Cavallino πολυ κοντα.
ηταν λιγο παρωδια , η πιστα ηταν σαπουνι.
οχι μονο υποστροφη , και υπερστροφη και απολα , μου γυρισε δυο φορες , φαγαμε ενα ψιλοσοκ , το θεμα ηταν να αποφευγω τις 'μπαριερες' στην εξοδο καθως ανοιγε η τροχια.τα προσπερασματα ομως γινοντουσαν ευκολα καθως ο καθενας εστριβε με διαφορετικες γραμμες.χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα , next time να ρθειτε κιαλλοι.
αυτα , και αλλη φορα στην ωρα μας
-
Πρεπει να κανω λιγο διαιτα!!
Fastest Laps follows..
Phaethon 37.58
Cavallino 37.78
Geo f1 39.62
Patro 40.37
Eddie147 43.46Χαρηκα που γνωρισα τα παιδια απο κοντα και ελπιζω την επομενη φορα να μαζευτουμε πιο πολλοι!!Για την πιστα κανενα σχολιο..με καλυψαν τα παιδια!!
υγ: ηταν και ο αδελφος του Phaethon που γυρισε στο 38.17.
-
Ωραία η κοπέλα στο bar ε....?
-
Τρελλό γέλιο σήμερα. WRC, ράλλυ 1000 Λιμνών και βάλε! Όσοι ξέρετε την πίστα, από τους χρόνους καταλαβαίνετε για τί γλίστρα μιλάμε!
Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το racing incident, αφού σε μια φαινομενικά εύκολη φάση έκανα λάθος και ο δύστυχος Eddie δεν είχα κανένα περιθώριο αντίδρασης κι έπεσε πάνω μου.
Πρέπει να σημειωθεί, όμως, ότι ανέλαβα να επαναφέρω και τα δύο καρτ στην πίστα με απόλυτη ασφάλεια!
Προφανώς τα κατάφερα επειδή, όπως είπε ο cavallino, δεν δοκίμασα να τα τραβήξω... από τις ρόδες, ούτε σα να είναι μηχανές γκαζόν όπως έχουν μάθει στην Κίνα!Το καλύτερο ήταν που γνωριστήκαμε για πρώτη φορά από κοντά με τα παιδιά, καθώς σε συναντήσεις 4Τ δεν έχω ξαναπάει και γνώριζα μόνο τον cavallino από παλιά.
Την επόμενη φορά να είναι περισσότερος λαός.
EDIT: κοπέλα μπαρ=αδερφή ιδιοκτήτη πίστας=αφεντικό Νο2
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτα , και αλλη φορα στην ωρα μας(για ποιόν να λέει, για ποιόν να λέει... )
-
:whistlink:Ωραία η κοπέλα στο bar ε....?
H ξανθουλα ηταν?Λογικα αυτη λετε και ειναι οντως πολυ καλο!Αν και ειχε παχυνει λιγο την τελευταια φορα που πηγα!! !Ελπιζω την επομενη φορα να μπορω να ερθω και εγω
-
Αν και ειχε παχυνει λιγο την τελευταια φορα που πηγα!!
E και;
ΥΓ: βασικά για να αλλάξω θέμα και να μην ασχοληθούμε με τους χρόνους...
-
Αν και ειχε παχυνει λιγο την τελευταια φορα που πηγα!!
E και;
ΥΓ: βασικά για να αλλάξω θέμα και να μην ασχοληθούμε με τους χρόνους...
Για το καλο της το λεω
Παντως αν γινεις μελος και κανεις κανα καλο χρονο περνεις 400αρι καρτακι και ειναι ακομα πιο απολαυστικο!Πεφτεις ευκολα στο 33.χχ -
Οταν ξανακατεβω (Χριστουγεννα με το καλο) να ξανακανονισουμε τπτ...αμαρτια ειναι Παλληνη μενω
-
το ειχα δει το topic που ανοίξατε αλλα δεν μπορούσα να έρθω. αν ειναι την επόμενη φορα θα είμαι και εγω αλλα καλό θα είναι να πάμε απόγευμα για να μην γλιστράει. περιμένω την επόμενη φορά
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κι εγώ, αν και με βλέπω κατά τες 2.ΠραΧτικές οδηγίες: Ερχόμενοι από Μεσογείων προς Ραφήνα, με το που περάσετε την Αττική Οδό (περνά από κάτω σας) κάνετε αριστερά στο πρώτο φανάρι. Έχει κάτι κυπαρίσσια στοιχισμένα στην απέναντι αριστερή γωνία, γύρω από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Με το που κάνετε αριστερά (το φανάρι αργεί γενικά), στα 200 μέτρα θα δείτε την πίστα στα αριστερά σας. Στρίβετε και παρκάρετε.
Τέτοιες περιγραφές μπορείς να τις τυποποιήσεις και να τις χρησιμοποιείς πιο συχνά; (666)
@νδρέας
-
Kανονιστε παιδια μια συναντηση για Καρτακι στη Καλαματα η Σπαρτη και θα περασουμε ωραια. Μαλιστα βιντεακια για τους αγωνες και φιλικους Καρτ στη Πελοποννησο υπαρχουν εδω http://www.youtube.com/kartgr με πολυ φαση και κοντρες...
-
Χμμ, ναι, στην Καλαμάτα. Με τον φοβερό σχεδιασμό... ΑΛΛΑ τις πιό εγκληματικές αναπηδήσεις σε οδόστρωμα πίστας καρτ που έχω πατήσει ποτέ και το εξαιρετικά αγενές προσωπικό...
-
μιας και ανεβηκε το θεμα , κανονιζουμε τιποτα?...
-
Εγω μεσα αλλα να φτιαξει λιγο ο καιρος.
-
και εγω μεσα
-
Κάτι μου ψυθίρισαν για μια καινούρια πίστα για καρτ δίπλα σε αυτή στα Μέγαρα...
-
Α, την είχα δει να ασφαλτοστρώνεται τελευταία φορά που είχα πάει Μέγαρα για trackday, αλλά ήταν κάτι μήνες πριν. Μεγάλη φαινόταν, με πολλές στροφές, αλλά είχε πολλή λάσπη και δε μπορούσα να πάω κοντά να δω.
-
αρχισε να λειτουργει
Meeting για καρτάκι...