-
Μωρε λέω εγώ επειδή ανέφερες το Q2...
Σε αυτά τα λεφτά και το RX8 θα μπορούσαμε να πούμε αλλά πήγε 80$ το βαρέλι και δεν παίζει... -
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
:ysterical:
Σαφως και η 147 2.0 δεν μπορει να περασει τα παραπανω στο δρομο,αλλα φιλε μου μην γελας τοσο πολυ.Ειδικα η εκδοση Imola που εχει ενας φιλος στριβει κατι παραπανω απο εκπληκτικα και βαζει τα γυαλακια στο OPC που με περηφανεια βαζεις στην υπογραφη σου,στον τομεα της οδικης συμπεριφορας.
Υ.Γ. Το Q2 μπαινει μονο στα diesel και στους V6 της εταιριας,δεν μπαινει στην 1.6 και 2.0.
Ε καλα αμα το εχει ο θειος του κουμπαρου απεναντι απο το φουρναρη σου, τοτε μπορεις να κρινεις οτι στριβει καλητερα απο το Αστρα του παιδιου...μαι χαρα!
Πλακωσανε και εδω οι Ιταλοι ρε γμτ!
-
2πλο post.
-
Technik δυστυχώς το esp στο gti τουλάχιστον από το 2007 και μετά δεν απενεργοποιείται πλήρως, καθώς ενεργοποιείται αν προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις το αμάξι με τα φρένα, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν ενεργοποιείται. Είμαι 100% σίγουρος για αυτό εκτός κι αν θέλει κάποιο περίεργο κόλπο για να απενεργοποιηθεί εκτός από το πάτημα του κουμπιού.
Σε κλειστή πάντως διαδρομή η 120 δε νομίζω ότι μπορεί να κυνηγήσει gt και gti πρωτίστως λόγω ροπής (αν και δε νομίζω ότι πρέπει να αποτελούν κριτήριο οι απόλυτες επιδόσεις). Η αριθμολαγνεία μας κάνει να χάνουμε το νόημα της οδήγησης.
-
Φιλαρακι μου rantanplan,δεν κατηγορησε κανεις τα γερμανικα και δεν δεχομαι ειρωνιες για το αν ξερω πως στριβει.Ειναι πολυ κοντινου μου φιλου και την εχω οδηγησει.Αν πιστευεις οτι τα περισσοτερα γερμανικα στριβουν καλυτερα απο την εκδοση Imola 2.0 εισαι βαθια νυκτωμενος και καλο υπνο.Ειπαμε δεν φτανει τα παραπανω λογω κινητηρα και επιδοσεων αλλα δεν ειναι και για γελια,μιας που κραταει εκπληκτικα.Οδηγα τη πρωτα και μετα μιλα για Ιταλους και ασε τον μπατζανακη του θειου του ξαδερφου του προπαππου για αλλους.
-
ΜΟΝΟ το ABS μπαίνει αν πατήσεις φρένο και όχι το ESP.-
-
Σαφως και η 147 2.0 δεν μπορει να περασει τα παραπανω στο δρομο,αλλα φιλε μου μην γελας τοσο πολυ.Ειδικα η εκδοση Imola που εχει ενας φιλος στριβει κατι παραπανω απο εκπληκτικα και **βαζει τα γυαλακια στο OPC **που με περηφανεια βαζεις στην υπογραφη σου,στον τομεα της οδικης συμπεριφορας.
Χ3$τηκα ξερεις!!
Και μιλαμε την εφτιαξα με περισση υπερηφανια την υπογραφη μου, οχι αστεια!
(μηπως να το βγαλω απο την υπογραφη?θα αρχισει ο καθενας με τις λοξες του παλι )
-
Μήτς, άσε, έπεσε πολύ με υπογραφές και άβαταρ τελευταία.
-
Yugo_para_siempre γενικευεις επικυνδηνα λεγοντας 'τα γερμανικα' επισης λες να ειναι τοσο σπανιες οι 147 ωστε να ειναι δυσκολο να εχει οδηγησει μια καποιος?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Yugo_para_siempre γενικευεις επικυνδηνα λεγοντας 'τα γερμανικα' επισης λες να ειναι τοσο σπανιες οι 147 ωστε να ειναι δυσκολο να εχει οδηγησει μια καποιος?147 δεν ειναι δυσκολο να εχεις οδηγησει. 147 2.0 Imola του 2007 ειναι δυσκολο να εχεις οδηγησει.Τελος μαλλον εσυ γενικευεις μιλωντας για μπατζανακιδες και θειους χωρις να ξερεις αν εχω οδηγησει το αυτοκινητο και υποθετοντας κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Σαφως και η 147 2.0 δεν μπορει να περασει τα παραπανω στο δρομο,αλλα φιλε μου μην γελας τοσο πολυ.Ειδικα η εκδοση Imola που εχει ενας φιλος στριβει κατι παραπανω απο εκπληκτικα και **βαζει τα γυαλακια στο OPC **που με περηφανεια βαζεις στην υπογραφη σου,στον τομεα της οδικης συμπεριφορας.
