-
Καλά να πάθουνε οι αλαζονες παικτες μας..Μπηκανε στο γηπεδο σαν να παιζουν φιλικο...
Σε ολες τις μπαλες βγαινανε 2 παικτες της ΑΕΚ πρωτοι στη μπαλα..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ..
Περα για περα δικαιο αποτελεσμα, και το αξιζουνε και αυτοι να χαιρονται που κ που..
Αλλωστε η αξια του ηττημενου δινει χαρα στον νικητη, γιαυτο αλλωστε διαβαζουμε πως δεν τους νοιαζει το πρωταθλημα, εφοσον καταφεραν και κερδισαν τον αιωνια πρωτο ΟΣΦΠ..
Για τους λαγους, οτι και να πεις ειναι λιγο...τετοια φαρα, βγαινουν και πανυγηριζουν για το αεκακι, αλλαζουν αβαταρ, φορανε κιτρινομαυρη φανελα κτλ κτλ..
ΞΕΦΤΙΛΑ και ΞΕΠΕΣΜΟΣ, που εχει προκυψει απο τοσα χρονια da pipa του γαυρου
-
Εδιτ:Ρε τον paparazzi
Red: Οκ ας πουμε οτι ειχε η ΑΕΚ να κερδισει τον Ολυμπιακο στην εδρα της απο το 1999(το 2001 γκρεμιστηκε το Νικος Γκουμας,οποτε δεν εχει εδρα η ΑΕΚ απο τοτε.)
Τον κερδιζε ομως εκτος εδρας 2002 κυπελλο,2002(0-1),2003 (1-2 Ριζουπολη με εκπληκτικη εμφανιση κ σκορ που επρεπε να ειναι 1-3 ή 1-4)
Την πρωτη χρονια του Σαντος ειχαμε 1-1 στο Καραϊσκακη και 0-0 στο ΟΑΚΑ.Επισης ειχαμε για το κυπελο το 0-1 του Ολυμπιακου στο ΟΑΚΑ(με τα 5 δοκαρια της ΑΕΚ σε εκεινο το ματς!) και το 0-1 της ΑΕΚ στο Καραϊσκακη(2-1 στη παραταση για τον γαυρο).
Την επομενη χρονια,ηταν το 3χ3(που το εχω κανει delete) και μετα επι Φερερ 1-0 στο Καραϊσκακη για τον Ολυμπιακο,3-3 στο ΟΑΚΑ και φετος 1-0 Καραϊσκακη κ παλι και 4-0 ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ.
Τεσπα δεν εχει σημασια,απλα για την ιστορια κ μονο. -
Εγώ πραγματικά ντρέπομαι μετά το χθεσινό ρεζιλίκι..Η ιστορία του Ολυμπιακού αμαυρώθηκε..
Απορώ με εσάς τους βάζελους που μετά την 4άρα που φάγατε βγαίνατε και μιλάγατε..
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται σιγή και δουλειά.. -
δε λέμε ότι ο Παναθηναικός είναι ομαδάρα, αλλά το πρόβλημα σε μας ξεκινάει από μέσα, απ'την δίοικηση. Εσείς όμως που την έχετε πάντα στο πλευρό σας δε γλυτώσατε.
-
η τελευταία αγωνιστική και η στάση που κράτησαν κάποιες εφημερίδες (και την αναπαράγουν οι οπαδοί) μου φαίνονται κάπως...
Οπως έλεγε χτες κι ο adisΟ χρήστης adis4gr έγραψε:
.θα τονισω ομως οτι η επιθεση στους πυργους χαρακτηριστηκε απο τα ΜΜΕ της αμερικης 'συγχρονο περλ χαρμπορ'...do the math που λενε και οι γιανκις... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε λέμε ότι ο Παναθηναικός είναι ομαδάρα, αλλά το πρόβλημα σε μας ξεκινάει από μέσα, απ'την δίοικηση. Εσείς όμως που την έχετε πάντα στο πλευρό σας δε γλυτώσατε.γιατί ρώτησε κανέναν όταν έδιωξε τον Λεμονή; Ρώτησε κανέναν όταν προσέλαβε εκείνο το φίδι τον Ιβιτς;
Γενικά βλέπεις να μας υπολογίζει; Οτι του καπνίσει κάνει. Δεν βλέπω διαφορές από Τζίγγερ πλην του ότι σκάει χρήματα (όχι πάντα βλέπε μεταγραφές επι Σόλιντ) και αυτό για να του γυρίσουν πίσω μέσω Τσου-Λου όχι γιατί είναι ανοικτόκαρδος.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πραγματικά ντρέπομαι μετά το χθεσινό ρεζιλίκι..Η ιστορία του Ολυμπιακού αμαυρώθηκε..
