-
Κριμα γα την Αρτμεντια... Πολυ κριμα...Σε καμια των περιπτωσεων δεν αξιζε ο βαο αυτους τους βαθμους...
-
5 ομάδες φάγανε ακριβώς όσα γκολ έφαγε και ο γαύρος σε 1 παιχνίδι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κριμα γα την Αρτμεντια... Πολυ κριμα...Σε καμια των περιπτωσεων δεν αξιζε ο βαο αυτους τους βαθμους...Εσυ οπως παντα εβλεπες αλλο αγωνα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Κριμα γα την Αρτμεντια... Πολυ κριμα...Σε καμια των περιπτωσεων δεν αξιζε ο βαο αυτους τους βαθμους...
Εσυ οπως παντα εβλεπες αλλο αγωνα
Αν μαστορα σε ικανοποιει αυτη η αηδια που ειδες,πασο..
-
Εγώ είχα πει εξ'αρχής στον GTI ότι αν δεν βάλει τουλάχιστον 2 μπαλάκια σήμερα ο ΠΑΟ να μην βγει να πει τίποτα...
Καλώς η κακώς τα βαλε. Οπότες.........ΥΓ: Πεσέιρο Ξεπεσέιρο αν ο γαύρος κέρδιζε την όποια Αρτμέντια εκτός έδρας θα καιγόταν ο Περαίας σήμερα
-
Το ματς του Πάο πρέπει να έφερε άσχημες μνήμες στον πάσκο-μαρέα με το γκολ που είχε στο 90, ακριβώς όπως στο Καραιτάβλι που σας κλείσαμε το σπίτι.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντε πες μας τωρα για τα μπατζετ σου και κανε την αναλυση του πως η ΑΕΚ κερδισε 3-0 μια ομαδα με 10πλασιο μπατζετ!!!
Επ'αυτου τι εχεις να πεις αραγε ? ? ?Θα ψαξω να βρω το αληθινο μπατζετ της αγελης αυτης που ειδα σημερα στο οακα γιατι προφανως και δεν εχει 90 εκατομμυρια μπατζετ.. Αλλα ημουν σιγουρος οτι το ειχα διαβασει σε 2 μεσα ενημερωσης το μπατζετ της για τις μεταγραφες..Παντως,να σου πω,και 6 γκολ να της εβαζες δε θα μου κανε εντυπωση...Αρα για μια σοβαρη ομαδα αυτη η σαλτσμπουργκ ειναι για 10 πλεχτα.
-
της αγελης αυτης που ειδα σημερα στο οακα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ματς του Πάο πρέπει να έφερε άσχημες μνήμες στον πάσκο-μαρέα με το γκολ που είχε στο 90, ακριβώς όπως στο Καραιτάβλι που σας κλείσαμε το σπίτι.Εγω σας ειπα,ο Βαο δεν εχει πιο κατω.Κι αυτο το 2-1 με αντιπαλο τη ζαποριζια ( ) της Σλοβακιας με πεναλτυ και γκολ στο 90 ειναι για να τα βλεπεις εσυ και να λες οτι εχεις ομαδα...Αλλα αν δεν το παρεις χαμπαρι και ξυπνησεις οχι 11, 311 χρονια θα κανεις να ξαναπαρεις πρωταθλημα.
-
Facts:
α) Έχεις να με κερδίσεις ΠΟΛΥ καιρό.
β) Η χειρότερη μου χρονιά στην Ευρώπη, είναι 3ος στους ομίλους, εσένα μάλλον η καλύτερη σου χρονιά είναι 3ος στους ομίλους. (υπάρχει πάντα και το στατιστικό λάθος )
γ) Φέτος, έχω ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς από σένα + προβλέπεται να μαζέψω ακόμα περισσότερους.
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε? -
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες σήμερα. Αν κρατήσει και ο Άρης θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την αντεπίθεση. 5 στα 5 σήμερα και 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε πες μας τωρα για τα μπατζετ σου και κανε την αναλυση του πως η ΑΕΚ κερδισε 3-0 μια ομαδα με 10πλασιο μπατζετ!!!