Χ3$τηκα ξερεις!!
(μηπως να το βγαλω απο την υπογραφη?θα αρχισει ο καθενας με τις λοξες του παλι )
Οχι να μην το βγαλεις γιατι ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο που ομως ΔΕΝ κραταει καλυτερα απο την 147 2.0 Imola και επισης αλλη φορα βαλε και λιγο επιχειρημα.Υποτιμας τον εαυτο σου με την 12χρονη απαντηση:**Χ3$τηκα ξερεις!! **
-
Χ3$τηκα ξερεις!!
Οχι να μην το βγαλεις γιατι ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο που ομως ΔΕΝ κραταει καλυτερα απο την 147 2.0 Imola και επισης αλλη φορα βαλε και λιγο επιχειρημα.Υποτιμας τον εαυτο σου με την 12χρονη απαντηση:**Χ3$τηκα ξερεις!! **
Τι περιμενεις να απαντησω σε 10χρονη ερωτηση του τυπου ''ποιος την εχει μεγαλυτερη''?
-
Είπαμε ρε παιδιά, τι GTi και @@? Η 147 η δίλιτρη σκοτώνει ότι κινείται σε στενό στροφιλίκι, ακόμα και 106 rallye καταπίνει.
-
Δείξτε λίγο έλεος, όλοι...
-
Ιταλοφιλε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
@Νikos120i
Σε μια κλειστή ορεινή διαδρομή (ή και γλιστερή), η πίσω κίνηση μόνο μειονέκτημα να είναι. Εκεί, η 120 δεν έχει απολυτως ΚΑΜΙΑ τύχη.Aπλά το θέμα είναι ότι κάποιος ΙΣΩΣ να απολαύσει περισσότερο την οδήγηση της bmw, ακόμα και αν είναι πιο αργός.
Κάποιος άλλος θα ευχαριστηθεί πιο πολύ το gti, είναι θέμα γούστου. Σίγουρα δεν είναι μόνο 'χρονομέτρου'.
Εδώ όμως μιλάμε για το ταχύτερο σε μια ορεινή/κλειστή διαδρομή,
δηλαδή για αποτελεσματικότητα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είπαμε ρε παιδιά, τι GTi και @@? Η 147 η δίλιτρη σκοτώνει ότι κινείται σε στενό στροφιλίκι, ακόμα και 106 rallye καταπίνει.kid, den stamatas na les malakies?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
@Νikos120i
Σε μια κλειστή ορεινή διαδρομή (ή και γλιστερή), η πίσω κίνηση μόνο μειονέκτημα να είναι. Εκεί, η 120 δεν έχει απολυτως ΚΑΜΙΑ τύχη.Aπλά το θέμα είναι ότι κάποιος ΙΣΩΣ να απολαύσει περισσότερο την οδήγηση της bmw, ακόμα και αν είναι πιο αργός.
Κάποιος άλλος θα ευχαριστηθεί πιο πολύ το gti, είναι θέμα γούστου. Σίγουρα δεν είναι μόνο 'χρονομέτρου'.
Εδώ όμως μιλάμε για το ταχύτερο σε μια ορεινή/κλειστή διαδρομή,
δηλαδή για αποτελεσματικότητα.Γενικά μιλάμε.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είπαμε ρε παιδιά, τι GTi και @@? Η 147 η δίλιτρη σκοτώνει ότι κινείται σε στενό στροφιλίκι, ακόμα και 106 rallye καταπίνει.
kid, den stamatas na les malakies?
Γιατί ρε? Εγώ τις ξεκίνησα?
Όσον αφορά την ορεινή διαδρομή, την 120i και το GTI...επιμένω ότι σε μια κλειστή ορεινή διαδρομή η 2λτ BMW θα είναι μπροστά...κυρίως λόγο πίσω κίνησης και άνεσης στις στροφές.
-
Αν και δεν έχει σημασία, επιμένω ότι το esp επεμβαίνει σε φρένα πάνω στη στροφή (όχι σε απλό άφημα του γκαζιού) κάνοντας το χαρακτηριστικό ήχο και δε σταματάει μέχρι το αυτοκίνητο επανέλθει στην . Εδώ και 4 μήνες το έχει κολλητός μου που το οδηγεί μονίμως απενεργοποιημένο και έχει αναγκαστεί να αλλάξει τρόπο οδήγησης. Δε γνωρίζω αν σε παλιότερα μοντέλα δεν επενέβαινε πάντως σε αυτό σίγουρα επεμβαίνει και δεν είναι το abs!
Δίλλημα: golf ή bmw 1?