-
Πέναλτυ
Γεια σου Ντέμη αδικημένε
-
ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ??????
ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ???? -
Έτσι!!!
Με πέτσινο!!!
-
αφου φοβηθηκαμε τους ανυπαρκτους καλα να παθουμε
[ρεντ ον] τσιγκερ παρε την ομαδα και φυγε ρε απο την μποχα λιγκ [ρεντ οφ]
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Έτσι!!!Με πέτσινο!!!
οσο και να χαιρεσε πρασινο ειναι το πρωταθλημα
-
Δωσε κιαλλο πεναλτι στην αεκ παμποριδη παμποριιιδδηηη
-
Περιμενω ανακοινωση απο ντεμη αυριο
-
+1000
-
Πάει κι αυτό (το Πρωτάθλημα)! Δεν πειράζει. Τουλάχιστον, φαίνεται, ότι αρχίζουμε και παίζουμε, κάπως, πιο οργανωμένα.
Το αποτέλεσμα δίκαιο. Το πέναλτι καλά έκανε και το έδωσε. Ο παίκτης του ΠΑΟ παίρνει μπάλα και πόδια. ήμαρτον. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τέτοιες φάσεις είναι πέναλτι.
-
Ωραίο το πετσί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάει κι αυτό (το Πρωτάθλημα)! Δεν πειράζει. Τουλάχιστον, φαίνεται, ότι αρχίζουμε και παίζουμε, κάπως, πιο οργανωμένα.
Το αποτέλεσμα δίκαιο. Το πέναλτι καλά έκανε και το έδωσε. Ο παίκτης του ΠΑΟ παίρνει μπάλα και πόδια. ήμαρτον. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τέτοιες φάσεις είναι πέναλτι.
καλα πλακα κανεις τωρα?
-
Θα μας τρελανεται εδω περα...
Στην ΑΕΚ μονο να διαμαρτυρονται ξερουν...
Σαν το Λυμπεροπουλο που εβγαινε σε καθε φαση 1 μετρο off side και μετα φωναζε απο πανω..
Ελεος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πέναλτι καλά έκανε και το έδωσε. Ο παίκτης του ΠΑΟ παίρνει μπάλα και πόδια. ήμαρτον. Μην τρελαθούμε κιόλας. Τέτοιες φάσεις είναι πέναλτι.
+1 στα bold.
'...Μα το ντέρμπι είναι στημένο', τραγουδούσε... επίκαιρα πριν από χρόνια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Η μάχη ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έληξε ισόπαλη 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε από δύο στημένες φάσεις. Η πρώτη στο 66' όταν ο Παμπορίδης είδε πέναλτι στο καθαρό μαρκάρισμα του Νίλσον πάνω στον Σέζαρ και ο Ριβάλντο έβαλε μπροστά την Ένωση και η δεύτερη στο 78' όταν από φάουλ-οβίδα του Μάτος ο Ποστίγκα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε το απαραίτητο μαγικό άγγιγμα και κράτησε την ομάδα του μόνη πρώτη στην κορυφή με 50 βαθμούς, έναντι 49 του Ολυμπιακού και 46 του δικεφάλου, διατηρώντας για τους πράσινους το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου. Ποστίγκα: Είναι σημαντικός ο βαθμός, αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε. Περίεργη η απόφαση του διαιτητή στο πέναλτι.
-
Προσωπικά, θεωρώ, ότι ο παίκτης παίρνει μπάλα ΚΑΙ πόδια.
Μην μου δίνετε απόψεις δημοσιογράφων για τεκμήριο. Μου είναι παντελώς αδιάφοροι. Βασικά, χρησιμοποιούνται ανάλογα με το αν αυτό που έχουν γράψει εξυπηρετεί κάποια άποψη.
Συνεχίστε...
-
δε παιζει ρολο αν πηρε και ποδια , η μονη περιπτωση ειναι να γκρεμισει κανονικα τον αλλο και μετα να βρει και λιγο μπαλα , στη φαση εγινε ταυτοχρονα
-
Πήρε πρώτα πόδια (με τα γόνατα) και μετά βρήκε τη μπάλα. Στο δεύτερο ριπλέι φάνηκε καθαρότερα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά, θεωρώ, ότι ο παίκτης παίρνει μπάλα ΚΑΙ πόδια.Μην μου δίνετε απόψεις δημοσιογράφων για τεκμήριο. Μου είναι παντελώς αδιάφοροι. Βασικά, χρησιμοποιούνται ανάλογα με το αν αυτό που έχουν γράψει εξυπηρετεί κάποια άποψη.
