-
Mαμω τον Πετρακη . Ωραια η κοπρολιγκα. Ο εποπτης να ακυρωνει 2 καθαρα γκολ του Ολυμπιακου και να εχει μονιμως σηκωμενη την σημαια και το γηπεδο ενα αμπελοχωραφο.
ΠΕΤΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ
-
Κατσε πρωτα να τελειωσουν τα σπορακια που τρωει.
-
Πάντως η ΑΕΚ καλά παίζει. Μακάρι να ανεβάσει κι άλλο απόδοση στο β'
-
http://www.sport24.gr/html/ent/418/ent.223418.asp
αυτή είναι η νοοτροπία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.....
και ύστερα μιλάμε για Ευρώπη........ -
Εκνευριστικος μεχρι αηδιας ο ζωγραφος...να μην ξεχασουμε να δωσουμε συγχαρητηρια στους παικτες της Βεροιας για τη νοοτροπια fair play που εχουν μεσα τους.. Αντε μου στο γερο διαολο κοπροσκυλα.
-
Κερδίσαμε 1-4. Με δύο αυτογκόλ των Κρητικών.
Μπλάνκο. Πέσαμε σε γκολτζή. Άτεχνο, αλλά γκολτζή.
Ριβάλντο. Μεγάλος παίκτης, δεν το συζητάμε. Η μπάλα όμως άρχισε να γυρίζει γρήγορα, μόνο όταν βγήκε. Απαράδεκτη η ενέργειά του να μην χαιρετίσει τον προπονητή του. Κανείς παίκτης δεν μπορεί να κρίνει τον προπονητή.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην Βέροια, άρα μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟ, για να δούμε αν το Πρωτάθλημα θα 'παίζεται', και για εμάς, ή όχι.
Καλύτερη επίθεση και καλύτερη απόδοση εκτός έδρας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..........άρα μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟ, για να δούμε αν το Πρωτάθλημα θα 'παίζεται', και για εμάς, ή όχι.Το πρωτάθλημα έχει κριθεί, από την αρχή της σεζόν κιόλας. Δεν ήθελα να το πιστέψω, μέχρι που το άκουσα από στόμα που βρίσκεται ΠΟΛΥ ψηλά στο χώρο εδώ και 30 χρόνια.
Απλώς, το μεταφέρω εδώ μιας και το άκουσα.
-
Κοίτα. Το έχω ακούσει κι εγώ, προσωπικά. Αλλά, όλα αυτά τα χρόνια, έμαθα να κρατάω και μια πισινή.
-
ΕΝνοειται οτι εχει ακουστει σπυρετο κι αν ψαξεις (πιασταυγο και κουρευτο) τα ποστ στην αρχη της σαιζον το ειχα ανφερει κι εγω.
Επισης ηθελα να δω και το παιχνιδι του βαο αλλα με το που ειδα τον Βασσαρα καταλαβα οτι δεν χρειαζεται..
-
για πες κιαλλα krus
να βαλω λεφτα?παιδια ο πετρακης γουσταρει χιπ-χοπ οχι μπαλα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
..........άρα μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΟ, για να δούμε αν το Πρωτάθλημα θα 'παίζεται', και για εμάς, ή όχι.
Το πρωτάθλημα έχει κριθεί, από την αρχή της σεζόν κιόλας. Δεν ήθελα να το πιστέψω, μέχρι που το άκουσα από στόμα που βρίσκεται ΠΟΛΥ ψηλά στο χώρο εδώ και 30 χρόνια.
Απλώς, το μεταφέρω εδώ μιας και το άκουσα.
Μόνο και μόνο γι'αυτό, το συγκεκριμένο thread δεν θα έπρεπε να έχει περισσοτερες από 7-8 σελίδες
εδιτ: σαρδαμ
-
Πικρα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΕΝνοειται οτι εχει ακουστει σπυρετο κι αν ψαξεις (πιασταυγο και κουρευτο) τα ποστ στην αρχη της σαιζον το ειχα ανφερει κι εγω.Επισης ηθελα να δω και το παιχνιδι του βαο αλλα με το που ειδα τον Βασσαρα καταλαβα οτι δεν χρειαζεται..
Το πήραμε πάλι το πρωτάθλημα;
Από το 97 και μετά σπρωχτοί πάμε
Ας πανηγυρίσουμε σήμερα τη νέα μεγάλη επιτυχία, γιατί από αύριο μας περιμένει σκληρή δουλειά εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τελικά το φετινό πρωτάθλημα ήταν πιο εύκολο απ'ότι φανταζόμουν. Αρκούσαν ορισμένες αποκλειστικές πληροφορίες.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΕΝνοειται οτι εχει ακουστει σπυρετο κι αν ψαξεις (πιασταυγο και κουρευτο) τα ποστ στην αρχη της σαιζον το ειχα ανφερει κι εγω.
Επισης ηθελα να δω και το παιχνιδι του βαο αλλα με το που ειδα τον Βασσαρα καταλαβα οτι δεν χρειαζεται..
Το πήραμε πάλι το πρωτάθλημα;
Από το 97 και μετά σπρωχτοί πάμε
Ας πανηγυρίσουμε σήμερα τη νέα μεγάλη επιτυχία, γιατί από αύριο μας περιμένει σκληρή δουλειά εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τελικά το φετινό πρωτάθλημα ήταν πιο εύκολο απ'ότι φανταζόμουν. Αρκούσαν ορισμένες αποκλειστικές πληροφορίες.
Μην κοροιδεύεις. Όπως προείπα, δεν είναι η δική μου άποψη, αλλά λόγια ανθρώπου που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Επειδή βρίσκεται ακόμα στο χώρο και επειδή τον εκτιμώ και δεν κάνει να τον εκθέσω, δεν θα αναφέρω το όνομά του φυσικά.
-
δεχόμαστε και πμ
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αρκούσαν ορισμένες αποκλειστικές πληροφορίες.Και μια 4αρα στο κεφαλι για να μην υπαρχουν αμφιβολιες για το ποιος το αξιζει περισσοτερο..
-
Eυγε Βασσαρα. Εχεις δωσει 30 φαουλ εξω απο την περιοχη για τον Παο και παιζει μονο 95-5 υπερ του Παο. Δινεις κοκκινη στον Γκαλιτσιο που δεν υπαρχει ,αλλα παλι καλα που δεν εδωσες και πεναλτυ.
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ? Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΑΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πετρακη σου αρεσει η σουπερ μποχα? Ρε 10 ενστασεις να κανει ο Ολυμπιακος. Ειναι τωρα ομαδα ο Βαο για να παρει πρωταθλημα? Σπρωξε οσο θες Βασσαρουλη
-
Ωραία μπάλα στο α' ημίχρονο.
Η Λάρισα καλύτερη στα σημεία. Πρώτη φορά, φέτος, μου αρέσει ο Παναθηναϊκός.
Η αποβολή (δίκαιη) του Γκαλίτσιου, νομίζω, ότι μας χάλασε ένα εξίσου καλό β' ημίχρονο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΠικραMε την ΑΕΚ παιζατε βρε και οχι με το ολυμπιακακι η το παναθηναϊκακι....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία μπάλα στο α' ημίχρονο.Η Λάρισα καλύτερη στα σημεία. Πρώτη φορά, φέτος, μου αρέσει ο Παναθηναϊκός.
Η αποβολή (δίκαιη) του Γκαλίτσιου, νομίζω, ότι μας χάλασε ένα εξίσου καλό β' ημίχρονο.
Νομίζω δεν βλέπεις καλά πρόεδρε.....
Γιατί, έπαιξε καλά στο α ημίχρονο ο ΠΑΟ ?
Πρώτη ευκαιρία στο 30 λεπτό.....
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--