Απορώ με εσάς τους βάζελους που μετά την 4άρα που φάγατε βγαίνατε και μιλάγατε..
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται σιγή και δουλειά..+1
Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ χτες το βράδυ. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλιστα, μάλιστα. Τιιιιιιιι έχουμ' εδώ;Έχουμε βάζελους που βρίζουν θεούς, δαίμονες, την ομάδα τους, τον προπονητή τους και τη διοίκησή τους επί ένα ημίχρονο, και στο επόμενο ημίχρονο τα γυρνάνε και πανηγυρίζουν επειδή γύρισαν το ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο με 2 πέναλτι. Καλή φάση
Lame , δεν πανηγυριζει κανενας
-
Cavalline και PG220
Ετσι ειναι.
Αυτο που προσωπικα ευχομαι, ειναι να χασουμε κι αλλους βαθμους, να τερματισουμε 3οι, να καταλαβει ο Σωκρατης οτι οι μαλακιες δεν περνανε πια. Επισης να ξαναπαιξουμε την ΑΕΚ στα πλει-οφ, να δουμε ρε παιδι μου, τι διαολο εγινε χτες...ΥΓ. Α ρε Τακη, α ρε Τακη...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται σιγή και δουλειά..+1
Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ χτες το βράδυ.εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση οτι η 'συλλογική νοοτροπία' των οπαδών μιας ομάδας έχει να κάνει κυρίως με την (σχετικά) πρόσφατη ιστορία της και δεν δείχνει πραγματική διαφοροποίηση ανάμεσα σε γαύρους, βάζελους, ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανούς...
-
Μπράβο στην ΑΕΚ για το αποτέλεσμα διασυρμού!
Ποιος θα μας πει τα βαθμολογικά σενάρια από δω και μπρος?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
+1
Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ χτες το βράδυ.Σιγα ρε παιδια.Βαριες κουβεντες ειναι αυτες.Απο την ΑΕΚ τα φαγατε,οχι απο τον Ακρατητο.Μια φορα στα τοσα χρονια γινεται και αυτο,τι να κανουμε τωρα ? ?
Κατα τα αλλα ΠΑΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ που εισαι ρε ? ? ?
Γυρισε η αποστολη του Ολυμπιακου ή ειναι ακομα στα καταφυγια ? ? ?Asimov και στο Καραϊσκακη η ΑΕΚ ηταν καλυτερη,ασχετα αν δεν εκατσε το αποτελεσμα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν εχετε το θεο σας εσεις οι γαυροι!
Επιστημονικη φαντασια και εξωγηινοι φταινε λεει για το σημερινο ναυαγιο!'Απλα ενα κακο ματς εκανε η ομαδα' λενε οι πιο λογικοι! Ο Παναθηναικος που εκανε **μονο ενα μισαωρο **κακου παιχνιδιου ειναι ομαδα για αλατι, με παλτα και τα λοιπα!
Αντε βασιλιαδες τις κωλοτουμπας, σημερα κατερρευσαν τα φαιδρα επιχειρηματα σας.
Για πρωτη φορα η ομαδα ηταν πληρης. Οι κουραστικοι αγωνες του Τσ.Λ. εχουν τελειωσει εδω και καιρο και η ομαδα ειανι προσηλωμενη στον ενα στοχο. Ο Λεμονης εφυγε. Δηλαδη με τις καλυτερες προοπτικες η ομαδα εφαγε 4αρα απο το αεκακι!
Τωρα τι φταιει; Α ναι ειπαμε οι εξωγηινοι, ή μαλλον δεν τρεχει και τιποτα. Η ομαδα δικαιουται ενα κακο παιχνιδι. Παντως ο Παναθηναικος ειναι ομαδα της 4αρας επειδη εκανε ενα κακο 30λεπτο.Η ΑΕΚ, μετα το σημερινο, εδειξε οτι ειναι η πιο αξια ομαδα, αν εξαιρεσουμε τα δυο ματς με τον Παναθηναικο, γιατι ηταν η πιο ανετη με τις υπολοιπες ομαδες ενω και στα δυο ματς με τον Ολυμπιακο τον πατησε και εδειξε να ειανι καλυτερη. Ελπιζω στα μπαραζ να παρει αυτο που της αναλογει.
