-
Πιθανως θα τελειωσω το κουτι,βλεποντας και κανοντας,αφου δεν φαινεται να εχει καποια φαρμακευτικη ουσια δεν καιγομαι να το σταματησω ASAP.Η εταιρεια συστηνει να το παιρνεις συνεχεια,αλλα πιθανως ειναι καλυτερο (και οικονομικοτερο) να κανεις κυκλικη χρηση.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πιθανως θα τελειωσω το κουτι,βλεποντας και κανοντας,αφου δεν φαινεται να εχει καποια φαρμακευτικη ουσια δεν καιγομαι να το σταματησω ASAP.Η εταιρεια συστηνει να το παιρνεις συνεχεια,αλλα πιθανως ειναι καλυτερο (και οικονομικοτερο) να κανεις κυκλικη χρηση.Εγώ διαβάζοντας ότι κυρίως έχει να κάνει με body builders θα έπαιρνα όσο γίνεται λιγότερο. Υποψιάζομαι ότι δεν είναι απόλυτα σαφές τι περιέχει και τι προέλευσης είναι (συνθετικό, από φυσικές ύλες;)
Εξάλλου μπορεί να σου χρειαστεί και στο μέλλον. Μια άλλη προσέγγιση - σε περίπτωση που - χτύπα ξύλο - επανεμφανιστούν θα θέματα σου - είναι οι φυσιοθεραπευτές, shiatsu, χειροπρακτες, βελονιστές κλπ -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Πιθανως θα τελειωσω το κουτι,βλεποντας και κανοντας,αφου δεν φαινεται να εχει καποια φαρμακευτικη ουσια δεν καιγομαι να το σταματησω ASAP.Η εταιρεια συστηνει να το παιρνεις συνεχεια,αλλα πιθανως ειναι καλυτερο (και οικονομικοτερο) να κανεις κυκλικη χρηση.
Εγώ διαβάζοντας ότι κυρίως έχει να κάνει με body builders θα έπαιρνα όσο γίνεται λιγότερο. Υποψιάζομαι ότι δεν είναι απόλυτα σαφές τι περιέχει και τι προέλευσης είναι (συνθετικό, από φυσικές ύλες;)
Εξάλλου μπορεί να σου χρειαστεί και στο μέλλον. Μια άλλη προσέγγιση - σε περίπτωση που - χτύπα ξύλο - επανεμφανιστούν θα θέματα σου - είναι οι φυσιοθεραπευτές, shiatsu, χειροπρακτες, βελονιστές κλπΕγινε ένα ψιλομπερδεματάκι Ο Τiger έγραψε ότι πήρε το Animal Flex ενώ το δικό σου λινκ παραπέμπει στο** Animal Pak ** H Universal που τα βγάζει είναι παλιά εταιρεία στο χώρο, από τις πιο γνωστές στην Αμερική.
Eίναι πολύ απλό γιατί είχε αποτελέσματα : Διότι περιέχει ουσία από χόνδρους καρχαρία (shark cartillage). Τους τελευταίους μήνες είναι το πιο μοδάτο συμπλήρωμα διατροφής στην Αμερική, για πόνους/καταπονήσεις των αρθρώσεων. Και βέβαια είναι αυτό που γράφει ο mesastou. Συμπλήρωμα διατροφής γι αυτούς που ασχολούνται με το bodybuilding κάνοντας σκληρή προπόνηση όχι για χομπίστες του γυμναστηρίου. Η σειρά Animal της Universal είναι για πιο hardcore καταστάσεις. Το shark cartillage έχει έναν περιορισμό:Αυτοί που το παίρνουν πρέπει να έχουν καρδιά και κυκλοφοριακό περίπου σαν του Μπεκέλε. Σε άψογη κατάσταση. Αλλιώς μπορεί να τους κάνει ζημιά.Τiger : άσε τι λέει η εταιρεία. Οι εταιρεία χέστηκε εάν πάθεις εσύ καμια ζημιά. Ούτε τα μπιλντέρια δεν παίρνουν τα συμπληρώματα σύμφωνα με τις οδηγίες των εταιρειών .
Τα συμπληρώματα διατροφής στην Αμερική δεν ελέγχονται από τον FDA. Σύμφωνα με την εκεί νομοθεσία οι εταιρείες είναι υπεύθυνες για τις ουσίες που χρησιμοποιούν. Και ένα 15% χρησιμοποιεί ουσίες που δεν αναγράφεται στις ετικέτες. Καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στον ΕΟΦ να ρωτήσεις εάν το προϊόν έχει γνωστοποίηση. Εάν δεν έχει, κάτι παίζει. Όπου να 'ναι αναμένεται να εκδοθεί οδηγία (επιτέλους!) από την ΕΕ που θα αναφέρει τις ουσίες που επιτρέπονται να υπάρχουν σε ένα συμπλήρωμα διατροφής.
Το 2ο που θα πρέπει να κάνεις είναι αφού ολοκληρώσεις το 1ο κουτί να τσεκάρεις ηπατικά ένζυμα και σάκχαρο. Τουλάχιστο αυτά, πιθανό και λειτουργία νεφρών. Εάν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, στείλτο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πιθανως θα τελειωσω το κουτι,βλεποντας και κανοντας,αφου δεν φαινεται να εχει καποια φαρμακευτικη ουσια δεν καιγομαι να το σταματησω ASAP.Η εταιρεια συστηνει να το παιρνεις συνεχεια,αλλα πιθανως ειναι καλυτερο (και οικονομικοτερο) να κανεις κυκλικη χρηση.Tίγρη, μόλις παρέλαβα κι εγώ το animal flex. Θα αναφέρω τυχόν αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eίναι πολύ απλό γιατί είχε αποτελέσματα : Διότι περιέχει ουσία από χόνδρους καρχαρία (shark cartillage). Τους τελευταίους μήνες είναι το πιο μοδάτο συμπλήρωμα διατροφής στην Αμερική, για πόνους/καταπονήσεις των αρθρώσεων. Και βέβαια είναι αυτό που γράφει ο mesastou. Συμπλήρωμα διατροφής γι αυτούς που ασχολούνται με το bodybuilding κάνοντας σκληρή προπόνηση όχι για χομπίστες του γυμναστηρίου. Η σειρά Animal της Universal είναι για πιο hardcore καταστάσεις. Το shark cartillage έχει έναν περιορισμό:Αυτοί που το παίρνουν πρέπει να έχουν καρδιά και κυκλοφοριακό περίπου σαν του Μπεκέλε. Σε άψογη κατάσταση. Αλλιώς μπορεί να τους κάνει ζημιά.
Τiger : άσε τι λέει η εταιρεία. Οι εταιρεία χέστηκε εάν πάθεις εσύ καμια ζημιά. Ούτε τα μπιλντέρια δεν παίρνουν τα συμπληρώματα σύμφωνα με τις οδηγίες των εταιρειών .
Τα συμπληρώματα διατροφής στην Αμερική δεν ελέγχονται από τον FDA. Σύμφωνα με την εκεί νομοθεσία οι εταιρείες είναι υπεύθυνες για τις ουσίες που χρησιμοποιούν. Και ένα 15% χρησιμοποιεί ουσίες που δεν αναγράφεται στις ετικέτες. Καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στον ΕΟΦ να ρωτήσεις εάν το προϊόν έχει γνωστοποίηση. Εάν δεν έχει, κάτι παίζει. Όπου να 'ναι αναμένεται να εκδοθεί οδηγία (επιτέλους!) από την ΕΕ που θα αναφέρει τις ουσίες που επιτρέπονται να υπάρχουν σε ένα συμπλήρωμα διατροφής.
Το 2ο που θα πρέπει να κάνεις είναι αφού ολοκληρώσεις το 1ο κουτί να τσεκάρεις ηπατικά ένζυμα και σάκχαρο. Τουλάχιστο αυτά, πιθανό και λειτουργία νεφρών. Εάν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, στείλτο.Κανοντας μια προχειρη ερευνα στο internet δεν βρηκα πουθενα να αναφερεται ως απειλη το shark cartillage.Αντιθετως διαπιστωσα οτι καποιες εταιρειες (που το πουλανε) υποστηριζουν οτι ειναι αντικαρκινικο και μαλλον εκει οφείλεται η εμπορικη επιτυχια του.Οποτε εαν εχεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικά με τους κινδύνους που εμπεριέχει,κανε τον κοπο να μας τις ποσταρεις γιατι εγω δεν βρηκα κατι.
Τωρα σε οτι αφορα τις εταιρειες,δεν πιστεύω ότι μια τοση μεγαλη εταιρεια θα ρισκαρε την υπαρξη της (γιατι αυτο σημαινει πρακτικα το οτι' οι εταιρείες είναι υπεύθυνες για τις ουσίες που χρησιμοποιούν') βαζοντας σε συμπλήρωμα ευρείας κατανάλωσης- και με σύσταση για μακροχρόνια χρηση- μια επικινδυνη ουσια που θα επρεπε να ησουν ο Μπεκέλε για να επιβιωσεις!Αλλωστε καποιοι bodybuilders εχουν καρδια και ζωτικα οργανα σε ακρως επιφοβη κατασταση (λογω αναβολικων κτλ),αυτοι θα επρεπε να ειναι ηδη νεκροι απο το animal flex και οι συγγενεις τους πλουσιοι απο τις αγωγες.
-
...
Εγινε ένα ψιλομπερδεματάκι Ο Τiger έγραψε ότι πήρε το Animal Flex ενώ το δικό σου λινκ παραπέμπει στο** Animal Pak ** H Universal που τα βγάζει είναι παλιά εταιρεία στο χώρο, από τις πιο γνωστές στην Αμερική. ...
Συγνώμη για την απροσεξία και ευχαριστώ για τις πληροφορίες/διευκρινήσεις.
-
να κανω μια ερωτηση..πολλες φορες οταν στενοχωριεμαι ή αγχωνομαι νιωθω καουρες στο στομαχι..
γενικα η κατασταση ειναι υποφερτη αν και ενοχλητικη..εχω παρατηρησει ομως οτι οταν εχω το συγκεκριμενο προβλημα και φαω συγκεκριμενες τροφες (πχ κρεμμυδι) η καουρα αυτη γινεται πολυ πιο εντονη και δε μπορω να κανω τιποτα για να βελτιωσω τη κατασταση εκτος απο το να περιμενω κανα δυο μερες να μου περασει..
την τελευταια φορα που το ειχα παθει εκανα εξετασεις και δε βρηκα να εχω τιποτα, απλα χθες και σημερα με ξαναπιασε..αυτο πού μπορει να οφειλεται? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να κανω μια ερωτηση..πολλες φορες οταν στενοχωριεμαι ή αγχωνομαι νιωθω καουρες στο στομαχι..
γενικα η κατασταση ειναι υποφερτη αν και ενοχλητικη..εχω παρατηρησει ομως οτι οταν εχω το συγκεκριμενο προβλημα και φαω συγκεκριμενες τροφες (πχ κρεμμυδι) η καουρα αυτη γινεται πολυ πιο εντονη και δε μπορω να κανω τιποτα για να βελτιωσω τη κατασταση εκτος απο το να περιμενω κανα δυο μερες να μου περασει..
την τελευταια φορα που το ειχα παθει εκανα εξετασεις και δε βρηκα να εχω τιποτα, απλα χθες και σημερα με ξαναπιασε..αυτο πού μπορει να οφειλεται?Τώρα το νιώθεις ή πάντα? Ρωτάω γιατί πολλοί υποφέρουν από τέτοια συμπτώματα στις αλλαγές του καιρού. Μη το κάνεις χειρότερο κι εσύ ρε παιδί μου...κρεμμύδι...για όνομα δηλαδή
Μην ξαπλώνεις αμέσως μετά το φαγητό σε κρεβάτι ή καναπέ, τρώγε λιγότερο και μοίρασέ το σε περισσότερα γεύματα και απέφυγε τις τροφές που μπορεί να σε πειράζουν . Οι εξετάσεις που κάνουμε δεν δείχνουν κάτι σχετικά με αυτό. Πιθανό να χρειαστείς κανένα breath test αν επιμένει, για να δουν μπας κι έχεις το ελικοβακτήριο του πυλωρού, αν και δε νομίζω δηλαδή, καμια ψιλογαστρίτιδα θα είναι.
Για να δούμε τι θα μας και κανένας γιατρός. Εγώ είμαι σαν τον υδραυλικό στο σίριαλ με την Αλιμπέρτη
...
Εγινε ένα ψιλομπερδεματάκι Ο Τiger έγραψε ότι πήρε το Animal Flex ενώ το δικό σου λινκ παραπέμπει στο** Animal Pak ** H Universal που τα βγάζει είναι παλιά εταιρεία στο χώρο, από τις πιο γνωστές στην Αμερική. ...
Συγνώμη για την απροσεξία και ευχαριστώ για τις πληροφορίες/διευκρινήσεις.
τώρα το είδα.
-
το παθαινω καθε φορα απο εντονη στενοχωρια κυριως και λιγοτερο απο αγχος αυτο το εχω παρατηρησει γιατι συμβαινει χρονια..
μετα και καλα να ειμαι (πχ τωρα ειμαι καλα) συνεχιζει να με ενοχλει και μπορει να κρατησει μερικες μερες
απλα αυτη τη στιγμη μου σπαει τα νευρα
οσο για τις τροφες ενω το ξερω για το κρεμμυδι ειδικα μολις το ειδα στη σαλατουλα το λιγουρευτηκα
το τσιγαρο επισης χειροτερευει καπως τη κατασταση
αλλα δε μπορω να ανακουφισω αυτο το πονο ,αυτο με παραξενευει
το zantac δε μου κανει τιποτα -
Αφού συμβαίνει χρόνια κακώς δεν έχεις πάει σε ένα γαστρεντερολόγο. Μην το αφήνεις. Όχι ότι τρέχει και τίποτα σοβαρό αλλά δε χάνεις τίποτα να πας.
Αφού λες για σαλάτα , παίζει να στο κάνει και το ελαιόλαδο. Και την καούρα δεν την έχεις στο στομάχι αλλά ψηλά στον οισοφάγο μάλλον. Άλλα φαγητά στο κάνουν?? Έντονα πικάντικα? κόκκινες σάλτσες?? ξηροκάρπια??
εάν κάποιος δικό σου έχει ιστορικό ένας λόγος παραπάνω να πας. -
Αφού συμβαίνει χρόνια κακώς δεν έχεις πάει σε ένα γαστρεντερολόγο. Μην το αφήνεις. Όχι ότι τρέχει και τίποτα σοβαρό αλλά δε χάνεις τίποτα να πας.
Αφού λες για σαλάτα , παίζει να στο κάνει και το ελαιόλαδο. Και την καούρα δεν την έχεις στο στομάχι αλλά ψηλά στον οισοφάγο μάλλον. Άλλα φαγητά στο κάνουν?? Έντονα πικάντικα? κόκκινες σάλτσες?? ξηροκάρπια??
εάν κάποιος δικό σου έχει ιστορικό ένας λόγος παραπάνω να πας.και τα πικαντικα γενικα..αλλα πολυ καυτερα οχι απλα πικαντικα τωρα που το καλοσκεφτομαι
στην οικογενεια μου εχουμε ιστορικο με ελκη , αυτο το ξερω και θα αρχισω κοντα στα 30+ να κοιτιεμαι γιατι ο καρκινος παραμονευει..
