-
Το πέναλντυ ήταν κανονικό πάντως.
-
Ήταν πέναλτυ, ναι.
-
...κΑι εμεις τα ταπεινα Αρειανα... μαλλον καταφεραμε να βγουμε με αρκετα ποντα κια στα μπαραζ ...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Το κόμπλεξ των ΑΕΚτσήδων φαίνεται στη φραση:
'Δε με νοιάζει να πάρω πρωτάθλημα αφού κέρδισα τον Ολυμπιακό.'
Αυτό είναι αρρώστια...αυτο δηλαδη που ελεγε και ο πασχος
-
Ριβάλντο: 'Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, στα επίπεδα του 7-0 και του 8-0. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδου
-
bagus πραγματικα στην περιπτωση σου ταιριαζει το ρητο ''εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο''
Η ομαδα των 6αρων ,η ομαδα των διασυρμων απο Χεταφες,5αρες απο Ρωσικες ανυπαρκτες μιλαει ...
Δεν το θελω το πρωταθλημα ,αφου οπως λες ειναι με ενσταση. Αρα βγαινει τριτος ο Ολυμπιακος και δευτερη η Αεκ και παμε play off. Προσευχομαι στον Θεο να ακυρωθει η ενσταση και να παιξουμε μεταξυ μας. Ξεχνας γρηγορα. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και παλαιοτερα. Ειχε νικησει η Αεκ 3-0 με κλιμα τρομοκρατιας στην νεα φιλαδελφεια και μετα στο Οακα εφαγε 6αρα
Το Αεκακι της αιωνιας φαπας νικησε 4-0 μετα απο 10 χρονια και μιλαει. Αυτος που νικαει συνεχεια και ειναι αλαζονας ειναι προκλητικος. Αυτος που νικαει μια φορα στα 10 χρονια και γινεται αλαζονας ειναι μ@λ@κας. Αυτο δεν παει σε σενα ,αλλα στους ΑΡΔ που θα λενε τις γνωστες μπουρδες τους παλι
-
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΕΚΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ:
Εκι Γκονζάλες: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τρία αμυντικά χαφ στη Λεωφόρο. Είμαστε Παναθηναϊκός. Ελπίζω γι' αυτό γιατί τώρα έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο. Ξέρω καλά τι είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω τους οπαδούς και τι θέλουν. Αυτό είναι νορμάλ, είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει όμως όχι μόνο να νικάμε αλλά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίζουμε καλά γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι γιατί είχαμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να επιτεθούν, παίξαμε πιο επιθετικά και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος. Δεν ξεχνώ ότι ο προπονητής αποφασίζει και επιλέγει τους παίκτες. Δεν παραπονιέμαι, απλά θέλω το καλό της ομάδας. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε είναι πιο επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε τους παίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εξαρτάται από τη νοοτροπία και το πώς θα ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, αν θα αμυνόμαστε ή θα κάνουμε πίεση. Θα το δούμε αυτό».
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΕΚΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ:Εκι Γκονζάλες: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τρία αμυντικά χαφ στη Λεωφόρο. Είμαστε Παναθηναϊκός. Ελπίζω γι' αυτό γιατί τώρα έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο. Ξέρω καλά τι είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω τους οπαδούς και τι θέλουν. Αυτό είναι νορμάλ, είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει όμως όχι μόνο να νικάμε αλλά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίζουμε καλά γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι γιατί είχαμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να επιτεθούν, παίξαμε πιο επιθετικά και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος. Δεν ξεχνώ ότι ο προπονητής αποφασίζει και επιλέγει τους παίκτες. Δεν παραπονιέμαι, απλά θέλω το καλό της ομάδας. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε είναι πιο επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε τους παίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εξαρτάται από τη νοοτροπία και το πώς θα ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, αν θα αμυνόμαστε ή θα κάνουμε πίεση. Θα το δούμε αυτό».
