-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπα απλώς πάνε όλα τα γερόντια και οι αγύμναστοι να το παίξουν άντρες και αθλητούρεςΔεν χρειαζονται 5χ5
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
αυτο το εχω ακουσει και εγω για τα τεραιν του 5χ5
πως εξηγειται αυτο?εχει σχεση με το γηπεδο η απλα οταν δεν υπηρχαν 5χ5 ο κοσμος δεν πηγαινε για μπαλα?Κακη φυσικη κατασταση, ελλειπες η μηδενικο ζεσταμα, καθολου διατασεις. μερικα που αφορουν τον αθλουμενο.
Επισης κακη συντηρηση του γηπεδου.
Αν πεις σε καποιον που κανει δουλεια γραφειου, οτι για να παει για 5χ5 πρεπει να κανει διατασεις 15 λεπτα , ζεσταμα αλλο τοσο, για να παιξει μιση ωρα και μετα να ξανακανει διατασεις 20 λεπτα, θα σου πει δεν εχω τοσο χρονο. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
αχιλειους τενοντες.NA MHN ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ
Kαι περαστικα
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το ευτυχές είναι ότι μάλλον η τελευταία κρίση θα έπρεπε να ήταν και το τέλος του ταξιδιού της πέτρας (μεγέθους 4.5 mm παρακαλώ δηλαδή όχι κάτι τεράστιο) προς την ουροδόχο κύστη.Περαστικά κι από εμένα.
Η δική μου ήταν 9mm και ο γιατρός μου είχε πει πως αν δεν έφευγε εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα έπρεπε να αφαιρεθεί διουρηθρικά Δυστυχώς λιθοτριψία, λόγω της θέσης στην οποία βρισκόταν η πέτρα, δεν έπαιζε. Ευτυχώς με τη βοήθεια άφθονου νερού και φυσικών χυμών με εγκατέλειψε οικειοθελώς χωρίς μεγαλύτερη ταλαιπωρία.
Και τη μάζεψα και σε βαζάκι για περαιτέρω επεξεργασία -
Έχω αλλεργία στη γύρη και στη σκόνη. Στις περιοχές του δέρματος μου που έρχονται σε επαφή με γύρη ή σκόνη βγάζω σπυριά σαν αυτά από κουνούπια/ σκνίπες και μετά από κάποιες ώρες σχηματίζονται φουσκαλίτσες.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ αυτήν την αλλεργία ή όχι; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το ευτυχές είναι ότι μάλλον η τελευταία κρίση θα έπρεπε να ήταν και το τέλος του ταξιδιού της πέτρας (μεγέθους 4.5 mm παρακαλώ δηλαδή όχι κάτι τεράστιο) προς την ουροδόχο κύστη.
Περαστικά κι από εμένα.
Η δική μου ήταν 9mm και ο γιατρός μου είχε πει πως αν δεν έφευγε εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα έπρεπε να αφαιρεθεί διουρηθρικά Δυστυχώς λιθοτριψία, λόγω της θέσης στην οποία βρισκόταν η πέτρα, δεν έπαιζε. Ευτυχώς με τη βοήθεια άφθονου νερού και φυσικών χυμών με εγκατέλειψε οικειοθελώς χωρίς μεγαλύτερη ταλαιπωρία.
Και τη μάζεψα και σε βαζάκι για περαιτέρω επεξεργασίαsorry, αυτά τα πράγματα βγαίνουν από το πέος;;; και αν ναι, 4.5mm και 9mm είναι μικρά;
8mm είναι το ακροφύσιο ατμού επαγγελματικής καφετιέρας.. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
sorry, αυτά τα πράγματα βγαίνουν από το πέος;;; και αν ναι, 4.5mm και 9mm είναι μικρά;
8mm είναι το ακροφύσιο ατμού επαγγελματικής καφετιέρας.....και χειρότερα
http://www.answerbag.com/q_view/735713 -
δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.. πειράζει;
-
Καθόλου. Είσαι φυσιολογικός. Το αντίθετο (το να θέλεις να το σκέφτεσαι) θα ήταν κομματάκι kinky
Άπαξ και αποφασίσει η πέτρα να βγει, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι μέχρι 10mm (έτσι μου είπε ο γιατρός τουλάχιστον). Ένα τσουξιματάκι αισθάνεσαι και την ανακούφιση που την ξεφορτώθηκες. Το να αφαιρεθεί διουρηθρικά δε θέλω ούτε εγώ να το σκέφτομαι
-
Ο σωλήνας που κατεβαίνει απο τα νεφρά και περνούν απο μεσα τα ούρα είναι σε διάμετρο όσο ενας σωλήνας μελάνης ενος στυλό bic.
Φανταστείτε τι γίνεται εκεί ώσπου να κατέβει η πέτρα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ο σωλήνας που κατεβαίνει απο τα νεφρά και περνούν απο μεσα τα ούρα είναι σε διάμετρο όσο ενας σωλήνας μελάνης ενος στυλό bic.
Φανταστείτε τι γίνεται εκεί ώσπου να κατέβει η πέτρα.το γνωρίζω
-
ωραίος
κάτσε να ρθουν οι μοντς να σε μαζέψουν
-
Στα φαρμακεία με την εγγύηση της solgar;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ωραίοςκάτσε να ρθουν οι μοντς να σε μαζέψουν
Εψαξες το τηλεφωνο;
-
γιατροί μου, τη βοήθειά σας
από την Τρίτη μέχρι σήμερα κάθε φορά που ενεργούμαι έχω ευκοίλια, χωρίς κάποιο άλλο σύμπτωμα όμως που να υποδηλώνει κρύωμα, ούτε βήχας δλδ ούτε καταρροή.
Τι μπορεί να είναι;
xenical πάντως δεν παίρνω, ούτε καμιά άλλη ουσία -
Σταμάτα να βλέπεις alter.
-
Μπουλέ βλέπω
-
πώς την εννοείς την ευκοιλια;
ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο μην παρεις.
-
Κανονικά θα πρεπε να κάνεις εμετό και να έχεις πρόβλημα στύσης.
Γρήγορα στα επείγοντα, ζητήστε ιατρόν Dr. House... -
Έντι, σοβαρέψου
Joe, τι πώς την εννοώ; Αν γίνω πιο περιγραφικός θα αηδιάσετε
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες