-
Για να καταλαβεις την διαφορα μας...το ελληνικο πρωταθλημα το θεωρω δεδομενο απο την στιγμη που υπαρχει τοσο τεραστια διαφορα ποιοτητος υλικου.
Το να μην το παρω αποτελει εκπληξη και τρομερη αποτυχια. Το να το παρω, δεν σημαινει πως θα πανυγηρισω κιολας.
ΑΠΛΑ φετος πηγατε να σηκωσετε και εσεις κεφαλι, και κατι τετοια εμεις δε τα μπορουμε. Το κοβουμε απο τη ριζα, μια και καλη.
Τωρα στην 3η θεση και γαργαρα. Και ερχεται και η κυριακη!! ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...
Παω στοιχημα πως δεν θυμασαι (αν υπηρξε) την τελευταια φορα που πηγαινες π.χ στο Καραισκακη με ψυχολογια και νοοτροπια του στυλ: θα ριξω 3 γκολ και θα φυγω..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 1/10 ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 1-0 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
-
αν συνεχίσουμε έτσι θα το πάρει
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αφου εφαγα λοιπον, επιστρεφω με ακμαιο ηθικο, αφου ακομα και ο global kouk συμφωνησε μαζι μου σε αυτο το 'ιερο τοπικο'.Μιλουν ολοι για ποιοτητα και πρασινα αλογα. Μεχρι πριν 1 βδομαδα, απο τους παικταραδες του Ολυμπιακου μονο ενας εδειχνε την ποιοτητα του: ο Νικοπολιδης! Εναν Μαλαρτζ στις 'καλες' του ή εναν Μαχομορετο να ειχατε και ολη η υπολοιπη ποιοτητα θα πηγαινε περιπατο. Αληθεια που ηταν η ποιοτητα σας στα σοβαρα ματς με τον Παναθηναικο; Για 150 λεπτα δεν βλεποταν η ομαδα. Ο Νουνιες με τον Παντο το καθαρισαν το ματς (με χορηγια Γκαλινοβιτς-Σαλπιγγιδη).
Πολυ καλος ο Λεντεσμα δε διαφωνω. Αλλα πραγματικα σε ποσα ματς τον ειδατε και τον χαρηκατε; 4-5 του Ch.L. και 1-2 του πρωταθληματος το πολυ.
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που εγκωμιαζουν τον Ρ. Μπραβο; Τετοια υπομονη και υποστηριξη ουτε εμεις στον Γκονζαλες δεν εχουμε που ακομα περιμενουμε να ηγηθει.
Ο Γκαλεττι, συμφωνω παιχτουρα αλλα μονο τους 3-4 πρωτους μηνες; Ο Ιβανσιτς εχει πολυ περισσοτερα καλα παιχνιδια φετος.
Ο Μπελουτσι παικταρας; Απο που και ως που; Απο τον αγωνα στην Τσελσι; Ο Επαλε στην Ευρωπη εκανε θαυματα μπροστα σε αυτα που εκανε τοτε ο Μπελουτσι. Αλλα ειπαμε, που υπομονη και αντικειμενικοτητα. Αφου τον πηρε ο Ολυμπιακος καλος ΠΡΕΠΕΙ να ειναι.
Ο Λεοναρντο τον ειδα απο κοντα και ειναι αρκετα καλος. Αλλα που υστερει ο Σπυροπουλος; Επειδη ο ενας παιζει στον Ολυμπιακο και ο αλλος στον Παναθηναικο;
Ε οχι και καλυτερος νεος ο Γκαλιτσιος!!! Ρωτηστε κανεναν Λαρισινο, θα γελαει.Συμπερασμα, οσο ποιοτητα ειχε ο Ολυμπιακος πριν 1-2 βδομαδες, τοση εχει και τωρα.
Πιο μαγκες ναι, ειναι, σαν νοοτροπια, σαν ψυχολογια. Αλλα σαν ποιοτητα ειναι ελαχιστη η διαφορα, τοσο ελαχιστη που δεν αρκει για να δωσει πρωταθλημα.Βαριεμαι και να απαντησω στα απανωτα κουλα που γραφεις...Ο μπελουτσι ειναι καλος επειδη κοστιζει οσο ολο το σωματειο σου, οχι επειδη ηρθε σε εμας..
