-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Συγνωμη αγαπητοι μου μοντς αλλα ξεκινω πρωτος
4αρα και αλατι
:Εσείς γιατί πανηγυρίζετε ; Για τα 4 που φάγατε ;
Για τα 4 που φάγαμε εμείς άσε να βγουν οι ΑΕΚτζήδες...
Πότε φάγαμε ξανά 4 γκολ στο πρωτάθλημα ; Ενδιαφέρον στατιστικό.
είπαμε.....
Κωστένογλου.....
σας πήρε τα σώβρακα...Ναι...Κωστένογλου=ΑΕΚ. Εσείς γιατί πανηγυρίζετε για τα 4 ; Εάν είναι μόνο για την βαθμολογία τότε ΟΚ αλλά πάλι με ξένα κόλλυβα , για να μην ξεχνιόμαστε.
-
περσυ αεκ - ΠΑΟ 1-4
Φετος αεκ - οσφπ 4-0αχχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχα
-
Τον Κωστένογλου πολύ στο υπεροπτικό του τον είδα. Και αυτό δεν είναι καλό!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
4αρα και αλατι
είπαμε.....
Κωστένογλου.....
σας πήρε τα σώβρακα...Ναι...Κωστένογλου=ΑΕΚ. Εσείς γιατί πανηγυρίζετε για τα 4 ; Εάν είναι μόνο για την βαθμολογία τότε ΟΚ αλλά πάλι με ξένα κόλλυβα , για να μην ξεχνιόμαστε.
ξένα...ξε ξένα.....
πές στον προεδρό σου να μήν ξαναμιλήσει......
η ΑΕΚ έπαιξε φανταστικά........ -
Συγχαρητηρια στην Αεκ. Δεν ειδα το παιχνιδι,αλλα για να εβαλε 4αρα σημαινει οτι αξιζε την νικη. Εγω δεν ειμαι βαζελος να βρισκω δικαιολογιες.
Θα τα ακουσει για τα καλα ο Κοκκαλης,. Δεν του εκανε ο Λεμονης. Ε ας φαει τωρα 4αρα απο τον Μπουρμπο και τον Γεωργεα που εχει να παιξει ενα χρονο
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
4αρα και αλατιΕσείς γιατί πανηγυρίζετε ; Για τα 4 που φάγατε ;
Α δεν στο ειπα? ειμαι και αεκ
4αρα και αλατι λεμεΝαι και Τσέλσυ και με όποιν νικάει τον Ολυμπιακό αλλά μάλλον θα πρέπει να πάψεις να είσαι ΠΑΟ γιατί εσύ δεν μπορείς να νικήσεις έτσι τον Ολυμπιακό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον Κωστένογλου πολύ στο υπεροπτικό του τον είδα. Και αυτό δεν είναι καλό!γιατί ?
Καλά έκανε..... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Παίξαμε ωραία μπάλα. Και όταν αυτό συνοδεύεται από 4 γκόλ είναι ακόμα καλύτερα.
Και να δώ τώρα αυτούς που μίλαγαν για ομάδες αστέρων τι θα πούν! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!
ΥΓ Ο Πορτομπάγκους έρχεται!
Αστέρες χωρίς προπονητή δεν παίζουν μπάλα τρώνε 4. Τα παραδείγματα άπειρα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Συγχαρητηρια στην Αεκ. Δεν ειδα το παιχνιδι,αλλα για να εβαλε 4αρα σημαινει οτι αξιζε την νικη. Εγω δεν ειμαι βαζελος να βρισκω δικαιολογιες.Θα τα ακουσει για τα καλα ο Κοκκαλης,. Δεν του εκανε ο Λεμονης. Ε ας φαει τωρα 4αρα απο τον Μπουρμπο και τον Γεωργεα που εχει να παιξει ενα χρονο
εγώ είμαι βάζελος...αλλά δικαιολογίες δεν βρίσκω......για την ομάδα μου....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
4αρα και αλατι
είπαμε.....
Κωστένογλου.....
ξένα...ξε ξένα.....
πές στον προεδρό σου να μήν ξαναμιλήσει......
η ΑΕΚ έπαιξε φανταστικά........Γιατί να μην ξαναμιλήσει ; Εσείς τουμπέκι και στην γωνιά σας μέχρι να καταφέρετε ότι δεν είχε καταφέρει ομάδα για καμιά δεκαριά ίσως και παραπάνω χρόνια.
Η ΑΕΚ όντως έπαιξε μαγικά ( για ΑΕΚ ). Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ στο γήπεδο σήμερα.
-
Συγχαρητηρια στην Αεκ. Δεν ειδα το παιχνιδι,αλλα για να εβαλε 4αρα σημαινει οτι αξιζε την νικη. Εγω δεν ειμαι βαζελος να βρισκω δικαιολογιες.Θα τα ακουσει για τα καλα ο Κοκκαλης,. Δεν του εκανε ο Λεμονης. Ε ας φαει τωρα 4αρα απο τον Μπουρμπο και τον Γεωργεα που εχει να παιξει ενα χρονο
Πρέπει να τα ακούσει και μαζί και ο Ίβιτς και ο Σάββας. Και μάλιστα να τους τα χώσει ο Πετράκης ( αυτό να δω ... ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
4αρα και αλατι λεμεΝαι και Τσέλσυ και με όποιν νικάει τον Ολυμπιακό αλλά μάλλον θα πρέπει να πάψεις να είσαι ΠΑΟ γιατί εσύ δεν μπορείς να νικήσεις έτσι τον Ολυμπιακό.
ναι ε?
περσι 2 φορες 1-0 και φετος 2 ισοπαλιες
δεν το καταλαβα λοιπον αυτο περι νικων -
ναι ε?
περσι 2 φορες 1-0 και φετος 2 ισοπαλιες
δεν το καταλαβα λοιπον αυτο περι νικωνΤο 'έτσι' το είδες ;
-
Τι να πω....Κουλουρι, ΜΗΔΕΝ
Τελικα, αποδεικνυεται οτι η απομακρυνση Λεμονη ηταν κακη ιδεα....Για να δουμε στη συνεχεια τι εχει να γινει αν και πιστευω δεν θα το χασουμε. Ειδωμεν...
ps. Η χαρα του bujinkan ναουμ
-
Βαθμολογία
-
Ελα ρε ΑΕΚαρα!!!!!!
Ενα ακομα δωρο απο την CAS θελουμε και μετα θα αφησουμε στους γαυρους τα αλατια για τις πληγες τους....
-
δεν το καταλαβα λοιπον αυτο περι νικωνΜπας και κατάλαβες ότι σου εχω στείλει ένα ρημαδο-πμ και έχω σκάσει να σε περιμένω να μου απαντήσεις
άντε ξεκούνα, γιατί με έχει φάει η αγωνία
-
-
-
Μπράβο ρε συ Ρέντ. Σε παραδέχομαι.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--