Ο ΠΑΟ είναι ομάδα της 4άρας γιατί τις τρώει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
Κατά τ' άλλα κανείς δεν είπε ότι η ομάδα δικαιούται ένα κακό ματς και ειδικά να φάει τέσσερα γκολ. Ο Ολυμπιακός δικαιούται να κάνει κακό ματς μία ή δύο φορές το χρόνο το πολύ. Ένα στα φιλικά του καλοκαιριού και ακόμη ένα σε κανά ντέρμπυ ( όπως το 'Χ' στο Καραϊσκάκη πχ ). Όχι να φάει τέσσερα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η συντριβή στο ντέρμπι από την ΑΕΚ έχει εξοργίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 1000 άτομα βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας με όχι και τόσο... ειρηνικές διαθέσεις την αποστολή να επιστρέψει! Ισως για αυτό το λόγο οι παίκτες, λαμβάνοντας τα μηνύματα αυτά, έχουν παρατείνει την παραμονή τους στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ΜΗΝ επιστρέψουν στου Ρέντη.
Κατι λεγαμε περι αρρωστιας φιλτατε Kovathe.
Αυτους τους φιλαθλους θελουν καποιοι ομως.Μην επεκταθουμε.
bagus πραγματικα στην περιπτωση σου ταιριαζει το ρητο ''εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο''
Η ομαδα των 6αρων ,η ομαδα των διασυρμων απο Χεταφες,5αρες απο Ρωσικες ανυπαρκτες μιλαει ...
Δεν το θελω το πρωταθλημα ,αφου οπως λες ειναι με ενσταση. Αρα βγαινει τριτος ο Ολυμπιακος και δευτερη η Αεκ και παμε play off. Προσευχομαι στον Θεο να ακυρωθει η ενσταση και να παιξουμε μεταξυ μας. Ξεχνας γρηγορα. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και παλαιοτερα. Ειχε νικησει η Αεκ 3-0 με κλιμα τρομοκρατιας στην νεα φιλαδελφεια και μετα στο Οακα εφαγε 6αρα
Το Αεκακι της αιωνιας φαπας νικησε 4-0 μετα απο 10 χρονια και μιλαει. Αυτος που νικαει συνεχεια και ειναι αλαζονας ειναι προκλητικος. Αυτος που νικαει μια φορα στα 10 χρονια και γινεται αλαζονας ειναι μ@λ@κας. Αυτο δεν παει σε σενα ,αλλα στους ΑΡΔ που θα λενε τις γνωστες μπουρδες τους παλι
Εξαρες εχει φαει και ο Ολυμπιακος απο την ΑΕΚ.Ξεχνας μου φαινεται...Διασυρμους εχεις φαει και εσυ απο Χερενφεν,Μακαμπες,Ροζενμποργκ και δεν συμμαζευεται.Εκτος φορμας εισαι σημερα.
Μετα απο 10 χρονια ? ? ? 2003 1-2 στη Ριζουπολη. Αλτσχαϊμερ εχεις ρε ? ?
Ατοπο το περι μυγας,ενω τα σχολια του τυπου αιωνιας φαπας κτλ τα παρακαμπτω γιατι επεσε ΒΑΡΥ το σημερινο.
9 χρόνια είχες να με νικήσεις στο πρωτάθλημα εντός έδρας.
Εξάρες από την ΑΕΚ ; Πότε. πες μία γιατί η αμέσως μεγαλύτερη νίκη σας ( μετά την χθεσινή ) είναι από το 1961 με 4-1.
Στον αέρα μιλάει πάλι ο καλός μου μονοκύταρος για την δικέφαλη κότα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ας μιλησω τωρα και για την ομαδαρα μου!Απο τα χειροτερα ημιχρονα φετος το σημερινο πρωτο.
Ο Σεριτς παραμενει ενας εφιαλτης που ευτυχως φαινεται να τελειωνει φετος.
