-
Είχες ξαναδεί, Θόδωρα, τον ΠΑΟ να παίζει από τα πλάγια και να κάνει κάθετες μπαλιές στον άξονα, που να βρίσκουν τον αποδέκτη?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πικρα
Mε την ΑΕΚ παιζατε βρε και οχι με το ολυμπιακακι η το παναθηναϊκακι....
Μπάγκους, βελτιωνόμαστε ρεεε!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μην κοροιδεύεις. Όπως προείπα, δεν είναι η δική μου άποψη, αλλά λόγια ανθρώπου που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Επειδή βρίσκεται ακόμα στο χώρο και επειδή τον εκτιμώ και δεν κάνει να τον εκθέσω, δεν θα αναφέρω το όνομά του φυσικά.
Θα βοηθούσε στο να μην κοροιδεύω(όχι εσένα, τον άνθρωπο δίχως ταυτότητα που δεν θέλεις να εκθέσεις) αν μιλάγαμε με γεγονότα και όχι με ανώνυμα λόγια του αέρα. Και μέχρι στιγμής τα γεγονότα διαψεύδουν τις εκτιμήσεις του ανθρώπου που εκτιμάς.
Άλλωστε αν θυμάμαι καλά προ καιρού είχες 'στολίσει' τον Δομάζο για αντίστοιχους βερμπαλισμούς. Προφανώς εκείνον δεν τον εκτιμάς, εξ ου και ο σημαιοστολισμός.pasxos
Eπειδή δεν είμαι σαν τον Krus, αν και σε εκτιμώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε εκθέσω.
Το 2004, κι ενώ στον τελικό κυπέλλου συνετελέσθη η σφαγή των νηπίων , δεν ντράπηκες αργότερα να νιαουρίσεις για τον Δούρο, για κλεμμένο πρωτάθλημα, για, για, για...
Θα ντραπώ να αμφιβάλλω εγώ φέτος, την στιγμή μάλιστα που εμφανώς σέρνεσαι από αγωνιστική σε αγωνιστική και την στιγμή που στα περισσότερα νικηφόρα παιχνίδια σου mvp είναι ο αντωνάκης;I dont think so.
Δεν βοηθάνε βλέπεις στο να μην αμφιβάλλω και τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια για το πρωτάθλημα ρε γμτ.Και λίγες μπαρούφες για τον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ.
Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε τσάτσους.
Εκτός του σημερινού αγώνα-ντροπή ακόμα να ξεχαστεί το παιχνίδι εναντίον του γάβρου στο οποίο έπεφταν κορμιά.Μανούτσο
Δεν είναι και μπελούτσης, αλλά ντάξει
-
Επιτέλους έσπασε το 1-0......
2-0....... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πικρα
Mε την ΑΕΚ παιζατε βρε και οχι με το ολυμπιακακι η το παναθηναϊκακι....
Σε λαθος θεμα μπηκες μικρε.. Τα ανεκδοτα ειναι παρακατω..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
2-0.......Με την Λαρισα να σε παιζει μονοτερμα και να χανει τετ-α-τετ παιζοντας με 10 παικτες και τον Βασαρουλη να παιζει 95-5 υπερ του Παο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
2-0.......Με την Λαρισα να σε παιζει μονοτερμα και να χανει τετ-α-τετ παιζοντας με 10 παικτες και τον Βασαρουλη να παιζει 95-5 υπερ του Παο
Η αλήθεια είναι δεν έπαιξε καλά.......η Λάρισα ήταν σαφώς καλύτερη.....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μην κοροιδεύεις. Όπως προείπα, δεν είναι η δική μου άποψη, αλλά λόγια ανθρώπου που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Επειδή βρίσκεται ακόμα στο χώρο και επειδή τον εκτιμώ και δεν κάνει να τον εκθέσω, δεν θα αναφέρω το όνομά του φυσικά.
Θα βοηθούσε στο να μην κοροιδεύω(όχι εσένα, τον άνθρωπο δίχως ταυτότητα που δεν θέλεις να εκθέσεις) αν μιλάγαμε με γεγονότα και όχι με ανώνυμα λόγια του αέρα. Και μέχρι στιγμής τα γεγονότα διαψεύδουν τις εκτιμήσεις του ανθρώπου που εκτιμάς.
Άλλωστε αν θυμάμαι καλά προ καιρού είχες 'στολίσει' τον Δομάζο για αντίστοιχους βερμπαλισμούς. Προφανώς εκείνον δεν τον εκτιμάς, εξ ου και ο σημαιοστολισμός.Ο άνθρωπος που αναφέρω δε βγήκε να γίνει γραφικός στην TV ρε, τι σχέση έχει με το Δομάζο; Τέσπα, απλώς το ανέφερα, δεν είναι καν η άποψή μου το τονίζω.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μανούτσο
Δεν είναι και μπελούτσης, αλλά ντάξει
Τουλαχιστον ο Μπελουτσης κανει και κανα κοντρολ φου και φου..
Στα υπολοιπα ποιον να εκθεσεις ρε;Ξεχασες το ποστ μου μετα την 4αρα που ελεγες ελεγες ελεγες και βρεθηκαν ολα στο κενο; Μονος σου τα λεγες και σου ρθαν μπουμερανγκ..αστο για φετος δε σε παιρνει ουτε μια στο εκατ.
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.Μλκ, σοβαρά τώρα, σκέφτομαι να σου ρίξω 4 βδομαδούλες αν ξαναμιλήσεις για εκείνη την 4άρα
-
Ρε ριξε οσες οσες θες,αλλα οχι εσυ,βαλε καναν αλλον να τσουξει περισσοτερο.. Και 5 και 10...
Στα υπολοιπα 4αρα και ΑΛΑΤΙ.
-
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.
Μλκ, σοβαρά τώρα, σκέφτομαι να σου ρίξω 4 βδομαδούλες αν ξαναμιλήσεις για εκείνη την 4άρα
Μπράβο Κρούς......
Μας τα έχει πρήξει......... -
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.
Μλκ, σοβαρά τώρα, σκέφτομαι να σου ρίξω 4 βδομαδούλες αν ξαναμιλήσεις για εκείνη την 4άρα
ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΡΕ
-
Την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.
ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΡΕ
ου να χαθείτε, κάφροι
-
Ρε ριξε λεμε αλλα ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΔΕ θα το δεχτω...
-
Ο άνθρωπος που αναφέρω δε βγήκε να γίνει γραφικός στην TV ρε, τι σχέση έχει με το Δομάζο;
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δύσμοιρος βγήκε ανοιχτά κι επώνυμα και είπε τη γνώμη του. Κι αυτή αξιολογήθηκε δεόντως. Επίτρεψέ μου να μην πολυεκτιμώ ανώνυμες πηγές και αποκλειστικές πληροφορίες. Μου θυμίζουν τους εφημεριδοτέτοιους και τα τσογλανάκια που ανέφερε ο manosk.
Τέσπα, απλώς το ανέφερα, δεν είναι καν η άποψή μου το τονίζω.
Ας την υιοθετήσει πάντως κάποιος γιατί είναι κρίμα να μείνει ορφανή.
Αν και δεν την φοβάμαι, την βλέπω ήδη 'με δύο μπαμπάδες'.πασχος
Την συγκεκριμένη ατάκα μην την αφήσεις. Αν δεν έχεις πάει ακόμα φαντάρος, αποτελεί πρώτης τάξεως λόγο αναβολής αν την πιπιλάς συνέχεια τις πρώτες ημέρες στη βασική εκπαίδευση, τόσο στους υπαξιωματικούς όσο και στην υγειονομική επιτροπή.
Ο ρεντ με την 4αρα της Λεωφόρου και τον Σοφόκλα πέτυχε την μετάταξή του στο ναυτικό.
-
Μπορω να την χρησιμοποιω μεχρι το επομενο ματς που θα χασω.
4αρα και ΑΛΑΤΙ λοιπον.
Υγ: (ολο και πιο κοντα στο μπαν.... κρους οχι εσυ ρεεε... )
-
Ο Βασσάρας δεν έπαιξε 95-5 τον ΠΑΟ πάντως red_army7. Επείδη ήμουν μέσα και το είδα το μάτς σήμερα ο Βάσσαρας δεν ήταν καθόλου καλός. Πολλές κίτρινες με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα (ανύπαρκτη κίτρινη στον Νίνη μπροστά στα μάτια μου), δεν άφησε το παιγνίδι να εξελιχθεί και ήταν το λιγότερο εκνευριστικός.
Κατά τα άλλα σωστά μετά το 1-0 ο ΠΑΟ κλείστηκε στο καβούκι του και παραλίγο η Λάρισα να του το βάλει το γκολάκι και να έχουν οι Βάζελοι δράματα. (που ευτηχώς για αυτούς και δυστυχώς για εμάς δεν συνέβει... )
-
Ααα καλά μιλάμε σήμερα η διαιτησία έδωσε τα ρέστα της.....
Στον αγώνα με τη Βέροια ο διαιτητής έσφαξε τους Μακεδόνες.... ακυρώνοντας κανονικότατο γκολ του Ολυμπιακού.... (το 2-0). Για το 3-0 (το γκολ του Κοβάσεβιτς) η φάση είναι αμφισβητούμενη και καλώς ή κακώς το παιγνίδι είχε σταματήσει....
Μεθαύριο βέβαια το συγκεκριμένο γεγονός θα περάσει στα ψιλά γράμματα των Αθηναϊκών εφημερίδων και φυσικά θα αποτελεί non-publicabile (μη εκτυπώσιμο) για τις εφημερίδες σε περιοχές με γεωγραφικό πλάτος μεγαλύτερο αυτού του όρους Όλυμπος.....
Αυτά σε όσους ομιλούν περί διαιτησίας....
-
Τα ειπαμε τα περι ολυμπιακου..στο γηπεδο που ησουν το οφφ σαιντ τετ α τετ του κλειτον στο 19 το ειδες;μεχρι κι οι βαζελοσπικερς το ειπαν.. Γενικα ο βασσαρας ειναι κακος διαιτητης ας οψεται ο πατερας του..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--