Συνεχίστε...
και εγω την προσωπικη μου αποψη εκφερω οι οποια ειναι οτι δεν υπαρχει πεναλτυ με τιποτα
Για τους δημοσιογραφους τι να πω.Ολα τα site λενε πως δεν ηταν -
Το παιχνιδι ηξερα οτι ηταν κωμωδια πριν καν αρχισει.
Με το που ειδα τον Μαχο στη θεση του Μορεττο καταλαβα οτι προκειται περι φαρσοκωμωδιας (ο Μαχο ηταν η φαρσα).
Οταν δε μπηκε ο Παπαδοπουλος νομιζα οτι εβλεπα θεατρο σκιων και Καραγκιοζη (ειναι ακομα πιο ασχημος ο παπ).
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειδα ενα αθλιο κλωτσοσκουφι με δυο αστειες ομαδες.Ασχετα με το εντελως καταστροφικο θεαμα που δεν ειδαμε,ασχετα με το οτι οι παικτες των δυο ομαδων καλο θα ηταν να αρχισουν απ τα βασικα (κοντρολ,πασα,σουτ) και επιτελους να μπορουν να αλλαξουν μια σωστη πασα (ημαρτον επαγγελματικες ομαδες α εθνικης να μη μπορουν να αλλαξουν πασα στο κεντρο για πολλη ωρα..) :Το πεναλτυ φυσικα και ειναι ανυπαρκτο μιας και ο νιλσον παιρνει μπαλα και μετα ποδια.Εντυπωση μου εκανε το οτι ο Παμποριδης ηταν ΜΠΡΟΣΤΑ στη φαση και εδωσε το πεναλτυ. Τεσπα,αδικια για τον Βαο,ουτε σε ερασιτεχνικο δεν σφυριζεται αυτο το πεναλτυ.ΑΠ την αλλη ωραια το γκολ του πουστιγκα (εμαθε τα μικρα των συμπαικτων του η ακομα;) και κατα περιεργο τροπο μετα απο ολα αυτα το 1-1 μου φαινεται αρκετα δικαιο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το παιχνιδι ηξερα οτι ηταν κωμωδια πριν καν αρχισει.
Με το που ειδα τον Μαχο στη θεση του Μορεττο καταλαβα οτι προκειται περι φαρσοκωμωδιας (ο Μαχο ηταν η φαρσα).
Οταν δε μπηκε ο Παπαδοπουλος νομιζα οτι εβλεπα θεατρο σκιων και Καραγκιοζη (ειναι ακομα πιο ασχημος ο παπ).
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειδα ενα αθλιο κλωτσοσκουφι με δυο αστειες ομαδες.Ασχετα με το εντελως καταστροφικο θεαμα που δεν ειδαμε,ασχετα με το οτι οι παικτες των δυο ομαδων καλο θα ηταν να αρχισουν απ τα βασικα (κοντρολ,πασα,σουτ) και επιτελους να μπορουν να αλλαξουν μια σωστη πασα (ημαρτον επαγγελματικες ομαδες α εθνικης να μη μπορουν να αλλαξουν πασα στο κεντρο για πολλη ωρα..) :Το πεναλτυ φυσικα και ειναι ανυπαρκτο μιας και ο νιλσον παιρνει μπαλα και μετα ποδια.Εντυπωση μου εκανε το οτι ο Παμποριδης ηταν ΜΠΡΟΣΤΑ στη φαση και εδωσε το πεναλτυ. Τεσπα,αδικια για τον Βαο,ουτε σε ερασιτεχνικο δεν σφυριζεται αυτο το πεναλτυ.ΑΠ την αλλη ωραια το γκολ του πουστιγκα (εμαθε τα μικρα των συμπαικτων του η ακομα;) και κατα περιεργο τροπο μετα απο ολα αυτα το 1-1 μου φαινεται αρκετα δικαιο.
Ψιτ
...δεν μιλαω με τους απο κατω μου
-
Δεν απευθυνθηκα σε σενα ρε.Οποτε παλι αστοχος εισαι.Τωρα που το σκεφτομαι ακομα γραφεις εδω;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--