Ο Πεσειρο σημερα εδειξε οτι δεν γουσταρει αλλο και θελει να τον διωξουν. Ειναι δυνατον ο Παναθηναικος, στην εδρα του, ενω καιγεται για νικη, να κατεβαινει με 3 αμυντικα χαφ;;; Ειναι δυνατον με τοσους χαρισματικους επιθετικους παικτες στον παγκο (Ιβανσιτς, Γκονζαλες, Νινης) να ξεκινας με Τζιολη, Σιμαο;;; Ελεος σε Πορτογαλε, τι ονειρο ειδες σημερα;
Ο Μορις μας κουρασε με τις βλακειες του. Σημερα τον εκανε γιογιο ο Χουτος.
Και ομως βρεθηκε παλι ακποιος να μιλησει για σπρωξιμο. Με δυο πεναλτι κατα! Και τα 4 ορθως δοθηκαν. **Δεν μπορω να πω το ιδιο και την 'Ζωγραφια'
**
Αυτοι που τελειωσαν το ματς, απεδειξαν οτι αξιζουν και να αρχιζουν.
Ο Παπ ειναι σε κακιστη φορμα εδω και 3 χρονια αλλα ειναι. Η πιο χρησιμη απο τις 3 αλλαγες.
Ο ΕΚΙ εδειξε οτι υπαρχει ανθρωπος στην ομαδα να βγαζει καθετες μπαλιες και σεντρες. Ελπιζω να ξεκινησει σε ολα τα υπολοιπα ματς, λογω νοοτροπιας και μονο.Να μπορέσεις. Ολοκάθαρο ήταν το πέναλντυ.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Παιρνω αφορμη απο αυτο που βλεπω τωρα στην tv και το οποιο ισχυει για ολες τις ομαδες βεβαια
Ειναι ενας ρεπορτερ εξω απο το πουλμαν του ολυμπιακου και προσπαθει να παρει συνεντευξη απο παικτες που επιβιβαζονται
Κανεις δεν απαντησε και ολοι μπαινανε στο πουλμαν γρηγορα γρηγορα
Αυτο το πραγμα κυριοι ποδοσφαιριστες ειναι απαραδεκτο
Δεν κανουμε μονο δηλωσεις οταν νικαμε αλλα και οταν χανουμε,ακομα και με βαρια σκορ
Παιρνετε τοσα εκατομυρια και δεν εχετε την τσιπα να πειτε δυο λογια μετα απο βαρια ηττα?
Ντροπη σας λαμογια,μονο στα καλα παιρνουμε ποζα και αρχιζουμε το μπλα μπλα?
Οπως ξαναειπα ισχυει για τους ποδοσφαιριστες ολων των ομαδων αυτοΣωστός. Και μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχουν πολλοί ξένοι που υποτίθεται ότι έχουν άλλη νοοτροπία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως η ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να φορμαριστεί την κατάλληλη περίοδο.Ξέρεις πόσα χρόνια προσπαθούν να το πετύχουν ;
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
ΕΝΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!
ΑΚΥΡΟ το γκολ του Μπλανκο γιατι ηταν ακουρευτος!
ΑΚΥΡΟ το γκολ του Εντινιο γιατι ειναι πολυ μαυρος!
ΑΚΥΡΟ το γκολ του Λυμπε γιατι ηταν αξυριστος!
ΑΚΥΡΟ το γκολ του Καφε γιατι ήταν χωρις ζαχαρη! -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Mουφα το πεναλτι του γαυρου απεφανθη ο περιλης βασιλακης
Για να δουμε τι θα πει και για τα 4 της λεωφορουΕντιτ:σωστα και τα 4 πεναλτι απεφανθη ξανα ο περικλης
Πάντως στον 'Α' και στην ΝΕΤ είπαν ότι είναι καθαρό του ΟΣΦΠ. Και εγώ έτσι πιστεύω γιατί το τραγί ο Παπασταθόπουλος πάει και σπρώχνει τον Γκαλέτι με την μέση του. Δεν ήταν καν τζαρτζάρισμα.
-
Το πιθανότερο είναι να πάρει ο γαύρος την κούπα, αφού παίζει 2 όχι ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια στην έδρα του (Λάρισα, Ηρακλή) και με την Ξάνθη εκτός. Έτσι θα γίνει καμιά χιέστα στο Δ. Θέατρο με τον Φασούλα να εξαίρει τον μέγιστο Πρόεδρο και τους συντάκτες του Πρωταθλητή για κλάκα.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--