-
Tι εγινε εδω;Θα βγουμε και συγγενεις;
-
ε μωρέ τι είναι η Πελοπόννησος...μια ώρα γύρα...
-
Την καταγωγη μου την διεκδικουν πολλες πολεις κ χωρια εγω ομως προτιμω να δηλωνω το Μαρκασι ως τοπο καταγωγης μου
-
τα καλύτερα μήλα λέμε...
-
Αντε με το καλό Θύμιο!
Θα φχαριστιέσαι ύπνο μετά. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αντε με το καλό Θύμιο!
Θα φχαριστιέσαι ύπνο μετά.Μπα, μαλλον η μνηστή του θα ευχαριστηθεί υπνο..
-
εχω αρχισει γυμναστηριο τις τελευταιες μερες και μαλλον το παρακανα λιγο με τα οργανα με αποτελεσμα να χω τραβηγματα,κραμπες κτλ.
Σημερα ομως εχω φτασει να εχω πυρετο (38.5).Ειναι φυσιολογικο ή κολλησα καμμια γριππη?
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
εχω αρχισει γυμναστηριο τις τελευταιες μερες και μαλλον το παρακανα λιγο με τα οργανα με αποτελεσμα να χω τραβηγματα,κραμπες κτλ.Σημερα ομως εχω φτασει να εχω πυρετο (38.5).Ειναι φυσιολογικο ή κολλησα καμμια γριππη?
γυμναστηριο ξεκινας με πολυ λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις.... οχι βουρ για τον πατσα.
το 38.5 σιγουρα δεν ειναι απο το gym
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γυμναστηριο ξεκινας με πολυ λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις.... οχι βουρ για τον πατσα.Πετάγομαι λίγο σα τσουτσού αλλά ξεκίνησα γυμναστικη στο σπιτι:
Για μπαρα όπως και ανοίγματα, 4 σετ των 15 επαναλήψεων είναι καλά; -
καλά είναι.
κάνε και κανά ζέσταμα όμως πριν και καμιά διάταση μετά -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εχω αρχισει γυμναστηριο τις τελευταιες μερες και μαλλον το παρακανα λιγο με τα οργανα με αποτελεσμα να χω τραβηγματα,κραμπες κτλ.
Σημερα ομως εχω φτασει να εχω πυρετο (38.5).Ειναι φυσιολογικο ή κολλησα καμμια γριππη?
γυμναστηριο ξεκινας με πολυ λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις.... οχι βουρ για τον πατσα.
το 38.5 σιγουρα δεν ειναι απο το gym
Ετσι ξεκινησα.Πρωτα καλο ζεσταμα και μετα λιγα κιλα και λιγες επαναληψεις,παντα υπο την καθοδηγηση της γυμναστριας.Αλλα το βραδυ τα χερια μου καιγαν και ειχα 38.5 για καμμια 2-3 ωρες.Απο πονο δεν το συζηταμε.Ουτε να οδηγησω,ουτε το μπουφαν μου δε μπορουσαν να φορεσωΜαλλον φταιει που ημουν εντελως αγυμναστος
Η γυμναστρια παντως μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και πως η κατασταση θα βελτιωθει.Σημερα (9η ημερα) ημουν καλυτερα.Αντε να δουμε...
-
τις πρωτες 2-3 μερες δε μπορεις να κουνηθεις καλα καλα.. μετα φτιαχνει σχεδον αμεσως...ισως να σε πιασε και κανας ιος..
-
επέστρεψα!
όλα ΟΚ!
πρήξιμο ΜΗΔΕΝ
πόνος ελάχιστος
αναπνοή βελτιωμένη (αν και εσωτερικά είναι πρησμένη η μύτη και θέλει καμιά εβδομάδα ακόμη να στρώσει)
συμπέρασμα
τόσα χρόνια παιδευόμουν άσκοπα ο άνθρωπος...έπρεπε να το χα κάνει νωρίτεραμετά τη νάρκωση βέβαια ξυπνάς μες στη μαστούρα, έχεις κι εκείνα τα σφουγγαράκια (το σχήμα τους μοιάζει με...τακάκια φρένων ) να σε πιέζουν σε μάτια αυτιά παντού, αλλά εν τέλει τίποτα δεν είναι που να μην το αντέχεις... θα λεγα οτι το χειτρότερο είναι ο καθαρισμός μ εκείνη την αναρρόφηση...εκείνο πόνεσε!
όλα καλά!
-
Καλή οριστική ανάρρωση!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καλή οριστική ανάρρωση!να σαι καλά!
-
γαλαζιοκέφαλος κ πετούμενος
-
κατάφερα κα έκανα ένα αιμάτωμα στον αντίχειρα του δεξιού μου χεριού.
μέγεθος φακής και με ενοχλεί.
τι να κάνω για να φύγει? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κατάφερα κα έκανα ένα αιμάτωμα στον αντίχειρα του δεξιού μου χεριού.
μέγεθος φακής και με ενοχλεί.
τι να κάνω για να φύγει?Πλήρως αντιεπιστημονικές και αμφίβολες τακτικές που ακολουθώ κάθε φορά:
Αν είναι ακόμα υγρό [το αιμάτωμα ] : τρύπημα με καρφίτσα και πίεση για να βγει
Αν έχει σκληρύνει [το αιμάτωμα λέμε ]: κόψιμο με κοπίδι του δέρματος περιφερειακά και αφαίρεση -
να προσθέσω και βάρβαρες
πήγα να το τρυπήσω εκείνη την ώρα αλλά δεν καθόταν και προκειμένου να κόψω κανά δάχτυλο το άφησα.
παίζει μήπως καμία κρέμα ή επίθεμα τύπου compeed? -
πιπίλα το
άστο να απορροφηθεί μόνο του ρε συ. τόσο πρόβλημα είναι;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες