-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η δικιά μου στύση επηρεάζεται πάντως
Είναι μεγάλη κ@βλα -
Πολύ kinky μας προέκυψε το forum.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η φωτογραφία είναι από εδώ.Εχω δει τα κομματια απο τις ανεμογεννητριες που εχουν κατεβασει στο λιμανι του Ναυπλιου και ειναι τεραστια αλλα αυτη που εβαλες φωτο δειχνει ακομα μεγαλυτερη .
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η φωτογραφία είναι από εδώ.Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη που έχει εγκατασταθεί μέχρι στιγμής.
Κάτι διάβαζα τις προάλες για την συγκεκριμένη, νομίζω τις εγκαθιστούν πρώτα on-shore για να κάνουν όλα τα τεστ και να δούν τί γίνεται, και μετά θα 'μετακομίσουν' σε πάρκα στη θάλασσα, στο βορα της Γερμανίας6MW, είναι απλά κτήνος!
Bill η συγκεκριμένη απλά δεν έχει σχέση με ό,τι έχεις δεί
-
Bill η συγκεκριμένη απλά δεν έχει σχέση με ό,τι έχεις δεί
Αυτο ειναι σιγουρο.
-
Η δικιά μου στύση επηρεάζεται πάντως
Είναι μεγάλη κ@βλαΝα πας καμιά βόλτα από Ινδία. Λίγο έξω από τη Jaisalmer (αν θυμάμαι καλά) έπαιζε ένα αιολικό πάρκο μεγέθους.... Αθήνας (νταξ υπερβολή, αλλά ήταν πραγματικά πολλά τετραγωνικά χιλόμετρα)
Μετά εντός του κάστρου θα έβρισκες και κατάλληλα εφόδια να κατευνάσεις τις ορμές σου
-
Αν το πας έτσι, η Γερμανία καλύπτει όλες τις πτυχές
-
:ysterical:
Αν το πας έτσι, η Γερμανία καλύπτει όλες τις πτυχέςάλλα εφόδια λέμε πνευματικά
-
-
tromera asteio
-
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:whatever:+πάνω
+κάτω -
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:whatever:
+πάνω
+κάτω+μεσα
+εξω -
αληθινη φωτο..
-
Ηταν τελικα τουριστας ο Πούτιν?
Και όμως συνέβη το 1988 κατά την επίσκεψη του τότε προέδρου των ΗΠΑ στην Σοβιετική Ένωση.Η διπλανή φωτογραφία είναι απίστευτη. O Ρόναλντ Ρέιγκαν βρίσκεται στην κόκκινη πλατεία συνοδευόμενος από τον τότε γενικό γραμματέα Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και δίνει το χέρι του σε ένα παιδί. Ακριβώς δίπλα στο παιδί, με την φωτογραφική μηχανή στο στήθος, βρίσκεται ένας «τουρίστας» ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πρώην πρόεδρο της Ρωσίας και νυν πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν!
Είναι γνωστό πως ο Β. Πούτιν είχε υπηρετήσει στην KGB και όπως ισχυρίζεται ο φωτογράφος που πήρε την συγκεκριμένη εικόνα όλοι οι «τουρίστες» οι οποίοι περιφέρονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία ήταν πράκτορες της Σοβιετικής υπηρεσίας.
Βεβαια ,υπαρχει και ο αντιλογος...
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=45 -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αληθινη φωτο..
Μήπως συνοδεύεται και από κάποια εξήγηση για το πως προκλήθηκε αυτό;
-
ναι αυτο περιμενα κι εγω .. μπορει να ειναι πολυ φρικιαστικη ιστορια και δεν ..
-
προφανώς κάποιος έκανε κάτι λάθος με το μηχάνημα που καρφώνει τα καρφιά
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#3]