Ξεχασες ομως μερικους...νταρκο, λουα λουα, τζολε( που θα σε νικαει και με πατεριτσες), μπραβο, σεζαρ, στολτιδη....
ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟ, ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ...
Μεινε με γκουμα-βυντρα-σαλπιγγιδη και λοιπους εσυ, στην δικη σου πλανη, και να ονειρευεσαι πρωταθλημα, κυπελλο, ευρωπη και αλλα....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και περιμενε γιατι η φετινη χρονια μολις αρχισε (η συνεχεια σε αλλο τοπικ)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
skye
Τι λενε στη πλατεια για το ΑΕΚ ? ? ?
οτι η αεκ ειναι καλη και οτι πρωτη φορα μετα απο 7 χρονια μπορει πατε για διεκδικηση πρωταθληματος. επισης λενε οτι δικαια κερδισε η αεκ αλλα δεν αξιζε 3 γκολ με τιποτα, ειναι δυσαρεστημενοι απο την εκταση του σκορ και απ'το 2ο ασχημο αποτελεσμα κ εμφανιση μετα τη σοσο κ ελπιζουν να μην συνεχιστει αυτο, γιατι αυτη η ομαδα αξιζει κατι καλυτερο
Σιγουρα το σκορ δεν ηταν για 3-0 αφου η ΑΕΚ δεν επαιξε μπαλα,αλλα ακομα κ οταν δεν παιζει,ξερουν οι παικτες τι πρεπει να κανουν.
Αλλα αναρωτιεμαι οταν παιξει μπαλα τι θα δουμε απο αυτη την ΑΕΚ...Ο Πανθηρωνιος ειναι για μεγαλα πραγματα φετος....
Ο Λινεν ειναι γατα κ θα φτιαξει εξαιρετικη ομαδα...Καλο ειναι επισης το οτι ο Τσακιρης ειναι πορωμενος με την ομαδα...
Χαλαρα ουεφα φετος,μαζι με τον Αρη......Λιωνω και δεν παλιωνω !!!
-
Εγώ περιμένω με ενδιαφέρον το παιγνίδι με την ΑΕΚ.
όμως όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ακόμα και με ισοπαλία θα είμαι και πάλι καβάλα στο άλογο (+2 από ΠΑΟ εφόσον ο τελευταίος κερδίσει τον Πανιώνιο).
Πάντως επειδή η μπάλλα είναι πόρνη δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Η ΑΕΚ έχει και τον Ριβάλντο που πιστεύω χωρίς αμφιβολία ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο παιγνίδι της καριέρας του. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μία ομάδα από έναν εξαιρετικό παίχτη που έχει πληγωθεί ο εγωϊσμός του.
Από την άλλη θεωρώ ότι φέτος ο ΟΣΦΠ αν παίξει όπως πρέπει πολύ δύσκολα θα χάσει παιγνίδι.
-
Σήμερα ακουγόταν σε ένα ψιλικατζίδικο στα Εξάρχεια ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο να το πάρει η ΑΕΚ και οι άλλοι δύο να πάνε ταμείο, ώστε ο μεν γάβρος με τα κέρδη να αγοράσει και τον υπόλοιπο μισό Μπελούτση ο δε Βαρδινογιάννης να εξαγοράσει τη M.I.G και να κάνει έτσι ρουα ματ ακρυλικό στον Βγενόπουλο.
Ρώτησα όλο χαρά αν κάποιος από τους συνδιαλεγόμενους λεγόταν pasxos,αλλά δυστυχώς μόλις το άκουσαν με κοίταξαν σαν ηλίθιοι και μου ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσω. -
Αυτη η ανοχη του admin και των mods να παραμενει ανοιχτο το τοπικο ειναι χωρις προηγουμενο.. Θα παραπονεθω στον drdino..
