-
Δε συνεχιζεται,επαναλαμβανεται επ αοριστον...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
«Ο Παναθηναϊκός δεν άρπαξε τον Σπυρόπουλο από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μαζί, διότι ο Τζίγγερ τα έχει βρει με τον Πέτρο Κόκκαλη.
Ταδε εφη...Δομαζος...
Ο άνθρωπος είναι προφανές ότι τα έχει χαμένα.-
Eίναι προφανές ότι τον παρεξήγησες. Ο άνθρωπος δεν εννοεί ότι έχουν ερωτικό δεσμό.
Επίσης προφανές είναι ότι δεν είσαι σε θέση να υποστηρίξεις για το συγκεκριμένο θέμα τί είναι προφανές και τί όχι. Επομένως ο καθένας (κι εσύ κι εγώ κι ο Δομάζος) λέει την παπαρίτσα του αξιολογώντας τα δεδομένα που υπάρχουν κατά το δοκούν, κι αυτό νομίζω ότι είναι αρκετό επί του παρόντος.
Όταν είσαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, λέγεσαι Δομάζος και λες συνέχεια παπαριές (και όχι παπαρίτσες), τότε είναι προφανές ότι τα έχεις χαμένα.
-
φαντασου αμα λεει παπαριες ο Δομαζος, τοτε τι λεει ο Σ. Θεοδωριδης
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
φαντασου αμα λεει παπαριες ο Δομαζος, τοτε τι λεει ο Σ. ΘεοδωριδηςΕίπα εγώ όχι; Αλλά θες πραγματικά να κάνουμε... κόντρα ποια γερουσία (του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ) λέει τις περισσότερες παπαριές;
Για το Δομάζο διάβασα, το Δομάζο σχολίασα.
-
Ο pasxos πουλησε το μπρικι του και πηρε ενα νεο ιταλικο αυτοκινητο. Ανεβασε και ενα βιντεακι
Youtube Video -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο pasxos πουλησε το μπρικι του και πηρε ενα νεο ιταλικο αυτοκινητο. Ανεβασε και ενα βιντεακι
Youtube VideoΗΑPPY BIRTHDAY BAZELAKIA!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωχου μη με ζαλιζετε....Δεν ασχολουμαι με τους απο κατω μου που επιπροσθετως ειναι και πετσινοι....
Ακομα να ξεχασεις το γκολ του Μπλανκο στη Βεροια; Νταξει,ειπαμε ενα αθωο πταισμα του εποπτη ηταν..
Νταξ ουτε ο Μπαρμπης δεν θα το ελεγε οφ-σαϊντ αυτο και το λες εσυ....
Δεν πειραζει ομως.Βγαλτε γλωσσα κ θα δειτε ο Ριμπο τι θα ακουμπησει επανω σ'αυτη....
Εχουν κολλησει και τα πετσινα επανω σας απο τη πολλη χρηση,kinky καταστασεις προβλεπω... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Νταξ ουτε ο Μπαρμπης δεν θα το ελεγε οφ-σαϊντ αυτο και το λες εσυ....
Δεν πειραζει ομως.Βγαλτε γλωσσα κ θα δειτε ο Ριμπο τι θα ακουμπησει επανω σ'αυτη....
Νταξ ουτε ο χατζηχρηστος δε λεει οτι το προχτεσινο ηταν πετσι και το λες εσυ.....
Με ξενα κολυβα.... Η μαλλον,σορρυ,με σκουπιδια του Ολυμπιακου πας να κανεις παρτυ ρε;
-
Ξέρεις από ξένα κόλυβα ε Πάσχο?
-
Ναι με τη διαφορα οτι τα δικα μου κολυβα δεν ηταν ξινισμενα...
-
Όχι ρε, προς Θεού.
-
Ειπα μηπως...
Εσενα τα κολυβα απ τον αγωνα του κυπελου σου αρεσαν;
Αν σου αρεσαν πεσμου να σου παραγγειλω αλλα 4 κιλα...
-
Σκουπιδια ο Rivaldo?
-
Σαφως..δεν χωραει σε συγχρονη ομαδα,κι αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν λεω οτι ακομα και τωρα δεν ειναι καλος παικτης.Ουτε παραβλεπω τα οσα προσφερε στην ομαδα μου.Απλα σε μια συγχρονη ομαδα που θελει να λεγεται μεγαλη δεν εχει θεση πλεον,γι αυτο και εφυγε απ τον Ολυμπιακο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαφως..δεν χωραει σε συγχρονη ομαδα,κι αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν λεω οτι ακομα και τωρα δεν ειναι καλος παικτης.Ουτε παραβλεπω τα οσα προσφερε στην ομαδα μου.Απλα σε μια συγχρονη ομαδα που θελει να λεγεται μεγαλη δεν εχει θεση πλεον,γι αυτο και εφυγε απ τον Ολυμπιακο.ναι αλλα οχι και σκουπιδι
-
'Κόκκινος' ο Μαζαράκος
Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη έναν 'βαμμένο' Ολυμπιακό, τον Ηλία Μαζαράκο, ο οποίος στα νεανικά του χρόνια ακολουθούσε την ομάδα της καρδιάς του παντού!
Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το 'Μ' στην πρώτη σελίδα και εδώ, είναι χαρακτηριστική. Ο Ηλίας Μαζαράκος και όχι του... 16ου, με κασκόλ και καπέλο του Ολυμπιακού, αγκαλιά με φίλο του και συνταξιδιώτη, φεύγουν από την Άρτα για να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.
Σαρίκι στο κεφάλι κόκκινου χρώματος με τα διακριτικά ΟΣΦΠ και κασκόλ που σηκώνει ψηλά ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΕΔ!
Μετά τη σημερινή αποκάλυψη του 'Μ', βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα:
Πώς να μην σφυρίξει πέναλτι στη 'βουτιά' του Κοβάσεβιτς;
Πώς να αντισταθεί στα 'άρρωστα' ερυθρόλευκα αισθήματά του βλέποντας την ομάδα για την οποία έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα, έβγαλε τα... λαρύγγια του να φωνάζει 'Θρύλε Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου', αποθέωσε τους παίκτες της εποχής του και γνώρισε χαρές και λύπες τα χρόνια που ήταν δηλωμένος (χωρίς να το κρύβει) οπαδός της, να μην μπορεί να βάλει γκολ και να σκέφτεται ότι 'χάνει το τρένο' για το πρωτάθλημα;
Πώς να το 'χωνέψει' να μην μπορεί να την βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του ενώ έχει τη δυνατότητα;
ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Αποφάσισε: 'ΕΣΦΑΞΕ' ΤΟΝ ΑΡΗ και όταν ο Κοβάσεβιτς έκανε τη βουτιά, χωρίς να βλέπει τίποτα ο Μαζαράκος, χωρίς να σκεφτεί, έτρεξε στη βούλα!
Όπως θα έκανε ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
'Κάρφωσε' τη μπάλα στα 11 μέτρα, με γνώμονα το 'ρητό': 'Να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να...'
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ, μετά το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας, θα συνεχίσετε να βάζετε τον Μαζαράκο να διαιτητεύει αγώνες του Ολυμπιακού ή γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου;
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, πώς μπορεί ο Άρης να πάρει πίσω τον βαθμό που του 'έκλεψε' ο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού ονόματι Ηλίας Μαζαράκος, που τον ορίσατε να διαιτητεύσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και μάλιστα ο παρατηρητής διαιτησίας αξιότιμος κ. Γιανναδάκης από το ηρωϊκό Λασίθι της Κρήτης να του βάζει και καλό βαθμό;
ΥΓ: Απάντηση δεν περιμένουμε. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!
Δημοσιεύτηκε : 29 Jan - 16:20 - Metrosport
http://www.metropolisradio.gr/newspaper ... osport.jpg
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαφως..δεν χωραει σε συγχρονη ομαδα,κι αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν λεω οτι ακομα και τωρα δεν ειναι καλος παικτης.Ουτε παραβλεπω τα οσα προσφερε στην ομαδα μου.Απλα σε μια συγχρονη ομαδα που θελει να λεγεται μεγαλη δεν εχει θεση πλεον,γι αυτο και εφυγε απ τον Ολυμπιακο.Δηλαδή μέχρι πέρσι ήσασταν αναχρονιστική ομαδούλα???
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
'Κόκκινος' ο Μαζαράκος
Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη έναν 'βαμμένο' Ολυμπιακό, τον Ηλία Μαζαράκο, ο οποίος στα νεανικά του χρόνια ακολουθούσε την ομάδα της καρδιάς του παντού!
Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το 'Μ' στην πρώτη σελίδα και εδώ, είναι χαρακτηριστική. Ο Ηλίας Μαζαράκος και όχι του... 16ου, με κασκόλ και καπέλο του Ολυμπιακού, αγκαλιά με φίλο του και συνταξιδιώτη, φεύγουν από την Άρτα για να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.
Σαρίκι στο κεφάλι κόκκινου χρώματος με τα διακριτικά ΟΣΦΠ και κασκόλ που σηκώνει ψηλά ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΕΔ!
Μετά τη σημερινή αποκάλυψη του 'Μ', βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα:
Πώς να μην σφυρίξει πέναλτι στη 'βουτιά' του Κοβάσεβιτς;
Πώς να αντισταθεί στα 'άρρωστα' ερυθρόλευκα αισθήματά του βλέποντας την ομάδα για την οποία έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα, έβγαλε τα... λαρύγγια του να φωνάζει 'Θρύλε Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου', αποθέωσε τους παίκτες της εποχής του και γνώρισε χαρές και λύπες τα χρόνια που ήταν δηλωμένος (χωρίς να το κρύβει) οπαδός της, να μην μπορεί να βάλει γκολ και να σκέφτεται ότι 'χάνει το τρένο' για το πρωτάθλημα;
Πώς να το 'χωνέψει' να μην μπορεί να την βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του ενώ έχει τη δυνατότητα;
ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Αποφάσισε: 'ΕΣΦΑΞΕ' ΤΟΝ ΑΡΗ και όταν ο Κοβάσεβιτς έκανε τη βουτιά, χωρίς να βλέπει τίποτα ο Μαζαράκος, χωρίς να σκεφτεί, έτρεξε στη βούλα!
Όπως θα έκανε ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
'Κάρφωσε' τη μπάλα στα 11 μέτρα, με γνώμονα το 'ρητό': 'Να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι να πάνε να...'
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ, μετά το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας, θα συνεχίσετε να βάζετε τον Μαζαράκο να διαιτητεύει αγώνες του Ολυμπιακού ή γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου;
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, πώς μπορεί ο Άρης να πάρει πίσω τον βαθμό που του 'έκλεψε' ο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού ονόματι Ηλίας Μαζαράκος, που τον ορίσατε να διαιτητεύσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και μάλιστα ο παρατηρητής διαιτησίας αξιότιμος κ. Γιανναδάκης από το ηρωϊκό Λασίθι της Κρήτης να του βάζει και καλό βαθμό;
ΥΓ: Απάντηση δεν περιμένουμε. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!
Δημοσιεύτηκε : 29 Jan - 16:20 - Metrosport
http://www.metropolisradio.gr/newspaper ... osport.jpg
Ξέρεις ποιός είναι γενικός αρχηγός στον Άρη;
Ο Νίκος Αγγελάκης.Σου λέει τίποτα το όνομα;Μαντάρα τα έκανε ο Μαζαράκος την Κυριακή πάντως.
-
Προφανως πανω στην Θεσσαλονικη ειναι γελοιοι. Ο Κακος ειναι δηλωμενος Παναθηναικος και σε συνδεσμο οπως και αλλοι διαιτητες με αλλες ομαδες.
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Σαφως..δεν χωραει σε συγχρονη ομαδα,κι αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν λεω οτι ακομα και τωρα δεν ειναι καλος παικτης.Ουτε παραβλεπω τα οσα προσφερε στην ομαδα μου.Απλα σε μια συγχρονη ομαδα που θελει να λεγεται μεγαλη δεν εχει θεση πλεον,γι αυτο και εφυγε απ τον Ολυμπιακο.
Δηλαδή μέχρι πέρσι ήσασταν αναχρονιστική ομαδούλα???
Δε σε πιανω φιλε μου... Μπορει τι να σου πω.Παντως αυτος ο παικτης με το αργο πλεον (εως κουραστικο) στυλ παιχνιδιου του δεν ειναι και οτι καλυτερο να παιζει σε συγχρονη ομαδα που θα επρεπε η ταχυτητα να ειναι το κυριο χαρακτηριστικο της.Επομενως ορθως εφυγε το καλοκαιρι απο την ομαδα και πηγε σε μια μικροτερη που μπορει να παρει και κανα παιχνιδι με κανα φαουλ,μεχρι εκει (πραγμα το οποιο κανει βεβαια και φετος )Αυτα.Τωρα με πιανεις;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--