Επ'αυτου τι εχεις να πεις αραγε ? ? ?Θα ψαξω να βρω το αληθινο μπατζετ της αγελης αυτης που ειδα σημερα στο οακα γιατι προφανως και δεν εχει 90 εκατομμυρια μπατζετ.. Αλλα ημουν σιγουρος οτι το ειχα διαβασει σε 2 μεσα ενημερωσης το μπατζετ της για τις μεταγραφες..Παντως,να σου πω,και 6 γκολ να της εβαζες δε θα μου κανε εντυπωση...Αρα για μια σοβαρη ομαδα αυτη η σαλτσμπουργκ ειναι για 10 πλεχτα.
Κ μετα λες ρε Πασχερν οτι δεν εχω εγω επαφη με τη πραγματικοτητα...
Αυτη η ομαδα που αποκαλεις αγελη και εγραφες οτι θα αποκλεισει την ΑΕΚ, αποκλειστηκε στο 90 απο τη Σαχταρ απο τους ομιλους του champions league........Τωρα εγινε αγελη ? ? ?
Scripta manent Πασχερν κ δεν μπορεις να «μπαλωσεις» αυτα που εγραφες...
Κ που'σαι και η Λατσιο ειναι ο Λεβαδειακος της Ιταλιας,αλλα δεν το κανουμε και θεμα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ρε θα με τρελανεις?
Αλλο αν μαρεσε η ομαδα μου και αλλο αν αξιζε η οχι τη νικη που ειπες με βαση αυτα που ειδαμε στον αγωνα
Ξεκολλα επιτελους και αποφασισε τι λες και τι πραγματικα εννοεις
Να στο κανω λιανα?
Ναι,η ομαδα μου δεν μου αρεσε καθολου
και
Ναι με βαση το παιχνιδι αξιζαμε εμεις τη νικη -
Στέλιο, πώς έβγαλες τους βαθμούς 11?
3 x 5 = 15 + 1 = 16.
Παίζει τίποτα περίεργο με τους συντελεστές?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι η δικια σου σε ικανοποιησε με την Λατσιο ?
-
5 νίκες...........?
Δε... κάτι παίχτηκε σήμερα. Δεν εξηγείται έτσι. Κι ο Πανιώνιος 2 μπαλάκια στη μαντάμ Σοσό εκτός;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στέλιο, πώς έβγαλες τους βαθμούς 11?3 x 5 = 15 + 1 = 16.
Παίζει τίποτα περίεργο με τους συντελεστές?
Σωστος.....
Θοδωρος
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Facts:
β) Η χειρότερη μου χρονιά στην Ευρώπη, είναι 3ος στους ομίλους, εσένα μάλλον η καλύτερη σου χρονιά είναι 3ος στους ομίλους. (υπάρχει πάντα και το στατιστικό λάθος )
γ) Φέτος, έχω ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς από σένα + προβλέπεται να μαζέψω ακόμα περισσότερους.
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?a) Εχω 30 νικες παραπανω απο εσενα
β)Εχεις βγει αρκετες φορες 4ος και ο Ολυμπιακος εχει περασει στους 8 και εχει βγει 2 φορες 3ος
γ)Παιζεις στο Ουεφα με την Αρτμιντια κα παιζω στο cl με την Λατσιο
δ)Στο ουεφα ο Ολυμπιακος εχει νικες με Γιουβεντους,Σοσο κ.τ.λ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Facts:
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?Μικρέ σταμάτα να κάνεις προκλητικές δημοσιεύσεις και να λες και ψεματάκια...
-
μπράβο στις ομάδες μας που κέρδισαν κ πήραμε πόντους για να διατηρηθούμε ψηλά στις συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. ξέρει κανείς σας που δημοσιεύονται αυτοί οι πόντοι?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--