αλλα περισυ που εκανα καποιες εξετασεις δεν εδειξαν κατιαυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι με πιανει οταν στενοχωριεμαι πολυ? δε το θεωρω τυχαιο πρεπει να εχει καποια σχεση
και η μαλακια ειναι οτι ενω ψυχολογικα μου περναει στη κοιλια μου χαμος συνεχιζει -
Πιθανό σε καταστάσεις στρες ο οργανισμός να εκκρίνει πολλά γαστρικά υγρά. Μια υπόθεση κάνω, δε γνωρίζω ακριβώς.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι με πιανει οταν στενοχωριεμαι πολυ? δε το θεωρω τυχαιο πρεπει να εχει καποια σχεση
και η μαλακια ειναι οτι ενω ψυχολογικα μου περναει στη κοιλια μου χαμος συνεχιζειΣίγουρα δεν είναι τυχαίο και επίσης για μένα είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το αίτιο και όχι το σύμπτωμα, δηλαδή όχι το στομάχι με φάρμακα.
Φυσικά δεν μπορείς να μην στεναχωριέσαι αλλά η γνώμη μου είναι - και ας πέσουν να με φάνε κάποιοι άλλοι - πως το ειδικά το συγκεκριμένο πρόβλημα θέλει ολιστική προσέγγιση.Δεν είναι εύκολη απόφαση και θέλει ανοιχτό μυαλό.
-
source: http://www.womenonly.gr/article.asp?cat ... bid=427375
... τι την προκαλεί: Υπερβολικό ή/και γρήγορο φαγητό, ιδίως με πολλά λίπη και μπαχαρικά, πολύς καφές και κάπνισμα. Έντονα δυσάρεστα συναισθήματα, όπως άγχος, θυμός, φόβος..
από τα εναλλακτικά που αναφέρει το παραπάνω άρθρο εγώ θα επέλεγα το πρώτο.
-
Εχω και γω καουρες ειτε απο πιεση(λεγε με γαμοεξεταστικη) ειτε απο τρελη κρεπαλη φαγητου,και συνηθως με πιανει το βραδυ,δε ξερω γιατι.Οπως και να εχει παιρνω ενα simeco και μετα απο κανα τεταρτο ειμαι οκ,δοκιμασε το
-
einai sunithes se periodous agxous na uparxei uperekkrisi udroxlorikou oxeos.
An to zantac de se boitha, dokimase mia alli katigoria farmakwn, tous anastoleis antlias prwtoniwn. Sti germania duname tin ousia pantozol, 40 mg imerisiws gia atomo 80 kg. Stin Ellada blepw oti to farmako legetai emporikws Zurcazol. Thelei agwgi gia 30 meres toulaxiston. Rwta kai ton giatro sou. Idias katigorias einai kai to Losec, omws protimise tin ousia pantozol. -
μίζωνε καλύτερα η pantozol?
-
Κιούση πρέπει να έχεις ΓΟΠ (γαστρο-οισοφαγική-παλινδρόμηση). Πήγαινε σε παθολόγο ή γαστρεντερολόγο ο οποίος μάλλον θα σου πει να πάρεις πραζόλη. Εγώ επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και χρόνια πρόσφατα ξεκίνησα controloc και μπορώ να πω ότι βλέπω τεράστια διαφορά.
Αλλά χρειάζεται γενικά αλλαγές σε κάποια πράγματα. Να τρως αρκετές ώρες πριν κοιμηθείς, να μην εκνευρίζεσαι, να μην τρως πολύ σιροπιαστά γλυκά, πικάντικα φαγητά κλπ. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μίζωνε καλύτερα η pantozol?Αυτά θα λες στους ιατρικούς επισκέπτες όταν γίνεις γιατρός;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
μίζωνε καλύτερα η pantozol?
Αυτά θα λες στους ιατρικούς επισκέπτες όταν γίνεις γιατρός;
αυτα δε λέγονται
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες