-
2-0 η αεκ στο πρωτο τεταρτο. Wtf?
-
Αν βγει το ημιχρονο με 2-0 το πηρε η ΑΕΚ. Αν μειωσει ο γαβρος θα το γυρισει.
-
3-0 :S
-
Ωχ προβλεπω να μας λεει και αλλος για 4αρα και αλατι
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. 3 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Δηλαδη ποσο χαλια παιζετε ρε παιδια; Ποιο χαλια απο εμας δεν γινεται παντως, λολ
-
Η αεκ κανει οτι θελει ρε...το βλεπω για πολυ μεγαλο σκορ...
-
Κρατάτε γερά ωρέ παληκάρια!!!
-
ωχ!
-
Μπραβο μαλακα τεσσειρο. 0-1
-
ενταξει το καλυψε αλλιως το πρωταθλημα ο κοκκαλης
-
Χάρηκα την ομάδα μου στο Α' ημίχρονο. Ωραία μπάλα!
Το καλύτερο ήταν ότι δεν γυρίσαμε πίσω όταν βάλαμε το 1ο...εεε...το 2ο...εεε...το 3ο γκόλ!Αν παίξουμε έτσι και στο Β΄ημίχρονο, θα βάλουμε πάρα πολλά γκόλ!
-
αδερφε να δω ποιος θα καλυψει τους μπινεδες της διοικησης απο τις φαπες. Σιχαμενοι ΦΤΟΥ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ενταξει το καλυψε αλλιως το πρωταθλημα ο κοκκαληςΔεν ήταν πέναλντυ ; Δεν το βλέπω μόνο ακούω γι' αυτό ρωτώ.
-
Μπράβο στον Πανιώνιο, έχει παίξει πολύ καλή μπάλα στο Α ημίχρονο.......και δίκαιο το 1-0 που θα μπορούσε να είναι 2-0. Οι άλλοι????
[b]ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....
Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ[/b] -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για να δουμε αν θα μας αναστησετε τη Κυριακη...
Την αμοιβάδα μου μέσα...
-
O Morris κλάδεψε τον Χούτο με χέρι και πόδι ενώ του είχε κάνει τρίπλα και έριξε μπροστά τη μπάλα. Κλασσική περίπτωση πέναλντυ.
-
Ο ΠΑΟ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ
ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ........... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ενταξει το καλυψε αλλιως το πρωταθλημα ο κοκκαλης
Δεν ήταν πέναλντυ ; Δεν το βλέπω μόνο ακούω γι' αυτό ρωτώ.
Ασε ρε bujinkan, και κοιτα λιγακι την στραβομάρα της ομαδας σου...
Τα πεναλτυ ήταν πεντακάθαρα
Καλώς όρισες! Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος, μέχρι να μας μάθεις! [kouk]
-
Λοιποοοοον....Με Έκι, Νινη και Ιβανσιτς στον παγκο ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ χτυπα πρωταθλημα παιζοντας εντος εδρας με τον πανιωνιο ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. Και τωρα θα βαλει τον Εκι μεσα μπας και τον ξελασπωσει .... Εγω θελω να μπει και να βαλει δυο γκολ και μετα να παει και να φτυσει στα μουτρα και τον ασχετο τον προπονητη και τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ στα επισημα.
-
Χαλαρωστε ρε παιδια μην παθεται και καμια καρδια για το πετσι!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--