Γιαυτο την αλλη βδομαδα θα ειναι παλι εκτος αποστολης
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΕΚΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ:
Εκι Γκονζάλες: «Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τρία αμυντικά χαφ στη Λεωφόρο. Είμαστε Παναθηναϊκός. Ελπίζω γι' αυτό γιατί τώρα έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο. Ξέρω καλά τι είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω τους οπαδούς και τι θέλουν. Αυτό είναι νορμάλ, είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει όμως όχι μόνο να νικάμε αλλά να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίζουμε καλά γιατί αυτό αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι γιατί είχαμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να επιτεθούν, παίξαμε πιο επιθετικά και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος. Δεν ξεχνώ ότι ο προπονητής αποφασίζει και επιλέγει τους παίκτες. Δεν παραπονιέμαι, απλά θέλω το καλό της ομάδας. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτός ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε είναι πιο επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε τους παίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εξαρτάται από τη νοοτροπία και το πώς θα ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, αν θα αμυνόμαστε ή θα κάνουμε πίεση. Θα το δούμε αυτό».
Γιαυτο την αλλη βδομαδα θα ειναι παλι εκτος αποστολης
-
εγω ξερω οτι χάσαμε στο 90 φευγα.............
-
Η συντριβή στο ντέρμπι από την ΑΕΚ έχει εξοργίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 1000 άτομα βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας με όχι και τόσο... ειρηνικές διαθέσεις την αποστολή να επιστρέψει! Ισως για αυτό το λόγο οι παίκτες, λαμβάνοντας τα μηνύματα αυτά, έχουν παρατείνει την παραμονή τους στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ΜΗΝ επιστρέψουν στου Ρέντη.
-
Κάφροι.....
-
Η συντριβή στο ντέρμπι από την ΑΕΚ έχει εξοργίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 1000 άτομα βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας με όχι και τόσο... ειρηνικές διαθέσεις την αποστολή να επιστρέψει! Ισως για αυτό το λόγο οι παίκτες, λαμβάνοντας τα μηνύματα αυτά, έχουν παρατείνει την παραμονή τους στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ΜΗΝ επιστρέψουν στου Ρέντη.Επιστροφη στις ριζες...Ή καλυτερα....επιστροφη στους κορνεδες
-
Δεν εχετε το θεο σας εσεις οι γαυροι!
Επιστημονικη φαντασια και εξωγηινοι φταινε λεει για το σημερινο ναυαγιο!'Απλα ενα κακο ματς εκανε η ομαδα' λενε οι πιο λογικοι! Ο Παναθηναικος που εκανε **μονο ενα μισαωρο **κακου παιχνιδιου ειναι ομαδα για αλατι, με παλτα και τα λοιπα!
Αντε βασιλιαδες τις κωλοτουμπας, σημερα κατερρευσαν τα φαιδρα επιχειρηματα σας.
Για πρωτη φορα η ομαδα ηταν πληρης. Οι κουραστικοι αγωνες του Τσ.Λ. εχουν τελειωσει εδω και καιρο και η ομαδα ειανι προσηλωμενη στον ενα στοχο. Ο Λεμονης εφυγε. Δηλαδη με τις καλυτερες προοπτικες η ομαδα εφαγε 4αρα απο το αεκακι!
Τωρα τι φταιει; Α ναι ειπαμε οι εξωγηινοι, ή μαλλον δεν τρεχει και τιποτα. Η ομαδα δικαιουται ενα κακο παιχνιδι. Παντως ο Παναθηναικος ειναι ομαδα της 4αρας επειδη εκανε ενα κακο 30λεπτο.Η ΑΕΚ, μετα το σημερινο, εδειξε οτι ειναι η πιο αξια ομαδα, αν εξαιρεσουμε τα δυο ματς με τον Παναθηναικο, γιατι ηταν η πιο ανετη με τις υπολοιπες ομαδες ενω και στα δυο ματς με τον Ολυμπιακο τον πατησε και εδειξε να ειανι καλυτερη. Ελπιζω στα μπαραζ να παρει αυτο που της αναλογει.
-
Μολιε παρκαρε κατω απο το σπιτι μου ενα πουλμαν και κατεβαινουν κατι τυποι με κοκκινες φορμες που μπαινουν σε κατι ταξι που περιμενουν.....
-
Η συντριβή στο ντέρμπι από την ΑΕΚ έχει εξοργίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 1000 άτομα βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας με όχι και τόσο... ειρηνικές διαθέσεις την αποστολή να επιστρέψει! Ισως για αυτό το λόγο οι παίκτες, λαμβάνοντας τα μηνύματα αυτά, έχουν παρατείνει την παραμονή τους στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ΜΗΝ επιστρέψουν στου Ρέντη.Κατι λεγαμε περι αρρωστιας φιλτατε Kovathe.
Αυτους τους φιλαθλους θελουν καποιοι ομως.Μην επεκταθουμε.
bagus πραγματικα στην περιπτωση σου ταιριαζει το ρητο ''εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο''
Η ομαδα των 6αρων ,η ομαδα των διασυρμων απο Χεταφες,5αρες απο Ρωσικες ανυπαρκτες μιλαει ...
Δεν το θελω το πρωταθλημα ,αφου οπως λες ειναι με ενσταση. Αρα βγαινει τριτος ο Ολυμπιακος και δευτερη η Αεκ και παμε play off. Προσευχομαι στον Θεο να ακυρωθει η ενσταση και να παιξουμε μεταξυ μας. Ξεχνας γρηγορα. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και παλαιοτερα. Ειχε νικησει η Αεκ 3-0 με κλιμα τρομοκρατιας στην νεα φιλαδελφεια και μετα στο Οακα εφαγε 6αρα
Το Αεκακι της αιωνιας φαπας νικησε 4-0 μετα απο 10 χρονια και μιλαει. Αυτος που νικαει συνεχεια και ειναι αλαζονας ειναι προκλητικος. Αυτος που νικαει μια φορα στα 10 χρονια και γινεται αλαζονας ειναι μ@λ@κας. Αυτο δεν παει σε σενα ,αλλα στους ΑΡΔ που θα λενε τις γνωστες μπουρδες τους παλι
Εξαρες εχει φαει και ο Ολυμπιακος απο την ΑΕΚ.Ξεχνας μου φαινεται...Διασυρμους εχεις φαει και εσυ απο Χερενφεν,Μακαμπες,Ροζενμποργκ και δεν συμμαζευεται.Εκτος φορμας εισαι σημερα.
Μετα απο 10 χρονια ? ? ? 2003 1-2 στη Ριζουπολη. Αλτσχαϊμερ εχεις ρε ? ?
Ατοπο το περι μυγας,ενω τα σχολια του τυπου αιωνιας φαπας κτλ τα παρακαμπτω γιατι επεσε ΒΑΡΥ το σημερινο.
-
Άρρωστοι οι μεν, άρρωστοι και οι δε φίλε...
-
Ο ΟΦΗ εχει σωθει;
Ο Δωνης θα δουλεψει του χρονου στην ΑΕΚ;
Μηπως η ΑΕΚ μετα την επομενη αγωνιστικη θα ειναι μονη πρωτη; -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ο ΟΦΗ εχει σωθει;
Ο Δωνης θα δουλεψει του χρονου στην ΑΕΚ;
Μηπως η ΑΕΚ μετα την επομενη αγωνιστικη θα ειναι μονη πρωτη;Αν γίνει καμιά στραβή με τον Ολυμπιακό...
-
Ας μιλησω τωρα και για την ομαδαρα μου!
Απο τα χειροτερα ημιχρονα φετος το σημερινο πρωτο.
Ο Σεριτς παραμενει ενας εφιαλτης που ευτυχως φαινεται να τελειωνει φετος.
Ο Πεσειρο σημερα εδειξε οτι δεν γουσταρει αλλο και θελει να τον διωξουν. Ειναι δυνατον ο Παναθηναικος, στην εδρα του, ενω καιγεται για νικη, να κατεβαινει με 3 αμυντικα χαφ;;; Ειναι δυνατον με τοσους χαρισματικους επιθετικους παικτες στον παγκο (Ιβανσιτς, Γκονζαλες, Νινης) να ξεκινας με Τζιολη, Σιμαο;;; Ελεος σε Πορτογαλε, τι ονειρο ειδες σημερα;
Ο Μορις μας κουρασε με τις βλακειες του. Σημερα τον εκανε γιογιο ο Χουτος.
Και ομως βρεθηκε παλι ακποιος να μιλησει για σπρωξιμο. Με δυο πεναλτι κατα! Και τα 4 ορθως δοθηκαν. Δεν μπορω να πω το ιδιο και την 'Ζωγραφια'Αυτοι που τελειωσαν το ματς, απεδειξαν οτι αξιζουν και να αρχιζουν.
Ο Παπ ειναι σε κακιστη φορμα εδω και 3 χρονια αλλα ειναι. Η πιο χρησιμη απο τις 3 αλλαγες.
Ο ΕΚΙ εδειξε οτι υπαρχει ανθρωπος στην ομαδα να βγαζει καθετες μπαλιες και σεντρες. Ελπιζω να ξεκινησει σε ολα τα υπολοιπα ματς, λογω νοοτροπιας και μονο.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--