-
Απο αυτα Getz
αλλα αφου μενεις αθηνα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και επελεξε την ανεση,την οικονομια(καυσιμο-τελη-ασφαλεια),την πρακτικοτητα και παρε ενα smart,ξερω ξερω θα αρχισετε τις εγκαθετιλες οποτε θα αγνοησω τυχον σχολια το σμαρτ ειναι χαλια μπλα μπλα μπλα,για να μην χαλασουμε τις καρδιες μας
Λοιπον Fortwo pure 71hp+AC+Softouch(πληρες αυτοματο,μεγαλη σωτηρια φιλε )+ταξινομηση=10400+800+300+375=11875 με το κλειδι στο χερι
-
500αρακι και υπομονή.-
-
Στροφόμετρο έχει?
-
Αυτοκίνητο μέχρι 12κάτι χιλιάδες ζήτησε ο άνθρωπος,
δεν ζήτησε στροφόμετρο. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αυτοκίνητο μέχρι 12κάτι χιλιάδες ζήτησε ο άνθρωπος,
δεν ζήτησε στροφόμετρο.Για το smart λέω.
-
Το ψιλοφαντάστηκα,αλλά όπως και να έχει η απάντηση καλύπτει και υπερασπίζεται όλες τις mini skatoules της κατηγορίας.
-
το smart πρεπει να ειναι πολυ οικονομικο.....τοσο μικρο κινητηρα που εχει.
-
Σταυρωστε με σταυρωστε με ξεχασα το στροφομετρο και το ρολοι 150 ευρω
αρα συνολο 12025 ουτε cent παραπανω@saligaros ειναι αφανταστα οικονομικο ΓΕΝΙΚΑ το αυτοκινητο αλλα και ειδικα ο κινητηρας ο οποιος ειναι mitsubishi με οτι συνεπαγεται...
-
Φιλε με 10-12000 χιλιαδες ευρω θα σου προτεινα μια καλη μηχανη
να προτιμησεις.Αλλωστε μεχρι το 2010 θα ειναι μη αντιμετωπισιμη η κατασταση
στο κυκλοφοριακο των πολεωνΗ μεση ταχυτητα στη Λεωφορο Κηφισου ειναι 20 χιλ/ωρα!
Μηχανη ταξιδίου λοιπον! Varadero κλπ κλπ.
-
Καλα που δεν του πρότεινες 24.000 εισητηρια με τον ΟΑΣΘ σε αυτα τα λεφτα ρε συ.
-
Με ψοφησες...
-
Αστους μη τους ακους!
Μηχανη και παλι μηχανη φιλε!
Οταν αυτοι θα ειναι ακινητοποιημενοι εσυ θα εχεις φτασει στην δουλεια σου!
Μετρησανε σημερα την μεση ταχυτητα στη λεωφορο κηφισου
και ποσειδωνοςΛεωφορος Κηφισου 20 χιλ/ωρα
Λεωφορος Ποσειδωνος 17 χιλ/ωραΤο 2010 πληρης ακινησια λενε οι συγκοινωνιολογοι!
Και υπαρχουν οδηγοι που συζητανε για τo φοβερο turbo τους
και την επιταχυνση σε 8,5 η 8,6 sec /100kmMακρυα απο αυτοκινητα και λεωφορεια
Μηχανη (αντε και μετρό) μονο!
(Καθε μερα ξερω τι υπομενω με το αμαξι..)
-
τι καταναλωση εχει μια varadero; ειναι μεγαλες μηχανες αυτες...
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
αναμεσα σε αυτα που παραθετεις και εγω λεω suzuki swift.. Αλλα με 11000 παιρνεις KIA RIO 1.4 97HP Με υπερπληρη εξοπλισμο περισσοτερους χωρους και κατα τα περιοδικα καλυτερη ποιοτητα και επιδοσεις....Έλα ρε συ τώρα...
-
μήπως να πω να μου φτιάξουν στάση μετρό έξω απ'το σπίτι μου?
μηχανή δεν έχω δίπλωμα 2 φορές έχω καβαλήσει στη ζωή μου και στα 26 μου λίγο δύσκολο να μάθω άσε που τις ψιλοφοβάμαι κιόλας μ'αυτά που βλέπω κάθε μέρα
εδώ απέρριψα τα τρίδυμα κουβαδάκια και θα πάω σε σμαρτ?
όσο για το αυτόματο είναι όντως άνεση
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μήπως να πω να μου φτιάξουν στάση μετρό έξω απ'το σπίτι μου?μηχανή δεν έχω δίπλωμα 2 φορές έχω καβαλήσει στη ζωή μου και στα 26 μου λίγο δύσκολο να μάθω άσε που τις ψιλοφοβάμαι κιόλας μ'αυτά που βλέπω κάθε μέρα
εδώ απέρριψα τα τρίδυμα κουβαδάκια και θα πάω σε σμαρτ?
όσο για το αυτόματο είναι όντως άνεση
Αφου μενεις Ν.Προαστια ,υπαρχει μετρο.
Και εγω 25 ειμαι αλλα θα κανω σε 2 μηνες μαθηματα και για μηχανη
Δεν παλευεται η κατασταση με αμαξι,δεν μπορεις να εισαι στην ωρα σου
με τοση κινηση σχεδον ποτε. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Αφου μενεις Ν.Προαστια ,υπαρχει μετρο.
Για την Αθήνα μιλάμε; Γιατί το νοτιότερο σημείο του Μετρό που ξέρω εγώ είναι το Συγγρού-Φιξ...
Και εγω 25 ειμαι αλλα θα κανω σε 2 μηνες μαθηματα και για μηχανη
Δεν παλευεται η κατασταση με αμαξι,δεν μπορεις να εισαι στην ωρα σου
με τοση κινηση σχεδον ποτε.Αν επιθυμείς την αρτιμέλειά σου και την ησυχία σου, χαράμισε λίγο ύπνο και λίγη βενζίνη και μείνε στο αυτοκίνητό σου... Το να μάθεις ΤΩΡΑ μηχανή και μάλιστα να μετακινείσαι στην Αθήνα, με τέτοια κίνηση και ΚΥΡΙΩΣ τέτοιους οδηγούς, δεν είναι ό,τι ασφαλέστερο...
Εγώ που έχω δίπλωμα μηχανής από τα 18 (και είχα και μηχανή παλιότερα εννοείται...)0 και φοβάμαι να οδηγώ στην ζούγκλα των Αθηνών! Οπότε, καλό είναι να μην δίνεις συμβουλές για ένα ζήτημα που έχεις άγνοια...
Φιλικά πάντα.
ΥΣ: Οι μεγάλες μηχανές, ΚΑΙΝΕ αρκετά συνήθως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παπάκια που ξεχνάς να τα γεμίσεις... -
+1 για το Swift
-
Περίεργο. Οι φίλοι μου που ειναι κοντά στα 30, πουλάνε τις μηχανές και παίρνουν αυτοκίνητα για την πόλη...
Και εσείς στα 26 θα μάθετε να οδηγάτε;;;
-
το Citroen C4 τι λέει? βλέπω ότι ξεκινάει το coupe 1.4 έκδοση LINE που τα έχει όλα από 10.780
Προτάσεις καινούργιου ΙΧ μέχρι 12κάτι χιλιάδες