-
Η μαστίχα χωρίς ζάχαρη επιτρέπεται όταν κάποιος κάνει δίαιτα ή διατροφή; Επηρεάζει;
-
τον τελευταίο καιρό το χέρι μου έχει υποστεί 3 ακτινογραφίες. πειράζει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επηρεάζει;πειράζει;
θα πεθάνετε και οι δύο.
elteo, πρώτη φορά ακούω τέτοια απορία. πόση ποσότητα ζάχαρης να έχει μωρέ η τσιχλίτσα; να παίρνεις sugarfree για να μην έχεις τύψεις.
dmitspan, αφού ήταν απαραίτητες, δε πα να πειράζει... μην ανησυχείς όμως, οι απλές ακτινογραφίες έχουν πολύ μικρή ακτινοβολία.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επηρεάζει;
πειράζει;
θα πεθάνετε και οι δύο.
Μη μασάτε ο γιατρός ξέρει τί λέει
-
Ερώτηση...
πειράζει που σε τυχαίο έλεγχο πίεσης κλπ βρέθηκα να έχω 50 σφυγμούς με 10,5-11 πίεση;
βέβαια τις τελευταίες ημέρες τους παρακολουθώ και είναι νορμάλ (60+ με 70+).Μου φάινεται ότι δουλεύει στο ρελαντί η καρδιά μου που και που... όσο πλησιάζω στα 30 αγχώνομαι
Σήμερα θα έχουμε αιμοληψία για περαιτέρω έλεγχο...%%$%$#@@#$ τα γεράματα μου μέσα
-
το πρόβλημα που είναι;
-
H αποκλιση απο τα συνηθισμένα νουμερα μας ειναι κατι που ισως χρηζει διερευνησης.
Εγω δυστυχως δεν πεφτω ποτε κατω απο 70φευγα και ας εχω χαμηλη πιεση,δεν καπνιζω και αθλουμαι,πρεπει να ειμαι φαινομενο -
το πρόβλημα που είναι;Δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό να έχω μόνο 50 σφυγμούς....σε συνδυασμό με τσιγάρο και 28 κιλά που έχω πάρει την τελευταία 3ετία + διακοπή της καθημερινής άθλησης αρχίζει να με ανησυχεί ιδιαιτέρως μπορώ να πώ. Ειδικά αν το συνδυάσω με το άγχος τον τελευταίο χρόνο
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
το πρόβλημα που είναι;
Δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό να έχω μόνο 50 σφυγμούς....σε συνδυασμό με τσιγάρο και 28 κιλά που έχω πάρει την τελευταία 3ετία + διακοπή της καθημερινής άθλησης αρχίζει να με ανησυχεί ιδιαιτέρως μπορώ να πώ. Ειδικά αν το συνδυάσω με το άγχος τον τελευταίο χρόνο
ήσουν αθλητής; (αν ναι, είναι φυσιολογικό να έχεις βραδυκαρδία) ξέρεις πόσες σφύξεις είχες παλιότερα;
απ την στιγμή που δεν έχεις συμπτώματα δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.κάνε τον έλεγχό σου (κάνε και δίαιτα και κόψε το τσιγάρο ) αλλά χωρίς άγχος. δεν έχεις κάτι το τρομερό
-
το πρόβλημα που είναι;
Δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό να έχω μόνο 50 σφυγμούς....σε συνδυασμό με τσιγάρο και 28 κιλά που έχω πάρει την τελευταία 3ετία + διακοπή της καθημερινής άθλησης αρχίζει να με ανησυχεί ιδιαιτέρως μπορώ να πώ. Ειδικά αν το συνδυάσω με το άγχος τον τελευταίο χρόνο
ήσουν αθλητής; (αν ναι, είναι φυσιολογικό να έχεις βραδυκαρδία) ξέρεις πόσες σφύξεις είχες παλιότερα;
απ την στιγμή που δεν έχεις συμπτώματα δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.κάνε τον έλεγχό σου (κάνε και δίαιτα και κόψε το τσιγάρο ) αλλά χωρίς άγχος. δεν έχεις κάτι το τρομερό
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό...η αλήθεια είναι ότι για μια 5ετία έκανα 5 φορές την εβδομάδα προπόνηση σε ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα για την καρδία (kick boxing) με τους σφυγμούς να πιάνουν κόκκινο για 1:30.
Ίσως να οφείλεται κι εκεί.
Προς το παρόν έλεγχος...την δίαιτα την παλέυουμε αλλά μαγειρεύει πολύ καλά η γυναίκα ρε γμτ, το τσιγάρο είναι το αγχολυτικό μου προς το παρόν, εάν κι εφόσον στρώσουν λίγο τα πράγματα θα κοπεί.
