-
10780;;;;;;;;; Ουάου!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
10780;;;;;;;;; Ουάου!!!ναι δες εδώ
-
[u]11.980,00
-
Ράδιο-cd έχει, αρκούδα δεν έχει...
-
δίκιο έχετε δε το δα
-
swift ειπαμε!!!!!!!!!!!!
-
το swift το φέρνει και η auto profit στην Ελλάδα? και αν ναι με ποιες διαφορές/τιμήματα ?
-
- Swift
- C1 ...αυτό το παρέλαβε μόλις η αδερφή μου. Καταπληκτικό αμαξάκι ιδίως για την πόλη, όμορφο μέσα έξω, με δυνατό μοτέρ και φτηνό.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
- Swift
- C1 ...αυτό το παρέλαβε μόλις η αδερφή μου. Καταπληκτικό αμαξάκι ιδίως για την πόλη, όμορφο μέσα έξω, με δυνατό μοτέρ και φτηνό.
+1, αλλά για χιλιάρι θα προτιμήσω cuore που έχει πιο πολλούς χώρους και είναι πιο ωραίο μέσα, όργανα εξοπλισμός κτλπ και φοράει και toyota motori
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
- Swift
+1, αλλά για χιλιάρι θα προτιμήσω cuore που έχει πιο πολλούς χώρους και είναι πιο ωραίο μέσα, όργανα εξοπλισμός κτλπ και φοράει και toyota motori
toyota motori φορά και το C1...
-
επίσης μέσα το C1...νομίζω ότι είναι πιο νεανικό κ όμορφο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
- Swift
Ιδιο μοτέρ ακριβώς φοράνε, και είναι το τρικύλινδρο , πολύ οικονομικό που φοράνε διάφορα Toyota και Daihatsu. Είναι πολύ οικονομικό! Αλλά και το C1 και το Cuore δεν φτάνουν αν δεν έχεις κι άλλο αυτοκίνητο... Σε ενδεχόμενο ταξίδι θα κουράσουν, όχι τόσο λόγω επιδόσεων, όσο λόγω...κουβαδοσύνης!
Αν το αντέχεις, πάρε το C4, τα Citroen από την μεσαία κατηγορία και πάνω, είναι πολύ καλά αυτοκίνητα, δεν θα το μετανιώσεις! Στο δρόμο η άνεση και το κράτημα είναι υποδειγματικά και ο 1.4 είναι αρκετός για το αυτοκίνητο (θα είναι πιο γρήγορο από τα χιλιάρια και θα φρενάρει καλύτερα!).
Οδήγησέ την πριν αποφασίσεις! Η Coupe είναι κούκλα σε μαύρο ή σε λευκό πάντως!
(το δεύτερο δεν είναι και μεταλλικό... ). -
+Swift
-
μπήκε και το 3d colt 1.3 στο παιχνίδι...12παρά βασική έκδοση...7 χρόνια εγγύηση Σωβρακάκη..3 οδική βοήθεια..
κι εδώ ερχόμαστε κ λέμε...τα 7 χωρίς λαδάκι του Σωβρακάκη ή τα 3 του Σφακιανάκη? -
από εμφανιση Swift
ο Σαραπατρακης σου σπάει τα νευρα, παιρνεις τηλέφωνο να κλεισεις για service και σε βάζει ενα μηνα μετά ασε που στα Service σε ''ξυρίζει''αλλά τα 7 χρόνια σε βαζουν σε δίλλημα...
-
Αν ισχύουν οι τιμές του C4 εννοείται τότε σιτροέν. Θα σέρνεται αλλά θα είσαι 5άστερος, άνετος, εύρύχωρος και με πολύ καλύτερο κράτημα. Εγώ πάντως αν μου εμπιστευόμουνα τη σιτροέν θα το χτύπαγα ακόμα και χωρίς κλιματισμό! Είναι και κουκλί από έξω το τρίπορτο (είχε πάρει και παγκόσμιο βραβείο ντιζάιν στη χρονιά του ανεξαρτήτως κλάσης!) αλλά μέσα είναι ο ορισμός της π@π@ριας.
Στα σουπερμίνι σουίφτ καρφωτο. Είναι πολύ ωραίο, μετά το γιάρις είναι το δεύτερο οικονομικότερο σε καύσιμα και τα περιοδικά μιλάνε για καλό κιβώτιο και ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Όμως πίσω από το κακάσχημο για μένα αμάξωμα του κόλτ βρίσκεται ένα απίστευτα ευρύχωρο αμάξι που αξίζει την προσοχή σου...
Προσωπικά εννοείται πως θα περίμενα το μάζντα 2 που δεν θα καίει τίποτα και είναι πανέμορφο (δυστυχώς μόνο από έξω) ή θα μάζευα λίγα ακόμα για 1400άρι σίντ το οποίο κακά τα ψέματα είναι κορυφή...
βέβαια με 12Κ θα έπαιρνα μτχ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
-
το C4 1,4 έχει κοντό κιβώτιο και δεν φαίνεται η σχετικη αδυναμία του, τουλάχιστον σε αστικές διαδρομές. ίσως σε αίσθηση να είναι και ελάχιστα πιο γρήγορο απο swift με τη τελείως βλαμένη κλιμάκωση
θα έπαιρνα C4 αν ήταν το μόνο ή βασικό αυτοκίνητο μου. -
clio 1,2 tce??? παει πολυ ακριβα??
τοτε
1)swift
2)ibiza 1,2 -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
επίσης μέσα το C1...νομίζω ότι είναι πιο νεανικό κ όμορφο.Το τιμονι του C1 μου θυμιζει παρα πολυ colt.
Ρε γμτ ειπα να παω κανα χρονο μετα την αγορα μικρου πολης, να δω και το παντα (αν και δεν θελω ιταλικο) και να εχει παιξει στη ναγορα και αρκετο καιρο το σμαρτ, να δω τι παιζει...και με φουντωσατε παλι!
-
Swift δαγκωτό ή περίμενε το Mazda 2! Στους πρώτους 100 που θα το παραγγείλουν η Mazda κάνει δώρο και αυτό το ξανθό:
Προτάσεις καινούργιου ΙΧ μέχρι 12κάτι χιλιάδες