Τωρα που το σκεφτομαι εχει πλακα να διαβαζω τυπακια σαν τον gti.. Εχει τουλαχιστον ενα..ψεγαδι χιουμορ το παιδι.. Το μονο που σκεφτομαι ειναι το εξης και απευθυνομαι στον ακαλυπτο και στους αλλους γαυρους..:Στο νεο τοπικο που θα ανοιξει για το επομενο πρωταθλημα ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ;;;;;;;; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
μου ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσω.Σου ειπαν 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ;;;
-
Τι θα γίνει με αυτόν κύριοι mods;
Ούτε ο παπάς στην εκκλησία δεν έχει πει περισσότερες φορές το ''αμήν'' από την ''4άρα και αλάτι'' του pasxoy. -
Αυτος ο Χουτος δεν εφυγε σαν αποτυχημενος;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
μου ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσω.ποιοί ανεγκέφαλοι στο είπαν ?
ΜΕΙΝΕ.......άντε μην πάρω ανάποδες και γίνει της κακομοίρας εδώ μέσα......
-
Κανε παραπονο σε καναν global ρε.. Θα το λεω μεχρι να με κερδισει ο βαζελος..κλαφτα δλδ..
toyotaman εισαι κορυφη..
-
Καλα ρε συ Πασχο παιρνεις μηνιατικο απο τον Κοκκαλη;
Χαλαρωσε ρε συ δε σου ειπε κανεις να μην αγαπας την ομαδα σου.
Καλα, βασικα για ολο υς παει αυτο. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μου ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσω.
ποιοί ανεγκέφαλοι στο είπαν ?
toyotaman διάβασέ το όλο το κείμενο:
Σήμερα ακουγόταν σε ένα ψιλικατζίδικο στα Εξάρχεια ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο να το πάρει η ΑΕΚ και οι άλλοι δύο να πάνε ταμείο, ώστε ο μεν γάβρος με τα κέρδη να αγοράσει και τον υπόλοιπο μισό Μπελούτση ο δε Βαρδινογιάννης να εξαγοράσει τη M.I.G και να κάνει έτσι ρουα ματ ακρυλικό στον Βγενόπουλο.
Ρώτησα όλο χαρά αν κάποιος από τους συνδιαλεγόμενους λεγόταν pasxos,αλλά δυστυχώς μόλις το άκουσαν με κοίταξαν σαν ηλίθιοι και μου ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσω. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κανε παραπονο σε καναν global ρε.. Θα το λεω μεχρι να με κερδισει ο βαζελος..κλαφτα δλδ..Ποιά να κλάψω;
Και 'γω Ολυμπιακός είμαι......
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
toyotaman διάβασέ το όλο το κείμενο:
Ρώτησα όλο χαρά αν κάποιος από τους συνδιαλεγόμενους λεγόταν pasxos,αλλά δυστυχώς μόλις το άκουσαν με κοίταξαν σαν ηλίθιοι και μου ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσω.Ok.....
πάω πάσο στο Ελ Πάσο.... -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Κανε παραπονο σε καναν global ρε.. Θα το λεω μεχρι να με κερδισει ο βαζελος..κλαφτα δλδ..
Ποιά να κλάψω;
Τι νερο εχετε στον πυργο και λες τετοια; Ξερψ τι εισαι αλλα μου παραπονιεσαι για την 4αρα..Εδω παντως στο Ναυπλιο εχει καλο νερο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κανε παραπονο σε καναν global ρε
Ποιά να κλάψω;
Τι νερο εχετε στον πυργο και λες τετοια; **Ξερψ **τι εισαι αλλα μου παραπονιεσαι για την 4αρα..Εδω παντως στο Ναυπλιο εχει καλο νερο
Και κρέμες ''ΓΙΩΤΗΣ'' έχει στ' Ανάπλι,αλλά δεν το κάναμε θέμα....
Για την 4άρα,έχει καταντήσει κουραστικό,κάθε λίγο και λιγάκι να το αναφέρεις.
Το ξέρουμε ότι έχουμε καλλίτερη ομάδα από αυτούς,δεν χρειαζόμαστε υπενθύμιση.
-
Το λέει μπας και το πιστέψει και ο ίδιος.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αν και δεν με παρακολουθείς(δεν σε βοηθάω κι εγώ με τις μαλακίες που γράφω) με συγκινείς!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--