Thanks για τις συμβουλές
-
Επηρεάζει;
πειράζει;
θα πεθάνετε και οι δύο.
elteo, πρώτη φορά ακούω τέτοια απορία. πόση ποσότητα ζάχαρης να έχει μωρέ η τσιχλίτσα; να παίρνεις sugarfree για να μην έχεις τύψεις.
dmitspan, αφού ήταν απαραίτητες, δε πα να πειράζει... μην ανησυχείς όμως, οι απλές ακτινογραφίες έχουν πολύ μικρή ακτινοβολία.
ΔΕΝ είναι για μένα αλλά για την ψυχασθενή κοπελιά μου.
-
επειδή όλοι πρέπει να μάθουν κάποτε πως γίνεται μια CPR-καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, παραθέτω ένα λινκ με τις βασικές αρχές της... Κοιτάξτε να τις μάθετε καλά!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
επειδή όλοι πρέπει να μάθουν κάποτε πως γίνεται μια CPR-καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, παραθέτω ένα λινκ με τις βασικές αρχές της... Κοιτάξτε να τις μάθετε καλά!!!Αργησες ,εχει μπει ηδη σε αλλο θεμα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
επειδή όλοι πρέπει να μάθουν κάποτε πως γίνεται μια CPR-καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, παραθέτω ένα λινκ με τις βασικές αρχές της... Κοιτάξτε να τις μάθετε καλά!!!
Αργησες ,εχει μπει ηδη σε αλλο θεμα
-
ε ναι... για τέτοια ιατρικά θέματα είμαστε όλοι ενήμεροι
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ξέρει κανείς Ιατρός αν πραγματικά αξίζει (πέρα από άποψη γνώσεων και πρακτικής) το ATLS, ιδίως για ειδικότητα σε χώρα του εξωτερικού-Γερμανία?
Σκέφτομαι να το δώσω... αν και κοστίζει πολλά €...Το έδωσα τελικά σήμερα.
Όλα καλά, πέρασε και αυτό. Περιμένω τώρα την επίσημη βεβαίωση από το κεντρικό ελληνικό παράρτημα του ATLS. Χάρηκα που γνώρισα καλούς και αξιόλογους συναδέλφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ειδικευόμενοι ή ειδικοί. Πολύ ωραίο κλίμα. Πολύ συστηματοποιημένες γνώσεις. Πιστεύω ότι χρειάζεται στον κάθε ιατρό, χειρουργό ή μη... -
Εξέταση εντοπίζει τον καρκίνο πριν εμφανιστεί!
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8 ... =9731&la=1
Προσεξτε οτι δεν μιλαει για ανακαλυψη-που-ισως-θα-μπορουσε-να-οδηγησει,αλλα για το 2011 -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εξέταση εντοπίζει τον καρκίνο πριν εμφανιστεί!
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8 ... =9731&la=1
Προσεξτε οτι δεν μιλαει για ανακαλυψη-που-ισως-θα-μπορουσε-να-οδηγησει,αλλα για το 2011ας κρατήσουμε μικρό καλάθι και αυτήν την φορά
-
Το έδωσα τελικά σήμερα.
Όλα καλά, πέρασε και αυτό. Περιμένω τώρα την επίσημη βεβαίωση από το κεντρικό ελληνικό παράρτημα του ATLS. Χάρηκα που γνώρισα καλούς και αξιόλογους συναδέλφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ειδικευόμενοι ή ειδικοί. Πολύ ωραίο κλίμα. Πολύ συστηματοποιημένες γνώσεις. Πιστεύω ότι χρειάζεται στον κάθε ιατρό, χειρουργό ή μη...Συγχαρητηρια!
Τι ειδικοτητα σκεφτεσαι ? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το έδωσα τελικά σήμερα.
Όλα καλά, πέρασε και αυτό. Περιμένω τώρα την επίσημη βεβαίωση από το κεντρικό ελληνικό παράρτημα του ATLS. Χάρηκα που γνώρισα καλούς και αξιόλογους συναδέλφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ειδικευόμενοι ή ειδικοί. Πολύ ωραίο κλίμα. Πολύ συστηματοποιημένες γνώσεις. Πιστεύω ότι χρειάζεται στον κάθε ιατρό, χειρουργό ή μη...Συγχαρητηρια!
Τι ειδικοτητα σκεφτεσαι ?ευχαριστώ πολύ φίλε!
Χειρουργός Ορθοπαιδικός, με τομέα ΑθλητιατρικήΥΓ: Συνάδελφος?
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες